Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kaynanamla ikisi yanakları zayıfladı deyip duruyor sanki ben yetemiyorum gibi mama ver mama ver deyip duruyorlar boyu uzamış kiloya gitse iyiydi diyorlar sanki boy uzaması kötü gibi
Ben gıcık oldum baya seni düşünemiyorum canım. Sıkma canını sütünü etkilemesin, çok da güzel yetiyosun bebişine maşallah 💖

Yengemin kız kardeşi ile aynı gün doğum yaptık. Kaşık biberonla verdirmişler. İçememiş kusmuş. 1. Ay benim oğlanın doktoruna gittiler. Çocuk gram alamamış. Sonrasında avent biberona geçtiler. Meme reddi bebekle alakalı kesinlikl o konuda bir şey diyemem ama bence mama başlanıyorsa biberon da gerekiyor.
Bendeki de avent biberon, mama olayı gerçekten diğer yöntemlerle bebeği de yoruyor

Bi de şey sorucam sizin bebekler ne kadar memede kalıyor ya benim bazen 25dakikayı buluyor bazen 15
Canım benim bebek emmiyor ben hep sağarak biberonla veriyorum. Silikonla emzirdiğim zaman saatlerce duruyor benimki uyuyor memede ara ara emiyor bırakmıyor yani. Aktif emiyorsa 15-20dk idealmış zaten 🥰

Kızlar benim memem çok yumuşadı ya eskisi gibi olmuyor taş gibi. Sütüm de azaldı. Bazen gün içinde sürekli memede oluyor memem dolmuyor bi sağıyorum 130 ccıkıyor bir sağıyorum 50 cc anca çıkıyor anlamadım. Yani bebek acıkana kadar memem sertleşmiyor (3 saatte) ve dolmuyor sizin de böyle mi ya. Şuan her memeden sonra mama veriyorum içiyor baya da. Çok üzgünüm bir anda oldu uykusuzluktan mo yorgunluktan mı bilemiyorum
Benim memelerimde sertleşmiyor artık , 32 günlük bebeğim ama emmeye başlayınca süt iniyor bence yavaştan memeler terbiye oluyorlar , maşallah 130 cc çıkıyorsa hiç üzülmeyin sütünüz azalmamıştır,

Kizlar benim memeler hic yara olmamisti 2 gundur yara olmaya basladi cok aciyor :( emmedigi zamanlardada aciyor cok kotu :( laniosh krem suruyom ama pek etki etmiyor sanki hizli etki gostercek bse varmi ? Cnku benim bebek surekli meme istiyor hizlica cozmem lazim

Benim memelerimde sertleşmiyor artık , 32 günlük bebeğim ama emmeye başlayınca süt iniyor bence yavaştan memeler terbiye oluyorlar , maşallah 130 cc çıkıyorsa hiç üzülmeyin sütünüz azalmamıştır,
Her zaman olmuyor malesef sağdığımda bazen 50 cc çıkıyor artık azslmaya başladığını düşünüyorum

kızlar doktor bebeğinize d vitamini başlattı mı
Doğduğunda başlandı yoğun bakımda devam ediyoruz kullanmaya

Ekolojik olan serisinden aldım canım hiç farketmedim koku bir dikkat edeyim bakayım teşekkür ediyorum
O nasıl acaba bio-natural çiş yapar yapmaz çok ağır bir koku olmaya başlıyor

Benimki bitiremiyor saatlerce 1 numara ile ya sizinki nasıl bayağı uzun sürüyor çekmesi
1 numara kullanıyoruz biz de. 3 hafta önce başladık mamaya ilk 1 saati buluyordu 1 ölçüyü içmesi şu an açsa 6 dkda bile bitirebiliyor sallana sallana 1 saat sürdüğü de oluyor. Doktor ucu değiştirmeyin genişlerse yeniden 1 alın dedi

Kızlar benim memem çok yumuşadı ya eskisi gibi olmuyor taş gibi. Sütüm de azaldı. Bazen gün içinde sürekli memede oluyor memem dolmuyor bi sağıyorum 130 ccıkıyor bir sağıyorum 50 cc anca çıkıyor anlamadım. Yani bebek acıkana kadar memem sertleşmiyor (3 saatte) ve dolmuyor sizin de böyle mi ya. Şuan her memeden sonra mama veriyorum içiyor baya da. Çok üzgünüm bir anda oldu uykusuzluktan mo yorgunluktan mı bilemiyorum
2 hafta önce bende de vardı hatta oğlan kg da almadı o hafta sonra düzeldi. Regli oluyor musunuz bilmiyorum da ya regli ya yumurtlama dönemimdi diye düşünüyorum ben 2 gün sürdü geçti bu hafta da aşırı sancım ve çikolata isteğim var

