- 23 Temmuz 2024
- 569
- 323
- 22
İyi bari bol dinlen bol su iç inşallah sımsıkı tutunsun minişlerimizDaniştim yerleşme dedj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari bol dinlen bol su iç inşallah sımsıkı tutunsun minişlerimizDaniştim yerleşme dedj
İnşallah inşallah siz kalp atışını duydunuzmuİyi bari bol dinlen bol su iç inşallah sımsıkı tutunsun minişlerimiz
Hiç biri dört dörtlük değil zaten. Orda melih beye çok iyi diyorlar bende özel hastaneye gitmiyorum çünkü özel doktorum var. Tabi herkesin seceneği farklı kent acıbadem İhsan bey ve kayaydı galiba adamın adı ben güvenmediğim için secemedim ordan böyle daha iyi. Hayırlısı olsun sizede sağlıkla gelsin bebişlerimizİlk onu deneyimledim ve arkama bakmadan kaçtım 2. Olarak kent e gittim ve orda karar kıldı . Özel hastane tercih etmemin sebebi zaten işe gittiğim için randevuların vaktinde ve kolay olması. Ama maalesef medicananın kadın doğum bölümünün devletten pek farkı yok. Sarkan randevular bulunamayan randevular , yoğunluktan yüzüne bakmayan çalışanlar . Belki de bana öyşe denk gelmiştir bilemedim
Aay hadi nazlı bebiş geliyor anasıAy benim kendi doktoruma randevum vardı bugün gittim meğerse biz geç döllenmeymişiz 5+5 ölçtü ultrason, sata göre 6+6 sağlıkla gelsin de sabırsız anasını cok sabra sürükledi bu bebiş ya
Kokuları nasıl bunların kuzum ağır mı ?Ben trendyoldan she butter aldim bir de bio oil yagini aldim, sabah birini gece birini kullaniyorum
Yok henuz gitmedim Perşembe randevum inşallah duymak nasip olurİnşallah inşallah siz kalp atışını duydunuzmu
Hayırlısı olsun deneyimli Anne :) bakalım 2. Çocuk süreciniz nasıl ilerleyecek ama hep öyle diyorlar kasmayın tadını çıkarın diye ama işte insan bilemiyorkiMesela ben bugün neden şişkinlik yok acaba bir şey mi oldu diye kendimi yedim. Normal diyor herkes. Ama bir kayıp yaşayınca ikincisi insanı daha tedirgin ediyor işte bakalım gel gitli bir hamilelik oluyor böyleBen hiçbir zaman 2.çocuk düşünmemiştim.. Nedeni oğlum olsun diye çok uğraşmıştım..riskli bir gebelik geçirdim 9 ay yattım (plasentam rahim ağzındaydı) o süreçte aşırı pimpirikliydim sürekli kaybedeceğim korkusuyla araşıtırmadığım, dikkat etmediğim şey kalmadı. KK dan çıkmıyordum çok güzelde dostluklar edindim hala da görüşüyoruz.
Oğlumla inanılmaz bir bağ kurmuştum.. "Allah'ım ne olur bana bir şey olacaksa da yüzünü bir kere göreyim öyle olsun" derdim
Hamileliğimi hep stres ve endişey ile tamamladım. Bu kadar üzerine düştüğüm çocuğum doğunca değişti mi? Hayır.
Sanki dünyada bir tek ben anneymişim gibiydim :)) artık çevremdekiler biraz sal diyorlardı. Yetiştirirken bile aşırı duyarlı yetiştirdim ek gıda zamanı organikler havada uçtu.. etkinlikler, oyunlar.. kariyerime bile ara verdim. (Yazılım uzmanıyım)
Oğlum 5 yaşında ne tablet bilir ne telefon şuanda.
Süreçte farkında olmadan o kadar yoruldum ki asla 2.çocuk düşünmüyorum ee zaten de zor oldu 1. Çocuk 2.olmaz kafasındaydım. Çünkü tüm enerjimi oğluma feda etmek isteği vardı.
