Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Ben olabildiğince kısa kollu tiril tiril ince şeyler almaya çalıştım açıkçası, hastanede çok fazla klima açılmıyor bir de çocuk olunca yani çok serin de olmaz sanırım en fazla sıcaklığı dindirecek seviyede çalışır. Bir de sürekli emzir, stres vs insan kan ter içinde kalır aksine gibime geliyor😅 Belki ayrıca düz bi sabahlık alınabilir üşünürse üstüne atabilmek açısından

Kızlar e-bebek’te sanırım yarın dahil bebek bezlerinde 3 al 2 öde var.
Biz bugün 2 tane 1 numara, 1 tane de 2 numara Prima aldık
Gerçekten fiyatlar fena uçmuş

Bir de 300₺’ya basit, az ürünlü hastane çıkışları vardı

Bilginize :)

Ben bundan çok korkuyordum işte! Eşim kanguruyu çok istiyor, hevesleniyor ama ben bir türlü düşme kaygısını aşamıyorum kafamda. Neyse ki siz bir şekilde korumuşsunuz çocuğu. Kendimi biraz tanıyorsam ben de düşerim :KK70:
Çok şükür onca saftirikliğin arasında bunu başarabldimr. Aksi takdirde kafasını yere hızlıca vurduğunu hayal dahi etmek istemiyorum. 🥹🥹 kendine güvenen kullansın o zaman kanguruyu🤗

Kızlar kendinize pijama olarak ne ve kaç takım aldınız acaba? Alt üst takım kaç tane ve uzun kollu mu kısa kollu mu, gecelik kaç tane?

2 pijama takımı 1 gecelik yeter mi?

Kızlar kendinize pijama olarak ne ve kaç takım aldınız acaba? Alt üst takım kaç tane ve uzun kollu mu kısa kollu mu, gecelik kaç tane?

2 pijama takımı 1 gecelik yeter mi?
Merhaba yuksrda paylaşmıştım ben aldığım modeli . 2 tane kısa kol gömlekli pijama takımı aldım ben

Aynen :) tecrübeli doktor işin ehli oluyor ama bir taraftan da yeniler daha ilgili oluyor sanki 😀
Bilmiyorum bence doktoruna değişebilir mizaç meselesi🤔 belki 60 yaş üstü değil de 40 yaş üstü doktorlar olabilir hem genç hem tecrübeli. Benim doktorlarım hep 60 yaş üstü :) Doktor işi şans işi. Referans da önemli oluyor.

Eklentiler

• 79104FD4-637A-41D8-89DB-D7A8B3E21CA0.webp
    79104FD4-637A-41D8-89DB-D7A8B3E21CA0.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar sizce genç doktor mu daha iyi daha ileri yaşlı mı 🫠 bugün soracak soru bulamamışım gibi böyle bi şey sordum😂
Benim doktorum benden 5 yaş büyük 😂 37 yaşında
Dinamik, ilgili ve hafızası kuvvetli 🙈 enerjimiz tuttuğu için memnunum

Ama çocuk için daha deneyimli olsun isterim

Kızlar sizce genç doktor mu daha iyi daha ileri yaşlı mı 🫠 bugün soracak soru bulamamışım gibi böyle bi şey sordum😂
Benim hem kendi dr um hem çocuk dr um 50 yaşlarında çokça ilgili ve bilgililer çoook memnunum.çocuk dr u kadın ilk gittiğimde yaşlıydı hiç iletişimim tutmadı yine de devam ettim 6 ay ama sonra anlaşamadık ayrıldık kendisiyle 😀

Gecelik almıycak mısın peki hiç. Bakayım paylaştığına canım
Ben kızımda süwenden pembe uçları hafif dantelli set takım almıştım. Geceliği, sabahlığı, birde pantolonlu pijama alt üst takımı set halinde. Çok az giydim baya temiz durumda. İlaveten bi tane pierre cardin in siyah önü düğmeli uzun kollu pijama takımı aldım. Pembe olanı giyerim diğeri yedek olur diye düşündüm. Bence hastane için gayet yeterli.

Ama evde ciddi anlamda çok fazla lazım oluyor. Doğumdan sonra 3 gün aşırı aşırı terlediğimi hatırlıyorum. Sürekli üst değiştiriyordum sırtım su içinde kalıyordu. Hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. Normalmiş ama sanırım. Bolca iç çamaşırı ve pijama kurtarıcı olur ilk günler için.

Çocuk dr u iyi araştırmak gerekiyor kimisi çok ilaçcı çok detaycı çok kurcalıyor çocuğu kimisi de çook rahat işte biraz anneyle çocukla iletişimiyle alakalı birine iyi gelen birine gelmez doğum öncesi planlarsanız doğumdan sonra rahat edersiniz çocuk dr u işini 😀

Benim doktorum benden 5 yaş büyük 😂 37 yaşında
Dinamik, ilgili ve hafızası kuvvetli 🙈 enerjimiz tuttuğu için memnunum

Ama çocuk için daha deneyimli olsun isterim
Benimki de benle yaşıt 😂 37 yaşında 😄 ama çok ilgili, bir şey sormak için yazdığımda hemen dönüyor. Günceli takip ediyor kendini geliştiriyor. Yaşlı olacaksa da çok isim yapmış iyi diye bilinen biriyse öyle giderdim, onun dışında genelde gençler daha dinamik geliyor bana.

Back
X