• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Merhabalar. Benim yıllardır sacim dokuluyor. Bir turlu durduramiyorum hatta tarayamiyorum korkudan. Ferritin ve demir tahlil sonuclarim bunlar. Sizce demir eksikliginden mi dökülüyor?
Ferritin: 21,5 ng/ml
Demir(Serum) : 47 µg/dL
Demirden saç döküldüğünü duymadım hiç. D vitamini baktırın. Bilemiyorum

Kızlarr günaydınn. Ben hiç ıslak mendil almadım temizleme pamukları aldım ıslatıp kullanmayı düşünüyorum ama yine de acaba alsam mı ıslak mendil falan. losyon da mustelanın setini sipariş verdim sanırım içinde vardı

Kızlarr günaydınn. Ben hiç ıslak mendil almadım temizleme pamukları aldım ıslatıp kullanmayı düşünüyorum ama yine de acaba alsam mı ıslak mendil falan. losyon da mustelanın setini sipariş verdim sanırım içinde vardı
Günaydın canım bende temizleme pamukları aldım ama ıslak mendil de alacağım arabada dışarıda vs gerekebilir diye düşünüyorum bulunsun istiyorum yanımda

Aslinda sivilce problemlerim vardi. Yillardir ugrasirdim. Doktora gittim folikul kistlerim varmis. Ayrica adetlerim duzensizdir. Pcostan suphenildi pcos muyim bilmiyorum ama buyuk ihtimalle pcosum. Hormonlarim bozuk yani. Ustune demirim eksik. Kansizlik teshisi de konuldu onceki yillar. Sacim hormonlardan dolayi dokuluyor olabilir korkuyorum. Ben bekarim bu arada. İnsallah gonlunuzce olur her sey. Tesekkur ederim🥰🌸🙏🏻
Pcos sac dokulmesinde en buyuk etken malesef. Bendede pcos vardi hafif derecede. Yillardir sacim dökülür. Demirle ilgilide ara sira sorun yaşardim ama demirim normal oldgu zamanlarda bile dökülüyordu sacim. Yani sebep pcostu. Hormonlarimdada sorun yoktu ona ragmen hep dokuldu. Allahtan dokuldukce yerine cikiyordu yenileri :))

Günaydın canım bende temizleme pamukları aldım ama ıslak mendil de alacağım arabada dışarıda vs gerekebilir diye düşünüyorum bulunsun istiyorum yanımda
evet dışarıda gerekebilir doğru diyorsun. birde hazırlaması da biraz zor. aslında zor değil de farklı bir yerde olunduğu zaman kaynatılmış su zeytinyağı vs uğraştırır. bir de küflenme durumu da olabiliyormuş 3 günden fazla kalırsa az az hazırlamak lazımmış sanırım

evlerde pamuk evet rahat olur dışarı çıkarken de kaba hazırlarız. 1 günden fazla kalmaması lazımmış ya. Ben de pamuk aldım da her ihtimale karşı ıslak mendil de şart gibi

evlerde pamuk evet rahat olur dışarı çıkarken de kaba hazırlarız. 1 günden fazla kalmaması lazımmış ya. Ben de pamuk aldım da her ihtimale karşı ıslak mendil de şart gibi
İçine bebek yağı yada zeytinyağı ekleyenlerde var aslında şimdiden bi deneyeyim nasıl oluyor yapmadığım hiçbir şey kafamda oturmuyor hep bir şüphe :))

İçine bebek yağı yada zeytinyağı ekleyenlerde var aslında şimdiden bi deneyeyim nasıl oluyor yapmadığım hiçbir şey kafamda oturmuyor hep bir şüphe :))
aynen ben de hiç denemedim artık deneyen arkadaşlarımdan bilgi alıcam 😂 küçük termosa su koyup taze de yapabiliriz aslında

Pcos sac dokulmesinde en buyuk etken malesef. Bendede pcos vardi hafif derecede. Yillardir sacim dökülür. Demirle ilgilide ara sira sorun yaşardim ama demirim normal oldgu zamanlarda bile dökülüyordu sacim. Yani sebep pcostu. Hormonlarimdada sorun yoktu ona ragmen hep dokuldu. Allahtan dokuldukce yerine cikiyordu yenileri :))
Canim evet bende de hafif pcos var galiba. Ama benim demir anemim var. Daha onceki yillar iki kere demir anemisi teshisi konuldu . Benim dokulmem unide basladi. Ferritinim de su an cok dusuk bu yuzden de olabilir bakalim:)

Yeni doğum yapan tanıdığım ilk zamanlar ıslak pamuk yapmış ama sonra zamanı olmamış ıslak mendile gecmis ben de pamuk almadım ıslak bez aldım baby turco markasının

ben de temiz diye biliyordum ama özellikle tek tek bakmadım açıkçası baksaymışım keşke

Kızlar Molfix yenidoğan 1 numara bir paket bez alacağım 82 lik ilk etapta yeterli olur diye düşünüyorum. Sonra büyüme durumuna göre hareket ederim diyorum.
Sleppy yenidoğan bio natural ıslak mendil alacağım.
Bepanthol pişik önleyici krem alacağım.
Deterjan olarak siveno aldım burda öyle paylaşıldı diye hatırlıyorum.
Şampuan olarak Mustela düşünüyordum. İçeriği değişti diyorlar ne derece doğru ya da ne değişti bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Siveno hariç hepsini ilk gebeliğimde yani ilk çocuğumda kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım yine aynılarına devam edeceğim. Fikir olur diye yazdım.
Bu arada depend emici külot alacağım iki paket. Bunları tamamlayıp bir iki hafta içinde çanta hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz. Var mı önerileriniz unuttuklarımız paylaşalım kızlar.
#reklam değil bunu da yazayım başımız ağrımasın

Kızlar Molfix yenidoğan 1 numara bir paket bez alacağım 82 lik ilk etapta yeterli olur diye düşünüyorum. Sonra büyüme durumuna göre hareket ederim diyorum.
Sleppy yenidoğan bio natural ıslak mendil alacağım.
Bepanthol pişik önleyici krem alacağım.
Deterjan olarak siveno aldım burda öyle paylaşıldı diye hatırlıyorum.
Şampuan olarak Mustela düşünüyordum. İçeriği değişti diyorlar ne derece doğru ya da ne değişti bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Siveno hariç hepsini ilk gebeliğimde yani ilk çocuğumda kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım yine aynılarına devam edeceğim. Fikir olur diye yazdım.
Bu arada depend emici külot alacağım iki paket. Bunları tamamlayıp bir iki hafta içinde çanta hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz. Var mı önerileriniz unuttuklarımız paylaşalım kızlar.
#reklam değil bunu da yazayım başımız ağrımasın
ben de ikili prima aldım 1 numara. ıslak mendil almadım pamuk aldım, deterjan hem siveno aldım sıvı bir de granül hacı şakir ve duru aldım. ıslak mendil alacağım ama dursun kenarda. mustela set almıştım şampuan,masaj yağı,pişik önleyici krem , vücut losyonu.. ama içerik temiz değilse iade ederim ama hangi marka alırım artık bilemiyorum :)

Birde pişik kremi sudocrem aldım ne olur ne olmaz diye. aslında bepanthol pişik önleyiciden de memnunlar genelde ve tavsiye ediyor kullanan arkadaşlarımda

Back