Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hastanede bile oluyor. Hemşire odasında yapıp veriyolar en kötü durumda. Ama marka vs tabi ne varsa onu veriyosun. Mama konusuna acele etmicem bende belki sütüm hemen gelir gerek kalmaz. Zaten yenidoğan 5-7 ml falan içse doyuyo basta
Evet evet bugün nst çekilirken ebe bana videolar izletti biraz emzirme eğitimi verdi kesin kural mama getirme dedi, inşallah bol bol sütümüz olur 🙏🥰

Merhaba acile gittim açılmam başlamış 2.5cm olmuş muayene olmadan önce de 1 damla kan gelmişti doktoruma gidiyorum çağırdı yatış verdiler
Sağlıkla kucağına alman nasip olsun canımm haberdar et bizi dua edeceğim senin için 🙏♥️

Nst de hiç sancı çıkmadı canım. Pazartesi gunu anestezi için kan vericem, kan istedigine göre 1 2 gün sonrasına planlar diye düşünüyorum gidince bı soyliyim bakalım.

Amin canım inşallah 🤲🏼

Canım 35+4 normalde ama doktora göre 36+5. Valla bana dikisleri hiç sezeryanda alacakmış gibi gelmedi ya sacma geldi ama , normalde kendi giricek doğuma ama sancin suyun vs gelirse acile git direk hemen dikişlerini alsınlar zaten beni ararlar doğum şeklini sorarlar dedi. Öyle deyince ben dedm heralde dikisleri muayene sırasında alacaklar. Bu da beni çok korkutuyor. Tek bir tane perinatolog var zaten o da devlet Hastanesi'nde, başka seçeneğim de yok plansiz şekilde doğum başlarsa nöbetçi doktor illa normal doğum olacak diye zorlarsa diye çok korkuyorum. Kendimi sezeryan diye hazırladım artık.

Nst de hiç sancı çıkmadı bir şikayetim de yok ama 37 dolunca alırım dedi pazartesi test vermeye gidince bı sorucam tekrar. .doğumdan 2 hafta önde anestezi için kan isticek halı yok heralde benim bildiğim yatış vermeden önce isteniyor kanlar.
Yatış öncesi alır kanı haklisin. Sen bı sor netleş. Risk görüyorsa alsın tabiki. Ama beklenebilirsede 38 i devir hiç değilse. Bizimki 38+5 de olacak

Nst de hiç sancı çıkmadı canım. Pazartesi gunu anestezi için kan vericem, kan istedigine göre 1 2 gün sonrasına planlar diye düşünüyorum gidince bı soyliyim bakalım.

Amin canım inşallah 🤲🏼

Canım 35+4 normalde ama doktora göre 36+5. Valla bana dikisleri hiç sezeryanda alacakmış gibi gelmedi ya sacma geldi ama , normalde kendi giricek doğuma ama sancin suyun vs gelirse acile git direk hemen dikişlerini alsınlar zaten beni ararlar doğum şeklini sorarlar dedi. Öyle deyince ben dedm heralde dikisleri muayene sırasında alacaklar. Bu da beni çok korkutuyor. Tek bir tane perinatolog var zaten o da devlet Hastanesi'nde, başka seçeneğim de yok plansiz şekilde doğum başlarsa nöbetçi doktor illa normal doğum olacak diye zorlarsa diye çok korkuyorum. Kendimi sezeryan diye hazırladım artık.

Nst de hiç sancı çıkmadı bir şikayetim de yok ama 37 dolunca alırım dedi pazartesi test vermeye gidince bı sorucam tekrar. .doğumdan 2 hafta önde anestezi için kan isticek halı yok heralde benim bildiğim yatış vermeden önce isteniyor kanlar.
Bizim burada 36. Haftada kan aliniyor anestezi icin. Ben dün verdim mesela.

Oturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Eşimi bekliyorum acile gideceğim ordan doktoruma
Bel ve kalçamda kasılma var tarifi nasıl etsem bilemedim
Suyun gelmiş sanki hayırlısı ile gelsin

Kızlar ben buzluğa bir seyler koymak istiyorum, doğumdan sonra zor olabilir diye düşünüyorum. Ramazanda yapmıştım ama bitti tabiki hepsi.
Ben daha önce şu instagramda paylaşan sayfalardaki gibi pişmiş poğaça, kurabiye falan koymadım yapan var mı? Tadı nasıl oluyor? Farklı önerileriniz de varsa süper olur. Yardımcı olabilecek kimse yok, gün gün yapıp hazırlayayım diyorum.
Canim ben doldurdm buzlugu ozellikle elmali kurabiye vs pisirip ilk sicakligini atinca sariyorum guzelce hop buzluk ama borek vs pismemis sekilde atiorm buzluga

Amin canım inşallah 🤲🏼

Sancın su gelişi olursa dikiş patlar rahim ağzı yırtılabilir diye hemen dikişi alırlar canım zaten çok basit Bi işlem spekulumla açıp direkt kesiyorlar normal doktor aldı dikişi benim ilkte öyle oldu peritonologa gerek yok zaten şuan ben peritonologu bıraktım normal doktora gidiyorum korkma yani devlette zaten takipli doktorun gelmiyor doğuma acil bişey olmazsa sezeryan olacaklara tek giriyorlar

Amin canım inşallah 🤲🏼

Yok önce isteniyor benden de istedi bugün

Back
X