• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye gitmedin kuzum betan kacti en son
Yurt dışında olduğum için beta bakmıyorlar. Sistem farklı. İlk bebegimde 5+1 de kese bile yoktu Dr korkuttu dış gebelik olmuştur diye 10 gün sonra gel dedi. Gittiğimde 6+4 kese ve kalp atışı oluşmuştu. O yuzden erkenden gitmek istemedim bunda da.
Ama Dr aradım öğrendiğim an. O haftalarda gelicem dedim tmm dedi. Şuan bile sadece eşim ve Dr biliyor. Başka kimseye söylemedim. Ya düşerde herkes ah vah yapar diye. Daha once çok kaybım oldu. 1 tane oğlum var. O yüzden söylemedim kimseye

Tekrar merhaba kızlar.
Dün testi tekrarladım yine silik çizgi çıktı.
Regl 4 gün gecikti..
Yarın sabah kan verecem.
Ben 43 yasindayim...
8 ve 5 yaşında iki çocuğum var.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Lioo Lioo 23226.1202.10.25
Ksknnkymtt Ksknnkymtt 25.12
@deadline
eylulesma eylulesma 30130.1206.10.25
nurovic nurovic
H Hayaldunyasi197 27.12
@fufucum01.01
@ceylanmedine28.12
Yas 37 3. Cocuk tahmini dogum 06.10.2025

Yurt dışında olduğum için beta bakmıyorlar. Sistem farklı. İlk bebegimde 5+1 de kese bile yoktu Dr korkuttu dış gebelik olmuştur diye 10 gün sonra gel dedi. Gittiğimde 6+4 kese ve kalp atışı oluşmuştu. O yuzden erkenden gitmek istemedim bunda da.
Ama Dr aradım öğrendiğim an. O haftalarda gelicem dedim tmm dedi. Şuan bile sadece eşim ve Dr biliyor. Başka kimseye söylemedim. Ya düşerde herkes ah vah yapar diye. Daha once çok kaybım oldu. 1 tane oğlum var. O yüzden söylemedim kimseye
Anladim kuzum kaybin için basin sag olsn insallah benimkide saglikli ilerler kan vermeye gdiyorum

Back