Bendeki de avent biberon, mama olayı gerçekten diğer yöntemlerle bebeği de yoruyor
Ben de avent kullanıyorum. Aman ne gerek var diyenlerdendim bir de. Memeyi de emiyor biberonu da

Kizlar benim memeler hic yara olmamisti 2 gundur yara olmaya basladi cok aciyor :( emmedigi zamanlardada aciyor cok kotu :( laniosh krem suruyom ama pek etki etmiyor sanki hizli etki gostercek bse varmi ? Cnku benim bebek surekli meme istiyor hizlica cozmem lazim
Ben ilk olduğunda zeytinyağı sürmüştüm lansinoh da kullanıyordum geçti çabucak

Kızlar bende sürekli mastit oluyorum. Antibiyotik tedavisi oluyor bitiyor sonra tekrar. Dün yine oldum ateşim 40.1 e çıktı yatakta terden kuru yer kalmıyor. Göğüs uclarım cok yara göğüs ucu kremi gümüş kapak kullanıyorum ama uclarda aşırı sızlama kaşınma gibi birsey oluyor. Başına gelen var mı

Kızlar bende sürekli mastit oluyorum. Antibiyotik tedavisi oluyor bitiyor sonra tekrar. Dün yine oldum ateşim 40.1 e çıktı yatakta terden kuru yer kalmıyor. Göğüs uclarım cok yara göğüs ucu kremi gümüş kapak kullanıyorum ama uclarda aşırı sızlama kaşınma gibi birsey oluyor. Başına gelen var mı
Carmastan pomad kremi edinebilirsiniz eczacıya da sorarak. Ben onu sürüp gümüş kapağı öyle kullanıyorum etkili bir bakım kremi

Carmastan pomad kremi edinebilirsiniz eczacıya da sorarak. Ben onu sürüp gümüş kapağı öyle kullanıyorum etkili bir bakım kremi
Teşekkür ederim gümüş kapağınız nasıl peki içi boş mu yoksa göğüs ucunuza değiyor mu? Hemşire bana aldırdı ama içi çukur değil cok hafif boşluk var. Göğüs ucum değiyor kapağa

Teşekkür ederim gümüş kapağınız nasıl peki içi boş mu yoksa göğüs ucunuza değiyor mu? Hemşire bana aldırdı ama içi çukur değil cok hafif boşluk var. Göğüs ucum değiyor kapağa
Benim de göğüs ucum feğiyor kesiyor mememe yapışınca :( sanırım silikon kalkan daha kullanışlı bu konuda, onu mu alsam siye düşünüyorım

Ama benim bebiş aç kalmış ya sütüm az olduğundan belki de ondan o kadar hızlı çekiyodur 🥺
Tek delik çok zorlanıyor cekemiyor oyalanıyor bilemedim niye öyle acaba memede sıkıntı yaşamıyoruz iki delikliden verdiğimde hemen bitiyor
Doğduğunda başlandı yoğun bakımda devam ediyoruz kullanmaya

O nasıl acaba bio-natural çiş yapar yapmaz çok ağır bir koku olmaya başlıyor

1 numara kullanıyoruz biz de. 3 hafta önce başladık mamaya ilk 1 saati buluyordu 1 ölçüyü içmesi şu an açsa 6 dkda bile bitirebiliyor sallana sallana 1 saat sürdüğü de oluyor. Doktor ucu değiştirmeyin genişlerse yeniden 1 alın dedi

2 hafta önce bende de vardı hatta oğlan kg da almadı o hafta sonra düzeldi. Regli oluyor musunuz bilmiyorum da ya regli ya yumurtlama dönemimdi diye düşünüyorum ben 2 gün sürdü geçti bu hafta da aşırı sancım ve çikolata isteğim var

Ben de avent kullanıyorum. Aman ne gerek var diyenlerdendim bir de. Memeyi de emiyor biberonu da
Ağır bir koku hissetmedim canım ana sızıntı yapmaması önemli arada çok yaptığı zaman sızdırdığı oldu
Biberon bizimki cekrmiyor 1 numarayı

Benim de göğüs ucum feğiyor kesiyor mememe yapışınca :( sanırım silikon kalkan daha kullanışlı bu konuda, onu mu alsam siye düşünüyorım
Ay benimde sağ göğsüm daha büyük gümüş kapak öyle kesiyor ki ağlayarak emziriyorum bu göğüs yarası derdinden bıktım 😭🥹
Kızlar papatya ve bebeği nasıl, hiç haber alabildiniz mi?
Haber alamadık canım iyilerdir inşallah 🙏🏻

Canım kendi sütünü sür en iyi o fayda ediyor benim delik uçları kanlı kabuk olmuştu. Sütünü sık uçlarına sür kurudukça 1-2 güne düzelir.

Back
X