Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
İlk hamileliğimde doktorum kesinlikle önermemişti denize de temiz gördüğünüz yerde girin ama havuz istemiyorum mikrop kapma olasılığı çok fazla demişti hatta o sene tatile gitmiştik eşim havuzda ben şezlongta el sallamıştı bana 🤣
Ben girmeyim o halde ama 9.cu ayda sanırım +20 kilo ile doğuma girceem 😂 nasıl kilo almiyolarlar yada 2kilo falan alan var masallah ben durmadan yiyorum ya 🫣

Canım ya ben çok acıkıyorum , yemeyeyim diyorum ama ya ihtiyaç varsa diye vicdan azabı çekiyorum. Sen acıkmıyor musun yoksa kilo almamak için mi kendini tutuyorsun? Bana doktorum acıktığında aç kalma bebeklerin için dedi ben bir de emziriyorum çünkü
Yiyorum aslinda Normaldede cok istahli yemek yiyen biri degildim ama bulanti kusma tiksinti derken şu an çogu seyden tiksindim yumurta sut bunlari asla tuketemiyorum Domates salalatik
Meyve kuruyemiş o tarz seyler yiyorum aksam ev yemeklerinden yiyorum tabiki ama muhmemelen bebege gidiyor yedigim ondan alamiyorum🤰bende aciktigimda hemen karnim agriyo biseyler yedigimde kesiliyor agri sinyal veriyor junyir😊bakti annesinden hayir yok

Benim de ilk çocuğum erkek yeğenler falan da öyle erkeğe hep alıştık sanırım. Etraf hep erkek olunca kızı düşünemiyor olabilirim diyorum ben de. Ama şöyle net desin çok da mutlu olurum ya 🥰
Bizim sülaleye en son doğan kız benim kızkardeşim o da 21 yaşında 😂 ikiz yeğenlerim kuzenimin çocukları benim ilk çocuğum erkek hiç kız yok öyle olunca galiba kız olmaz diye düşündüm tabi gönlüm kızdan yanaydı çok mutlu olduk 🥰 seninde kalbin geçen olsun inşallah 🙏

Kızlar ani kusma ve hapşurma esnasında karnıma bir iki saniye süren bir ağrı saplanıyor ve sonra geçiyor. Normal mi, yaşayan var mı?
Hapşırıkta ve gece uyurken ani dönersem bıçak saplanır gibi oluyor baya acıyor rahim bağları geriliyormuş

Kızlar ilk defa yaşıyorum lütfen cevap verin hiç kanama leke vs yaşamadım ama şuan gelmiş iç çamaşırımda farkettim peçeteye silince de geldi biraz normal mi oluyor mu korktum ben baya
Ben bugün geldim daha hastaneden aynı sorundan progesteron kullanıyorum kahverengi leke gibiyse normal ama parça şeklinde kanama ise sıkıntıymış

Bizim mart gurubunda hiç böyle karmaşa yqşanmadı dimi valla bende kıza emin olmama rağmen acabamı diyorum 😂😂
Yok ya hiç orda olmadıki şimdi buranı okuyunca acaba değişirmi diye düşünüyorum sonuçta zor gördü doktor 2 defa yürüdüm 3 de gördü ve yaklaştırarak söyledi erkek diye🤔☺️

sanada önce kız sonra erkek dedi dimi :D
ben kızdan erkek dönünce şaşırmıyorum. erkekten kıza dönmez bence
Evet ya ilk önce kız sonra erkek şimdi erkek diye dolanıyorum dün eşime diyorum kızın birine kordona pipi demişler şok oldu kendisi şimdi nasıl bekliyor detaylıyı meraktan😄😄

Ben girmeyim o halde ama 9.cu ayda sanırım +20 kilo ile doğuma girceem 😂 nasıl kilo almiyolarlar yada 2kilo falan alan var masallah ben durmadan yiyorum ya 🫣
[/QU
Ben 6 kilo vermiştim 1 kilo ancak alabildim inşallah bebeğim iyidir
Bence ne yediğinize bağlı mesela benim canım tatlı şeyler hiç ıstemıyo haliyle kalorisi düşük

Valla kızlar kiz diyip erkek erkek diyip kiz diyorsa doktorlar ayrıntılıyı bekleyin derim bende 3 doktor da kiz dediği için en son perinatolog bakıp 17 haftalik ciktigimdan kesin bakıyorum ama eğer erkek şüphesi deselerdi ayrıntılıyı beklerdim kesin

