Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
İnşallah bol bol sütümüz olur da hiç gerek kalmaz 🌸 hastaneye dut kurusu kompostosu falan götüreceğim işe yarıyor diyorlar.
2 gün benim sütüm gelmemişti ilkinde bunda nasıl olur bilmiyorum. Top kimyon ve rezene çayı da süte iyi geliyor. Gaz sancarina da günde 1 er fincan iciyodum ben

Bak ben onu hiç koymadim, ekleyeyim 😊 bide mama almak lazım. Ozellikle sezeryan da süt hemen gelmiyor
Bugün hastanede özellikle tembih ettiler mama alma sakın gerekirse biz tavsiye edeceğiz diye canım, gerekince hastanenin orda eczaneler var ordan alınır hemen

Bugün hastanede özellikle tembih ettiler mama alma sakın gerekirse biz tavsiye edeceğiz diye canım, gerekince hastanenin orda eczaneler var ordan alınır hemen
Hastanede bile oluyor. Hemşire odasında yapıp veriyolar en kötü durumda. Ama marka vs tabi ne varsa onu veriyosun. Mama konusuna acele etmicem bende belki sütüm hemen gelir gerek kalmaz. Zaten yenidoğan 5-7 ml falan içse doyuyo basta

merak etme inş sorunsuz kucağına alırsın. Ciğer gelişirse dışarda da olsa anne sütü tamamlıyor gelişimlerini sen yine de kaygını dile getir küveze girmesinden korkuyorum nst em temiz ise sık kontrole gelerek 1 hafta daha bekleyemez misiniz diye sorarsın belki.
Nst de hiç sancı çıkmadı canım. Pazartesi gunu anestezi için kan vericem, kan istedigine göre 1 2 gün sonrasına planlar diye düşünüyorum gidince bı soyliyim bakalım.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına 🌸
Amin canım inşallah 🤲🏼
Canın merhaba kaçıncı haftadasın bende serklajlıyım 37de alacaktı erteledi pazartesi gel dedi dikişler için pazartesi 38. Haftanın ilk günü oluyor benim.
Ayrıca sen sezeryan olacaksan sezeryan sırasında alıyorlar dikişleri. Ve sancın olursa gitsen zaten direk sezeryane alırlar ve o dikişler öyle hemen açılmıyor ki anlamadım . Benım bebegım de önden gidiyor 1,5 hafta ama doktor hiç erken almak istemedi
Canım 35+4 normalde ama doktora göre 36+5. Valla bana dikisleri hiç sezeryanda alacakmış gibi gelmedi ya sacma geldi ama , normalde kendi giricek doğuma ama sancin suyun vs gelirse acile git direk hemen dikişlerini alsınlar zaten beni ararlar doğum şeklini sorarlar dedi. Öyle deyince ben dedm heralde dikisleri muayene sırasında alacaklar. Bu da beni çok korkutuyor. Tek bir tane perinatolog var zaten o da devlet Hastanesi'nde, başka seçeneğim de yok plansiz şekilde doğum başlarsa nöbetçi doktor illa normal doğum olacak diye zorlarsa diye çok korkuyorum. Kendimi sezeryan diye hazırladım artık.
Normalde 38-39 hafta aralığında alırlar 37 de alması için bir neden var mı ki? Nst de herşey yolundaysa bence beklenmeli ya. Bebisler miyadini doldurmali
Nst de hiç sancı çıkmadı bir şikayetim de yok ama 37 dolunca alırım dedi pazartesi test vermeye gidince bı sorucam tekrar. .doğumdan 2 hafta önde anestezi için kan isticek halı yok heralde benim bildiğim yatış vermeden önce isteniyor kanlar.

Back
X