Hayattaki tüm planlarım onun üzerine kuruluydu.
Çevremdeki herkes 2.çocukta böyle olmazsın rahat olursun diyordu. Düşün mutlaka tek çocuk olmaz, kardeşi olsun diyordu. O kadar kesin ve net konuşuyordum ki..
Bir baktım ki hamileyim ilk 1 hafta şoku anca atlattım.
Ondan sonra gerçekten de saldığımın farkında vardım :) hamile olduğumu unutuyorum hatta acaba bağ kuramadım mi diye düşünüyordum.
Dün kalp atışını duyunca içim çok tuhaf oldu iliklerime kadar oğlumda nasıl hissettiysem öyle hissettim.
Ama artık tecrübeden, süreci iyi bilmemden mi bilmiyorum çok rahatım.
Keyfini çıkarıyorum :)
Şimdi sizlerin telaşlarını okuyunca ilk gebeliğim aklıma geliyor
Oğlumda yaptığım beni yoran hiçbir şeyi yapmama kararı aldım hem hamilelikte hem doğumdan sonra
Bir tek ekran konusunda tavizim olmayacak :))
O yüzden sizleri hem en derinden anlıyorum hem de yaşayan bir arkadaşınız olarak gerçekten akışına bırakmanızı tavsiye ediyorum
Bu süreci rahat yaşamak, daha başkaymış. Hem hamileliğin hem de bebişin keyfini çıkarmak.
Hiç araştırmayın, bakmayın kendinizi dinlemeyin.. başka hamileliklerle kıyaslamayın canlar. Her gebelik başka bir tecrübe çünkü yiyecek lokmasi varsa bir şekilde gelecek dünayaya ️
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, sağlıkla kalım
Ben de aynı bu durumdayımBen hiç hayatımda gazlı olmadım, şuan varya lesss fenaaaaaa yapıcak bir şey yok :)))) geçer herhalde ilerleyen dönemlerde
Cidden yaaAay hadi nazlı bebiş geliyor anası
Canım benim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin.Hanımlar hepinize iyi akşamlar :)
Bende inşallah haziran annesi olacağım
Ama benim durumum biraz sıkıntılı
Sat 20 Eylül. Yani şuan 6+4 günlüğüz.
5 Kasımda doktor randevum vardı keseyi görmek için ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verip acile gittim. Kan sonucum iyiydi ve acilde keseyi görmüş oldum
Bugünde kendi doktoruma gittim.
Acilde kese 9.99mm ölçüldü ve haftasına göre kese küçük dedi doktor.
Bugün kendi doktorum 8.99mm ölçtü. Cihaz farkı olur mu bilmiyorum o da sat tarihine göre küçük ama geç döllenme olmuş olabilir dedi
Bir hafta sonra gel net öğreniriz dedi. Lekelenmem de devam ettiğinden düşük tehliken var yatıp dinlenmelisin dedi.
Yani korkum şu kese boyutu hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı sağlıkla ilerler mi acaba
Bebek görülmedi zaten
Çok teşekkür ederim canımCanım benim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin.
Öncelikle riskli dediyse cidden kuzum yat dinlen ve wc banyo dısı gerçekten kalkma kesinlikle riskli hamilelikler cok daha dikkat edilmesi gerekir.
Hiç endişe edip korkma cihazdan cihaza fark oluyor gerçekten ilk haftalarda geriden gelmesi küçük olması normal zaman geçtikçe haftasını ölçüsünü yakalayacaktır.sen yine kendi doktoruna git baska bir doktorada ölçtür daha sınra. Senin için dua edeceğim canım içini ferah tut Allah bebeklerimizi sağljkla kucagımıza almayı nasip etsin
Hayırlı haberler alalım inşallah bende bekleyeceğim sanırım 20 kasım gibi aldıracagımMaşallah siz ilerdesiniz Bana dr 10ıncu haftadan sonra yaptır daha çok belli olur demişti ama bilemiyorum 11+ da yaptırcam bende ay sonu