Dönüyor dönüyor pipiyi kordonla karıştıran hekimler var sonra o çıkıntıyla klitoris çıkıntısı karıştırılıyor heran herşey olabilir beni dinleyin detaylı ultrasona girmeden kimse birşey almasın kızlar benden söylemesi bu gruptaki bebisler spriz dolu 😂
Kesinlikle çok haklısınız banada öle oldu biri kordonu öle sanmıştır dedi diğeri klitoris çıkıntısını dedi

Evet ya ilk önce kız sonra erkek şimdi erkek diye dolanıyorum dün eşime diyorum kızın birine kordona pipi demişler şok oldu kendisi şimdi nasıl bekliyor detaylıyı meraktan😄😄
En son kaçıncı haftada erkek dedi bide yüzde kaç verdi

Kızlar bugün bebitom annesine şov yapıyor resmen dışardan baya belli ettiriyor artık. Ben çok önce hissettim. Ama az az bu haftada bu kadar hissedeceğimi düşünmezdim çok güzel bir duygu Elhamdülillah 🤲😍🥹

İnşallah ilk defa yaşayınca korktum bide gribim iyileşemiyorum bi türlü ballı su içmiştim boğazımı yumuşatsın diye ondan mı oldu diye korktum doktoruma da ulaşamadım iş çıkışı direk komtrole gidip bakıcam 🥹
Gittinmi canım inşallah mühim bişey değildir 🙏
Yok ya hiç orda olmadıki şimdi buranı okuyunca acaba değişirmi diye düşünüyorum sonuçta zor gördü doktor 2 defa yürüdüm 3 de gördü ve yaklaştırarak söyledi erkek diye🤔☺️
Bu sefer detaylıda özellikle görebilirmiyim diyecem haha 😂 Kayrada detaylıya gittiğim doktor buda pipisi dedi ben tamamen kötü bişey çıkacakmıya takıldığım için hı hı diyip geçtim 😁

Kızlar bugün bebitom annesine şov yapıyor resmen dışardan baya belli ettiriyor artık. Ben çok önce hissettim. Ama az az bu haftada bu kadar hissedeceğimi düşünmezdim çok güzel bir duygu Elhamdülillah 🤲😍🥹
Bende kaç gündür hiss ediyorum dışardan o zaman içim rahat ediyor😍🤲🏻

Bende kaç gündür hiss ediyorum dışardan o zaman içim rahat ediyor😍🤲🏻
Maşallah canım hep kıpır kıpır olsalar keşke 😍🧿 Kayrayı sallayarak uyuttum sırt üstüydüm baya gördüm zaten benim bu bebe ultrasonda da yerinde durmuyor 😍

Gittinmi canım inşallah mühim bişey değildir 🙏

Bu sefer detaylıda özellikle görebilirmiyim diyecem haha 😂 Kayrada detaylıya gittiğim doktor buda pipisi dedi ben tamamen kötü bişey çıkacakmıya takıldığım için hı hı diyip geçtim 😁
Bende Yunusta detaylıya girmeden önce resmen gözlerim dolu doluydu bir şey çıkıcak diye o zaman fetal yaptırmıştım cinsiyetinden emindim ama şimdi ultrasona pek güvenmedim ya🙃

Bende Yunusta detaylıya girmeden önce resmen gözlerim dolu doluydu bir şey çıkıcak diye o zaman fetal yaptırmıştım cinsiyetinden emindim ama şimdi ultrasona pek güvenmedim ya🙃
Burayı okudum ya rüyamda bile bir kız bir erkek gördüm hep kız görüyordum bilinçaltı işte 😂 Haftaya salı yada çarşamba gidicem bacak arasını görmeden inanmam 😂 Aslında ben netimde işte okudukça soru işaretleri çıkıyor ?? 😁

Maşallah canım hep kıpır kıpır olsalar keşke 😍🧿 Kayrayı sallayarak uyuttum sırt üstüydüm baya gördüm zaten benim bu bebe ultrasonda da yerinde durmuyor 😍
Evet ya o zaman rahat oluyoruz☺️benim bebede ultrasonda çok haraketli ama o zaman ben hiss etmiyordum şimdi çok şükür rahatım bir tek detaylı kaldı.Yunusta suyum fazla çıkmıştı iyice korkutmuştu doktor beni umarım bunda güzel haber alırım🤲🏻

Back
X