ben suan öyleyım babam ıcın hastanede refakatcıyım ve uzanıyorum ama yınede belım cok agrıyor normal dıye dusunuyorum. Sende öyle dusunGünaydın hanımlar bel ağrım var bazen oluyor bazen olmuyor doktorum normal dedi ama doktora gitmemek için zor duruyorum aynı durumu yaşayan var mı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bir kız bir erkek diyor da pek üsteleniyorum belli olur ileri deSende varmı doktorun bir tahmini canım ?
Yumurtalıkları görmüşse erkektirBenim 16. Haftam şuan doktor ilk kız dedi daha sonra poposunu döndü bacağını açtı kocaman yumurtalıklarını gördü banada gösterdi bak burda çıkıntı var diye cihazı çok iyidi
Büyük ihtimalle erkek dedi
Hayırlısı bakalımHaftam erken değil ama bebeğim büyüdü vakti aslında
tamam canım çok teşekkür ederimiçini ferah tut, kötü olasılıgı yaşamış biri olarak söylüyorum kötü bişi oldu mu kendini öyle bi hissettiriyo kikahverengi kanamadan da korkmayın bol su için dinlenin kese etrafında kanama alanı yoksa gerisi rahat başka alanlarda kanama olusabilir polipleriniz vardır vajina agzında bişi vardır bi takip edin ve dinlenmeye calısın
Evet benimde regli zamanım hamile olmasam regli olmam lazımdı inşallah ondandırBenimde kanamam oldu doktor normalde regl olman gereken zaman mı demişti o zamanlarda bazen kanama ya da ağrısı olabiliyormuş şaşırmıştım duyunca ama seninde öyle bir şey olabilir belki
Belki bu haftalarda bebek büyüyor ondan da olabilir hepimiz benzer şey yaşadıysak2 gün önce bende de oldu. Aktif bir kanama falan yok. O yuzden çokta şey etmek istemedim
Sonunda gorundu bişiler gosterdiKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
Senin akşama başın tutsun aşkım hiç sevmem hasta yanına gitmeyi dediğin gibi bende çabuk hastalanırım ne gerek var bile bile lades demeye e birde iki canlı halinle. Aman bırak sanki hormonları tavan olan onlar biz değilizBen de sevmem nefret ederim hasta olurum kimseye yaklaşmam, çağırmam, görüşelim demem. Sırf oğlu gelsin diye böyle yapıyor cinnet kadın ya çok sinirimi bozduBence de akşama ben bi fenalaşayım hahahha başka yolu yok ana kuzusu oturup 33 yaşındaki adam ağladı ağlayacak 2 tane dişi gitmiş diye tövbe ya hahah
Ya maşallah
Oh maşallah bir kız bir erkek çok güzel olur aynı anda ikisinide taşıyorsunBir kız bir erkek diyor da pek üsteleniyorum belli olur ileri deSalı kontrol var detaylıya girecem belki gösterirler
Bende bugün bu firmaya kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırımBen eurofins firmasına yaptırdım sorun yaşamadım 24 martta akşam evden kan aldılar 3 nisanda da sonıçlar çıktı başka bir ilde bir arkadaşın kardeşi de bu firmaya yaptımış o da memnun
Öyle valla kuzum ayılıp bayılan kayınvalide yapmışlar koy dizilere oynar maşallahSenin akşama başın tutsun aşkım hiç sevmem hasta yanına gitmeyi dediğin gibi bende çabuk hastalanırım ne gerek var bile bile lades demeye e birde iki canlı halinle. Aman bırak sanki hormonları tavan olan onlar biz değiliz
Yaprak dökümü cevriye hanımÖyle valla kuzum ayılıp bayılan kayınvalide yapmışlar koy dizilere oynar maşallahumursamamayı deniycem bakalım olacak mı
Maşallah canım Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla huzurla doğsun inşallahKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
Canım iki hafta sonra zaten 18 oluyorum o zaman hem detaylı ultrason yapar hemde bebeğe bakar. Ama detaylı vs olmasa bile doktor sırf renkli fotoğraf vermek ve cinsiyet için bile randevu kabul ediyorCanım sen ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin? 17.Haftada mı? Yoksa renkli öylesine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?