Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Rahimi kapatıyor mu peki? Ya da plasenta asaği yerleşimli oluyor. Tekmeleri cok alttan hissedersin.
Rahime yakın kapatmıyor dedi doktor ilk hamileligim ve daha önce kürtaj vs olmadıgı icin yukarı cıkar dedi doktorum ama 28.e geldim hala cıkarmı bilmiyorum yukarı
Tekmeler göbegimin yan tarafında göbegimin hemen altında hissediyorum kasıkta da tuvaletimi tutarsam hissediyorum ordan vuruyor

Suan kaç haftalıksın ben 28 haftalık acile gitmiştim o zaman nts bağlamışlardı o kadar küçük değiliz artık koca göbüşlerimizi var 😂😁
29+5 ama 32den önce baglamaktan yana degillermis acil durum dışında benimde sancılar durduğu için bişey çıkmaz boşuna yüklenmeyelim dediler 🤗 henüz nst deneyimim olmadı bakalım ne zaman tanisacaz kendileriyle 😅

Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Bulunduğunuz şehire göre düşünebilirsiniz aslında . Klima olayı zaten siz isterseniz açarsınız istemezseniz kapatırsınız .

Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Kısa kollu üstüne sabahlık götürcem ben de ilkini kışın kar kış doğurdum gene kısa kollu giymiştim yürürken sabahlık giyiyodum istanbuldayız 😀

Rahime yakın kapatmıyor dedi doktor ilk hamileligim ve daha önce kürtaj vs olmadıgı icin yukarı cıkar dedi doktorum ama 28.e geldim hala cıkarmı bilmiyorum yukarı
Tekmeler göbegimin yan tarafında göbegimin hemen altında hissediyorum kasıkta da tuvaletimi tutarsam hissediyorum ordan vuruyor
İnşallah cikar canim. Aynen ayaklari kasikta cunku. Sana dikkat et kendini çok yorma dedi mi?

29+5 ama 32den önce baglamaktan yana degillermis acil durum dışında benimde sancılar durduğu için bişey çıkmaz boşuna yüklenmeyelim dediler 🤗 henüz nst deneyimim olmadı bakalım ne zaman tanisacaz kendileriyle 😅
25. Haftada girdim ilk kasılmam var diyince doktor hemen nst aldı beni ama çıkmadı birşey şimdi 35 i. Bekliuorum nst için birdaha girmedim😄

Aman geç tanış bence. Bi sıkıntı olmaz ise 35. Haftada tanışırsın canim. 🥰

Ben kısa kollu aldım yaz boyu giyerim diye. Sabahlıkla birlikte alırsanız her koşulda iş görür.

Üşürsek sabahlık giyeriz bence. Benimkiler hep kısa kollu ama yine de nasıl rahat olacaksa size🤗

Ebebek’ten değil ama kanguru kullanıp çok memnun kaldım. Boba 4g modeldi benimki. Şimdi piyasada var mı bilmiyorum. 7 senelik kangurum 2 çocuk büyüttüm taş gibi hala.
Kanguruda bebek takılıyken düşen tek saftirik benimdir heralde 😩😩 kendime hala kızarım. 4-5 aylıktı ben de ufak tefeğim taşıyamaıdm heralde. Allahtan düşerken kafasını yukarıda tutmayı elimle korumayı başardım.

Kanguruda bebek takılıyken düşen tek saftirik benimdir heralde 😩😩 kendime hala kızarım. 4-5 aylıktı ben de ufak tefeğim taşıyamaıdm heralde. Allahtan düşerken kafasını yukarıda tutmayı elimle korumayı başardım.
Ben bundan çok korkuyordum işte! Eşim kanguruyu çok istiyor, hevesleniyor ama ben bir türlü düşme kaygısını aşamıyorum kafamda. Neyse ki siz bir şekilde korumuşsunuz çocuğu. Kendimi biraz tanıyorsam ben de düşerim :KK70:

Back
X