Nst de hiç sancı çıkmadı canım. Pazartesi gunu anestezi için kan vericem, kan istedigine göre 1 2 gün sonrasına planlar diye düşünüyorum gidince bı soyliyim bakalım.
Amin canım inşallah
Canım 35+4 normalde ama doktora göre 36+5. Valla bana dikisleri hiç sezeryanda alacakmış gibi gelmedi ya sacma geldi ama , normalde kendi giricek doğuma ama sancin suyun vs gelirse acile git direk hemen dikişlerini alsınlar zaten beni ararlar doğum şeklini sorarlar dedi. Öyle deyince ben dedm heralde dikisleri muayene sırasında alacaklar. Bu da beni çok korkutuyor. Tek bir tane perinatolog var zaten o da devlet Hastanesi'nde, başka seçeneğim de yok plansiz şekilde doğum başlarsa nöbetçi doktor illa normal doğum olacak diye zorlarsa diye çok korkuyorum. Kendimi sezeryan diye hazırladım artık.
Nst de hiç sancı çıkmadı bir şikayetim de yok ama 37 dolunca alırım dedi pazartesi test vermeye gidince bı sorucam tekrar. .doğumdan 2 hafta önde anestezi için kan isticek halı yok heralde benim bildiğim yatış vermeden önce isteniyor kanlar.