Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Çok haklısınız stresten yemek bile yiyemiyorum.bu 15 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

:KK1:Kızlar sanırım saclanmalar başladı boğaz tarafımda deli gibi yanma var. Ne zaman bitecek saclanma bilen var mı? :63:

Benim dün kontrolüm vardı.doktor detayli ultrason gibi dudağina,damagina,kalbine,bacaklarina ,koluna,parmagina bir sürü bir şeye baktı.olumsuz birsey demedi şükür.3lü ultrason muydu bu anlamadım.Ama 2li ultrasonda kan da vermistik muayeneden sonra,bunda kan vermedik.ben düz kontrol saniyodum yarim saatten fazla icerde çocuğun her yerini inceledi.iki hafta sonra da radyolaji doktoruna gebe bolumune yonlendirdi.detayli ultrason yapilacakmis.sira aldirdi.Benim hatlar yandı biraz biz ne yaşadik şimdi diye🙂🤷
Benim doktorumda herşeyine baktı 45 dk sürdü bi türlü dönmedi bebiş kordon damarları çok önemliymiş onu görmeden göndermem dedi neyse çok şükür onu da gördük ben zaten detaylı ultrason yaptım gibi 20 21 de kalp damarların oluşuyor onda da detaylı ultrasona gideceksin zaten dedi

Benim doktorumda herşeyine baktı 45 dk sürdü bi türlü dönmedi bebiş kordon damarları çok önemliymiş onu görmeden göndermem dedi neyse çok şükür onu da gördük ben zaten detaylı ultrason yaptım gibi 20 21 de kalp damarların oluşuyor onda da detaylı ultrasona gideceksin zaten dedi
Bizimde aynı 🙂 detaylı ultrasonu da hayırlısı ile atlatalim inşallah 👐

İkili testte sıkıntı çıktı ondan dolayı fetal DNA testi istendi.sonucumuz 10 ile 15 gün arasında cikcakmis.onun stresi var maalesef 😞
Ikili test simdi yastan dolayi skntili olabiliyor bnmde mesela papp-a degerim biraz dusuk cikti plesentayla ilgiliymis.fetal Dna yaptirdim sukur temiz geldi.kalbinizi ferah tutun sonucu iyi gelecektir insallh🙏

Back
X