Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
YAA SEVİNDİM RAHATLADIMM

YAAA ALLAHIM NASİPP ETTT :d KOCAM HİSSETMESE DE OLUR BEN HİSSEDEYİM YETER :d

AY O ULTRASON DÖNEMLERİ GELMEK BİLMİYOR. ÇILDIRCAM 1 AY NEDİR :d

YAa 20 YE AZ KALDI KIPIRDASIN HİÇ DURMASIN UYUYAMAYIM İSTİYORUM :d YETER Kİ HİSSEDEYİM

HAHAHA BEN DE DOKTORA YAZCAKTIM SABAH O SEVİYE OLDUM BENİM DE SABAH DÜZ AKŞAM 8 AYLIK GİBİ HDHSJD AŞIRI GAZ OLUYOR YA SON GÜNLERDE
Merak etme o gunlerde gelırr☺️

YAA SEVİNDİM RAHATLADIMM

YAAA ALLAHIM NASİPP ETTT :d KOCAM HİSSETMESE DE OLUR BEN HİSSEDEYİM YETER :d

AY O ULTRASON DÖNEMLERİ GELMEK BİLMİYOR. ÇILDIRCAM 1 AY NEDİR :d

YAa 20 YE AZ KALDI KIPIRDASIN HİÇ DURMASIN UYUYAMAYIM İSTİYORUM :d YETER Kİ HİSSEDEYİM

HAHAHA BEN DE DOKTORA YAZCAKTIM SABAH O SEVİYE OLDUM BENİM DE SABAH DÜZ AKŞAM 8 AYLIK GİBİ HDHSJD AŞIRI GAZ OLUYOR YA SON GÜNLERDE
Valla benim doktor bana deli diyodur kesin ikinci çocuğum çünkü 😅 sen sor hakkındır ama ben ilkini resetlemiş gibiyim 6. Bucuk sene geçti çünkü 😂

Ankara bilkent hastanesi baya iyiymiş herhalde oraya gitmeyi düşünüyorum inşallah ☺
Ben geçen hafta (17. haftamda) Bilkent Şehir Hastanesi'ne gittim. Ayrıntılı için randevu vermediler, kurban bayramı sonrasına kadar dolu dedi. Orada 12., 13. haftalarda gidersek ancak bulabiliyormuşuz. Bana öyle dediler, mecbur özelde yaptıracağım.

Ben geçen hafta (17. haftamda) Bilkent Şehir Hastanesi'ne gittim. Ayrıntılı için randevu vermediler, kurban bayramı sonrasına kadar dolu dedi. Orada 12., 13. haftalarda gidersek ancak bulabiliyormuşuz. Bana öyle dediler, mecbur özelde yaptıracağım.
ben de o hastanede takip ediyorum süreci, evet bana da doktorum 12. haftadayken detaylı randevusu aldırtmıştı demek o yüzdenmiş

18+6 lık göbeğim kızlar. Bende çabuk çıktı diyorum 😀

Eklentiler

• IMG_3863.webp
    IMG_3863.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
Aile sağlığı merkezindeki ebesine düzenli giden var mı? Ben hamile kalmadan önce gittiğimde hamile kalınca mutlaka bildir demişti. Keseyi görünce bildirdim kilo vs ölçtü sonra da ne aradı ne sordu ben de devlet ve özeldeki doktorlarıma düzenli gittiğim için gitme gereği hissetmedim açıkçası.

Kızlar bu yeni tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ? Doktorum yaptırmamı istiyor. Sağlık ocağıda mayısın ortasında yapalım diye aradı

Kızlar bu yeni tetanoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracak mısınız ? Doktorum yaptırmamı istiyor. Sağlık ocağıda mayısın ortasında yapalım diye aradı
Benim doktorum da tetanozu da şekeri de yaptır diyor. Çok güvendiğim için ben yaptıracağım, 21.hafta için sağlık ocağından aradılar

Ya ne güzel. Benimki ağlamaktan nefes alamıyor tuvalete gitsem bile :( kaç aylık senin bebeğin? Biberon emzik hiçbir şey veremedim yemekte yiyor yine de gece her saat uyanıp emiyor. Yatakta babası uyutmaya çalışırsa kucağına alırsa babasını ısırıyor itiyor gece babasını görmek bile istemiyor 😂 öyle bir şeyle uğraşıyorum bizi parmağında oynatıyor
13 aylık seninde öyleydi sanki
Artık açlık değil onların ki alışkanlık
Bence ilk babada uyumaya alışsın en fazla 10 dk ağlar bir yeri acımadığı ağrısı olmadığı sürece ağlaması bana sorun gelmiyor ya kendi ağlıyor sonuçta istediğini yaptırmaya çalışıyor

