- 18 Mart 2023
- 425
- 335
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.701
Bende Nisan ve Mayıs annelerini takip ediyorum büyük ihtimalle Nisan annesi olacağızAynen ya Haziran anneleri bakiyordur bize Mayıs anneleri başlamış doğuma diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Nisan ve Mayıs annelerini takip ediyorum büyük ihtimalle Nisan annesi olacağızAynen ya Haziran anneleri bakiyordur bize Mayıs anneleri başlamış doğuma diye![]()
Ben de 3 tane yeni aldım zaten bi ay ancak giyiyor ama benim ilk çocuğun kıyafetleri de vardı hiç olmayan içinde az olabilirKızlar özellikle tecrübeli anneler :) yenidoğan takımlarından ne kadar aldınız ? 3 tane yenidoğan 3 tane 3 ay aldım diğerlerini daha büyük beden aldım zaten yaza geldiği için zıbın alt giyer diyor çoğu kişi ama yeterli mi bu sayı bilemedim ?
Banada az gibi geliyor sonra çok almayayım diyorum ama sanki en az her beden aralığında 5er takım olsa iyi olur. Zaten haziran temmuz ağustos 3 ay zıbın + alt giyer ama değil mi ?Ben de 3 tane yeni aldım zaten bi ay ancak giyiyor ama benim ilk çocuğun kıyafetleri de vardı hiç olmayan içinde az olabilir
Bence az evet beşer tane olsa daha rahat edersin sürekli kirleniyor bir günde üç tane değiştirdimi hatırlıyorumBanada az gibi geliyor sonra çok almayayım diyorum ama sanki en az her beden aralığında 5er takım olsa iyi olur. Zaten haziran temmuz ağustos 3 ay zıbın + alt giyer ama değil mi ?
O zaman alışveriş yapayım ben biraz daha, tecrübesiz olunca bilemiyor insan.. Teşekkür ederimBence az evet beşer tane olsa daha rahat edersin sürekli kirleniyor bir günde üç tane değiştirdimi hatırlıyorum
Hadi hayırlısı olsun, bizi haberdar et.Ben de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Ayyy kızz ben heyecanlandım şimdii, hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ara ara bilgilendir bizi de yavrmBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Ayenn pazartesi kan verirken netlestireyim bari bence de en azından 38 i bitirsem iyi olur 1 hafta bile çok değerli.Yatış öncesi alır kanı haklisin. Sen bı sor netleş. Risk görüyorsa alsın tabiki. Ama beklenebilirsede 38 i devir hiç değilse. Bizimki 38+5 de olacak
Ben pazartesi kan isteyince hemen 1 2 gün içinde olur diye düşünmüştüm doğum.insallah 38 i bitiririm hazır hissetmiyorum tuhaf şekildeBizim burada 36. Haftada kan aliniyor anestezi icin. Ben dün verdim mesela.
Canım benim burdakiler tuhaf şekilde bakmıyor. Tüp bebek doktorum bizle devam etme artık risklisin perinatolog ile devam et dedi salladı. Özelde başka doktor buldum o da doğum yaklaşınca sallamaya başladı sen risklisin perinatolog takip etsin doğumu da eğitim araştırmada yap dedi. Doğumu mecbur eğitim araştırmada yapicam o da biraz tedirgin ediyor. Zamansız gelmezse ben giricem doğuma dedi ama yine de emin olamıyorum korkular kaygılar başladı neden böyle oldum hiç bilmiyorum psikolojik olarak çöküntüdeyim resmen.Sancın su gelişi olursa dikiş patlar rahim ağzı yırtılabilir diye hemen dikişi alırlar canım zaten çok basit Bi işlem spekulumla açıp direkt kesiyorlar normal doktor aldı dikişi benim ilkte öyle oldu peritonologa gerek yok zaten şuan ben peritonologu bıraktım normal doktora gidiyorum korkma yani devlette zaten takipli doktorun gelmiyor doğuma acil bişey olmazsa sezeryan olacaklara tek giriyorlar
Hadi haberlerini bekliyoruzBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Oturuyordum ayaga kalktığımda bacaklarımdan su aktı eğer gerçekten suysa doktor hemen doğuma alacağıni söyledi
Eşimi bekliyorum acile gideceğim ordan doktoruma
Bel ve kalçamda kasılma var tarifi nasıl etsem bilemedim
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi haberdar et mutlakaBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Sağlıkla gelsin miniğinizBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Ayyy hadi bakalım haberdar et dualarım seninle ve deBen de hastaneye gidiyorum kızlar belden soldan bayağı şiddetli ve sık vuruyor uygulama git dedi. Hâlâ doğuracağımı düşünmüyorum nedense ama gidiyorum acile. Eğer başlamışsa kendi hastaneme geçicem
Sağlıkla zamanında gelsin inşallah balım dinlenmeye bak şimdilik bol bolKızlar benim nstde sancı çıkmadı açıklık 2cm ve eve gönderdiler su gelmesi de yokmuş sızıntı olabilir bazen dediler
Öyle yapacağım sağ Salim vaktinde gelsinlerSağlıkla zamanında gelsin inşallah balım dinlenmeye bak şimdilik bol bol![]()