Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Kızlar bugün çarşıda biraz yürümüştük yorulmuştum eve gelene kadar bişeyim yoktu eve gelince karnıma bi ağrı girdi çok afedersiniz ama tuvalete zor attım kendimi ishal başlamış bişry de yiyip içmedim dokunacak ne olduğunu anlayamadım ne yapsam geçer ki muz patates denedim 🙄
Canım çok geçmiş olsun. Leblebi de iyi geliyor diye biliyorum. Bol su içmek önemli ama tek seferlik de olabilir takip et bazen vücut tek seferlik bağırsakları boşaltıyor öyle. İnşallah uzun sürmez hemen yakın zamanda toparlarsin ❤️

Kızlar iyi akşamlar ya Sbaahtan beri kasıklarımda ağrı var arada giriyor geçiyor ani bişey yapınca oldu dedim dinlendim geçti neyse şimdi de af edersiniz garip bi şekilde su gibi jel gibi birden akıntı geldi.hep vardı zaten ama progestan fitil kullanıyordum aşamalı bıraktık iki hafta kadar önce böyle birden gelmiyordu korkmam gerekiyor mu sizinde başınıza geldi mi

Kızlar doğumunu şehir hastanelerinde yapan yada yapacak olan var mı? Sezeryanda genel anestestezi yapıyorlar mı ? Özeldeki gbi önceden gün belirliyorlar mı yoksa sancı yada doğum başlaması vs bekliyorlar mı? Bazı kişiler öyle yazmış da

Alerjiniz var demek ki. Folik asit'i 3. aydan sonra kesmişti benim doktorum, bu aşamada çok gerekli değil galiba. Bu verdiği demir ilacının içinde vardı ama onu da kullanamadım. Siz başka multivitamin kullanıyor musunuz? İçeriği çakışmış da olabilir.
Kalsiyum mg çinko içerikli bir ilaç daha kullanıyorum akşamları onu sabahta ferritin kullanıyordum ama kötü oldu😕

Aaaa yazdigini görmedim kusura bakma😊🙈 sen neler yaptın iyi misin, serklaj tedavisi gecirecektin umarım zor olmamıştır senin için. İşte biraz enfeksiyondan korkuyorum idrar yolu için verdiklerini kullandım da, hapsirirken ciğerlerim ağrıyor biraz ondan korktum açıkçası ama gün içinde ter ile atmaya çalıştım şimdi iyi gibiyim, umarım hepimiz sağlıkla atlatırız gebeliğimizi 💐
Yok canim ne kusuru ☺️ uzun sure girmeyince olumsuzluk olmasindan korktum neyseki hersey yolundaymis 😂 grupta iki tane serdar ortac sarkisi var diyordum uzun zamandir sadece birini gorunce eksikligini hissettik☺️ biraz zor oldu ama suan iyiyim cok sukur iyi ki yaptirmisim diyorum🥹 insallah canim insallah 🌸 sende bol bol ihlamur c vitamini al 🙏

Ben sağlıklı besleniyorum aslında, kilo da almamaya çalışıyorum da şu saatte uykudan kalkmış gelmiş anne tost yapalım diyor 🤷🏻‍♀️ kahvaltıya yapialim diye ikna ettim geri kalkmazsa 😂

Kızlarrrrrr ben şunu fark ettim bebek hep göbegimin altından vuruyor yada göbek hizamda sizde de öyle mi
Yaa bende iki gun oncesine kadar gobegimin ustunde hissediyorduum
Ama suan nerdeyse gobegimin altina dogru vuruyor. Normal heralde diye dusunuyorum😂

Yaa bende iki gun oncesine kadar gobegimin ustunde hissediyorduum
Ama suan nerdeyse gobegimin altina dogru vuruyor. Normal heralde diye dusunuyorum😂
Normal normal üstte sabit durmuyorlar ki alan onların her yerde olabilirler 😂 benim de altlarda, göbeğin üzerinden hareket pek almadım, yanlarda ve kasıkta hissediyorum

Normal normal üstte sabit durmuyorlar ki alan onların her yerde olabilirler 😂 benim de altlarda, göbeğin üzerinden hareket pek almadım, yanlarda ve kasıkta hissediyorum
Aynen öyle benimde hep değişiyor 😃 her yerdeler ve tekmeler baya güçlendi bazen canım bile acıyor 😃

Evet hissediyorum eskiden sadece yatarken anlardım şimdi otururken yatarken sağda solda bazen üstte bazen arkada her yere vuruyor özellikle akşamları ve geceleri
Aynen öyle, iki gündür de sanki kasıkta zıplıyor ya da arka arkaya tekme atiyor, ne yapıyor bilmiyorum da acayip vuruyor 😊

Kızlar trigliserit kolestrol hdl sonuçları benim gibi kötü olan var mı var ise kaç merak ettim benim diyet uygulamam gerekiyor ama tatlı ve hamur diyeti var mı benim gibi olan? Benim hdl 69 trgiliserit 244 kolestrol 246 🥹

Kızlar trigliserit kolestrol hdl sonuçları benim gibi kötü olan var mı var ise kaç merak ettim benim diyet uygulamam gerekiyor ama tatlı ve hamur diyeti var mı benim gibi olan? Benim hdl 69 trgiliserit 244 kolestrol 246 🥹
Diğerlerini bilmiyorum da şu HDL kolestrol için spor yapmak lazım ya hareket istiyor, eşim için gidiyoruz sürekli, spora başladı tekrardan sırf bunun için, doktor tavsiyesiyle

Back
X