Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye 😔
Çok şükür hiçbir şeyiniz yok rahat ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorsunuz🫠
Sağlıkla da kavuşalım inşallah yavrularımıza inşallah 🙏🏼

Ben de kaç gündür ağlak biriydim, bugün de çok gerginim herseye parlıyorum ve bunu hiç sevmedim. İş yeriyle görüştüm yine belirsizlik devam ediyor yarın nöbete gidince çağıracaklarini söylediler o Bi yandan bebegi görebilecek miyiz oluşmuş mudur onun stresi Bi yandan. Bunlar yüzünden herhalde diyorum bilmiyorum 🤦‍♀️ pantolonlarim olmuyor ve kışlık geniş birseyim yok, olanlar da tam kışlık yani bu sonbahar havasına göre değil diye kıyafet almaya çıktım bugün. İstediğim tarzda bulamadığım gibi Bi yerde de takım olan birseyi 2 rengini denemek istedim sadece birini deneyebilirsiniz o olduysa öbürünü alırsınız aynı model zaten dediler ona da ayrı sinirlendim bıraktım çıktım İnternetten alırım denemeyeceksem ne anladım diye 🤣 anlatırken çok saçma evet ama o an çok sinir oldum hala sinirleniyorum belki o renk beni açmayacak denemeden nasıl bileyim hangisi daha iyi durur 🤣dolmuşa bindim teyzenin biri bi yere ucundan tutunmuş sırtını bana vermiş Bi fren yapsalar üstüme düşecek ona ayrı sinirlendim bebeğe birsey olursa kocaman kadın ben 41 kilo diye🤣 ağlak olmak daha iyiydi gerginliği sevmedim bu ben değilim 🥹
Ben normalde gerginim heleki şu kıyafet deneme olayında çok kavga etmisligim var 😂 dolmuşta teyzeler ben otururken tip tip bakiyo bende onlara bakiyom mecbur geri dönüyorlar valla kusura bakmasınlar kimse evladimizdan önemli değil hak eden kırılsın gergin ağlak biz olalım 🤗🤗 gerçekten sanki herşey bizim inadimiza ters gidiyormuş gibime geliyor 😂 😂

Allah razi olsun canim
Her gebelik farkli sanirim

Kendi kendimin icine kurt dusurdum durduk yere galiba. Ne agrim ne kanamam Allah korusun hicbiseyim yok
Rabbime sığındım zaten bisey olmasin diye 😔
Kızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktım 🤣 ama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-4 aylık gibiyim .

Kızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktım 🤣 ama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-4 aylık gibiyim .
Ay aycacim ben de ayni seyleri yasiyorum gerginim duygunun fufunun durumu beni cok etkiledi galiba 😔
Gogus agrisi kismina ben de takigim,ay nerelere gidelim 😅

Canım cinsiyeti nasıl öğrendin kızz çok erken değil mi

Ben de 8-5 oldum cinsiyet nasıl öğrendiniz dr daha görmemiz imkansız dedi 😅 anca genetik testle işte en erken 11.haftada falan o da

Ben de mide bulantısından doğru dürüst beslenemiyorum sadece 1 ogunum sağlıklı oluyo kahvaltı yapamıyorum akşam yemeği yiyemiyorum öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum çorbadir sebzedir tavuktur akşamları da mutlaka 1 meyve yemeye çalışıyorum 7.haftanin içindeyiz 1.5 kilo verdim ogrendigimden beri cevremdekiler kiziyo bebegi aç birakiyosun diye bende uzuluyorum ama midem mümkün değil almıyor her türlüsü sıkıntı galiba 🫠
Kıyamam ya mutlaka çok zordur. Çevrendekilerin dediklerini hiç umursama gayet de besleniyor bebeğin. Ayrıca ilk haftalarda kanımızdan besleniyor. Mide bulantısı vücudun bir bakıma kendine korumaya alması şeklinde savunma mekanizması oluşturuyor. Sindirime ayıracak vaktim yok deme şekliymiş doktorum öyle demişti 🙂 bulantı için doktorun ilaç vermiştir diye düşünüyorum bana bulantım olmadığı halde olursa diye vermişti. Geçici bir durum merak etme, kolaylıklar dilerim 🫶🏼 🌺

Kızlar bende 8+3 teyim , kalp atislarini gördüm, cinsiyetini öğrendim. Burda beraber ogrendigimiz arkadaşlarım kayıpları beni çok üzdü, son haftadır çok gerginim . Çok az kramp girse endişe çokuyor üstüme. Su 3 ay dolunca galiba daha çok rahatlayacağım. Buarada benim göğüs ağrım geçti, ona da taktım 🤣 ama normal galiba . Bir de göbeğim coooook çıktı resmen 3-

Gaz ve kabızlık ve arada nadiren tek seferlik ishal 🥴 gurultu zaten var. Ve kot pantolonlarim şişkinlik yüzünden kapanmıyor 🥲 kilo almadım aksine verdim ama karnım şişkinlik yüzünden hassas
Benim de maalesef özellikle akşamları inanılmaz şişkinliğim oluyor. Mesela karnım şu anda top gibi 🥲 sabah giydiğim pantolonlarımı akşam üzerimde tutmam mümkün değil. Kabızlık bende de var doktorum bi ilaç verdi ama o da ishal yapıyor. Hamileliğim başından beri böyle devam ediyor 😞

Cinsiyeti nasıl öğrendiniz 12 deyken bile zor söylüyorlar çok belirsizdi bebek 8+5te cinsiyet anlamak zordu vajinal mi bakıldı acaba kimisi öyle daha net oluyor diye cinsiyeti öyle söylüyormuş

Cinsiyetini ne kadar erken öğrenmişsiniz çok şaşırdım.

Evet ama sizinki yüksek değil sanki
Psikolojik mi bilmem hafif yanma da olunca o da referans dışı görünce sorun var sanmıştım ben ama bol su da içtiö öğrendiğimden beri sık çıkıyorum tuvalete diye çok içmiyordum önceden o da rahatlatmıs olabilir

Psikolojik mi bilmem hafif yanma da olunca o da referans dışı görünce sorun var sanmıştım ben ama bol su da içtiö öğrendiğimden beri sık çıkıyorum tuvalete diye çok içmiyordum önceden o da rahatlatmıs olabilir
Benim de bol su içmem lazım birde iç çamaşırı sürekli değiştirmek gerekşyormuş ütüleyip

Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz 😬 benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır 😅😂

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Hatice 291.18.06.2025

Kızlar ben Amerika da yaşıyorum. Burda 6. Hafta olduktan sonra özel testle kanda kromozom baktirabiliyorsun. Kanda y çıkarsa erkek diyorlar linkini buraya bırakıyorum

Kızlar göbekler başlarını alıp gitmeye başladı çatlaklar için ne kullanacaz 😬 benim zaten kilo alıp vermekten göbek çatlaklar içinde bari hamilelikte azaltayim biraz ne kadar az catlarsa kârdır 😅😂
Ben badem yağı ve Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım 🙈 baya çıktı gobecik🤣

X