Küçük bebeği olan kızlarımız ikinci gelince ayırmasak kendi odalarına gece konser olucak🤭🥴ben gelen ay ayırmaya düşünüyorum ama nasıl olucak olucakmı hiçbir fikrim yok🫡

Benim doktorum da tetanozu da şekeri de yaptır diyor. Çok güvendiğim için ben yaptıracağım, 21.hafta için sağlık ocağından aradılar
Bende yaptırmak istiyorum bi 21. Hafta dedi bide 28. Hafta ama tek doz yaptırıcam sanırım

13 aylık seninde öyleydi sanki
Artık açlık değil onların ki alışkanlık
Bence ilk babada uyumaya alışsın en fazla 10 dk ağlar bir yeri acımadığı ağrısı olmadığı sürece ağlaması bana sorun gelmiyor ya kendi ağlıyor sonuçta istediğini yaptırmaya çalışıyor
Benimki daha bu ay sonu 1 yaşına girecek.. babasında gündüz uyuyor da gece bir şeyler oluyor benimkine 😂 daha devam edicem gibi onu öyle ağlatmaya dayanamıyorum zamanla senin bebeğin gibi daha uyumlu olursa o zaman denerim

Küçük bebeği olan kızlarımız ikinci gelince ayırmasak kendi odalarına gece konser olucak🤭🥴ben gelen ay ayırmaya düşünüyorum ama nasıl olucak olucakmı hiçbir fikrim yok🫡
Ben bir süre ikisini yanımızda yatırıcam sonra büyüğünü yavaş yavaş odasına koyarım çünkü bebek gelince kendini yalnız hissetmesin :;;( bence ya ikisini aynı odada yatır ya da ayırma yanında yatsınlar ama sen bilirsin..

Ben bir süre ikisini yanımızda yatırıcam sonra büyüğünü yavaş yavaş odasına koyarım çünkü bebek gelince kendini yalnız hissetmesin :;;( bence ya ikisini aynı odada yatır ya da ayırma yanında yatsınlar ama sen bilirsin..
Yanıma yatmayı alıştırmadım hep kendi yatağını istedi iyiki öyle yaptım yoksa ikisiyle ne yapardım.Yeni doğum yapan arkadaşım var ikinci doğduğunda ilk çocuğu daha 10 aylıktı ve tabi ayırmadı ama çok peşiman gecem gündüzüm yok diyor bir birilerini uyandırıyorlar şimdide ayırmak istiyor ama yapamıyor odasını istemiyor ondan ben ayırmak istiyorum hemen olmucak biliyorum yanında uyurum yalnız hiss etmesin diye doğuma kadar sonra alışır her kes öyle diyor zaten odalarda yakın

İzmirimin gözünü seveyim bana da amniyosentez icin yesil alan açtı doktor ertesi günü perinatolog saliya randevu aldım 🙄 çarşamba kararımı verdim perşembe randevu aldım cuma günü de amniyosentez yapıldı 😅 maşallah diyim de nazar degmesin😂🧿

Yanıma yatmayı alıştırmadım hep kendi yatağını istedi iyiki öyle yaptım yoksa ikisiyle ne yapardım.Yeni doğum yapan arkadaşım var ikinci doğduğunda ilk çocuğu daha 10 aylıktı ve tabi ayırmadı ama çok peşiman gecem gündüzüm yok diyor bir birilerini uyandırıyorlar şimdide ayırmak istiyor ama yapamıyor odasını istemiyor ondan ben ayırmak istiyorum hemen olmucak biliyorum yanında uyurum yalnız hiss etmesin diye doğuma kadar sonra alışır her kes öyle diyor zaten odalarda yakın
Valla kızlar benim ki de 17 aylik bi koltukta ben oglusum diğer koltukta kızımla esim uyuyor arada park yatağa yatiriyorum bizimkini bi bakıyorum yanımda uyuyor sabah😂 eşimle kizim dogdu doğalı uyuyamadık tam 5 yıl olacak sadece evlendigimizde 1 yıl beraber uyumuşuz smdi 3. Geliyor esim diyor 6 yıl sonra belki buluşuruz 😅

Valla kızlar benim ki de 17 aylik bi koltukta ben oglusum diğer koltukta kızımla esim uyuyor arada park yatağa yatiriyorum bizimkini bi bakıyorum yanımda uyuyor sabah😂 eşimle kizim dogdu doğalı uyuyamadık tam 5 yıl olacak sadece evlendigimizde 1 yıl beraber uyumuşuz smdi 3. Geliyor esim diyor 6 yıl sonra belki buluşuruz 😅
Kızın kaç yaşındaki?benim eşim asla çocukla uyuyamaz ya çok dengesiz uyuyor horluyor😃Ondan bu iş bana kaldı şimdiden hall etmem lazım☺️

Back
X