Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kızlar sitenin havuzuna girsem sıkıntı olur mu fazla kalabalık olmuyor zaten ben baya kilo almaya başladım 5bucuk kilo oldu şimdiden karnım çok acıkıyor öyle erteleye bileceğim bir acikmada deyil bayağı midem kazınıyor en azından biraz hareket olur risklimi hiç gitmesem mi bilemedim

Kızlar sitenin havuzuna girsem sıkıntı olur mu fazla kalabalık olmuyor zaten ben baya kilo almaya başladım 5bucuk kilo oldu şimdiden karnım çok acıkıyor öyle erteleye bileceğim bir acikmada deyil bayağı midem kazınıyor en azından biraz hareket olur risklimi hiç gitmesem mi bilemedim
havuz temizlik açısından tavsiye edilmiyor diye biliyorum. haftada 1 girsen ne olur bilemedim

Kızlar ani kusma ve hapşurma esnasında karnıma bir iki saniye süren bir ağrı saplanıyor ve sonra geçiyor. Normal mi, yaşayan var mı?

İlk hamileliğimde doktorum kesinlikle önermemişti denize de temiz gördüğünüz yerde girin ama havuz istemiyorum mikrop kapma olasılığı çok fazla demişti hatta o sene tatile gitmiştik eşim havuzda ben şezlongta el sallamıştı bana 🤣

Kızlar siz öyle yazınca acaba diyorum banada doktor yalnış söyleye bilirki valla çok şaşırırım resmen baya erkek cocuğuna odaklandım🫡

Hayırlı günler kızlar 💜🌸

Kızlar ilk defa yaşıyorum lütfen cevap verin hiç kanama leke vs yaşamadım ama şuan gelmiş iç çamaşırımda farkettim peçeteye silince de geldi biraz normal mi oluyor mu korktum ben baya

Kızlar siz öyle yazınca acaba diyorum banada doktor yalnış söyleye bilirki valla çok şaşırırım resmen baya erkek cocuğuna odaklandım🫡
Bizim mart gurubunda hiç böyle karmaşa yqşanmadı dimi valla bende kıza emin olmama rağmen acabamı diyorum 😂😂

Kızlar ilk defa yaşıyorum lütfen cevap verin hiç kanama leke vs yaşamadım ama şuan gelmiş iç çamaşırımda farkettim peçeteye silince de geldi biraz normal mi oluyor mu korktum ben baya
Canım hangi renk kanaman leke tarzındamı?

Kızlar ani kusma ve hapşurma esnasında karnıma bir iki saniye süren bir ağrı saplanıyor ve sonra geçiyor. Normal mi, yaşayan var mı?
Evet canım bu sabah yine kusarken baya gerildi karnım hapşırınca ani kalkınca o ağrıyı çok yaşıyorum ama kısa sürüyor ilk gebeliğimde de oluyordu o yüzden normal bişey korkma yani

Rengi kırmızı olmadıkça korkmayın diyor doktorlar ama sen yinede doktorunu bilgilendir ilk defa olmuş diyorsun bide ama gebelikte kanama lekelenmeye alıştık artık sanki ilk gebeliğimde çok yaşadım canım ama çok şükür bir sıkıntı olmuyordu seninde öyle bişeydir inşallah 🤲

Kızlar gunaydin amniyosentez oldum şimdi müşahede altindayim sknti yok gibi
Canım yeni gördüm mesajını çok geçmiş olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤲

sanada önce kız sonra erkek dedi dimi :D
ben kızdan erkek dönünce şaşırmıyorum. erkekten kıza dönmez bence

Rengi kırmızı olmadıkça korkmayın diyor doktorlar ama sen yinede doktorunu bilgilendir ilk defa olmuş diyorsun bide ama gebelikte kanama lekelenmeye alıştık artık sanki ilk gebeliğimde çok yaşadım canım ama çok şükür bir sıkıntı olmuyordu seninde öyle bişeydir inşallah 🤲
İnşallah ilk defa yaşayınca korktum bide gribim iyileşemiyorum bi türlü ballı su içmiştim boğazımı yumuşatsın diye ondan mı oldu diye korktum doktoruma da ulaşamadım iş çıkışı direk komtrole gidip bakıcam 🥹

havuz temizlik açısından tavsiye edilmiyor diye biliyorum. haftada 1 girsen ne olur bile

sanada önce kız sonra erkek dedi dimi :D
ben kızdan erkek dönünce şaşırmıyorum. erkekten kıza dönmez bence
Dönüyor dönüyor pipiyi kordonla karıştıran hekimler var sonra o çıkıntıyla klitoris çıkıntısı karıştırılıyor heran herşey olabilir beni dinleyin detaylı ultrasona girmeden kimse birşey almasın kızlar benden söylemesi bu gruptaki bebisler spriz dolu 😂

Kahverengi ise lekelenme çok korkma ama pembe, kırmızı renk olursa hemen gel demişti doktor ne olur ne olmaz siz doktorunuza her ihtimale karşı bilgi verin belki tedbir amaçlı progestan başlayabilir ama korkmayın bu haftalardan sonra risk epey az tedbir amaçlı bilgilendirmek daha doğru olur ama

Back
X