Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Günaydın hanımlar bel ağrım var bazen oluyor bazen olmuyor doktorum normal dedi ama doktora gitmemek için zor duruyorum aynı durumu yaşayan var mı
ben suan öyleyım babam ıcın hastanede refakatcıyım ve uzanıyorum ama yınede belım cok agrıyor normal dıye dusunuyorum. Sende öyle dusun

Yumurtalıkları görmüşse erkektir ama sadece çıkıntı olsaydı o kordonda oluyor erkekler çoğaldı ha ahahah maşallah

tamam canım çok teşekkür ederim

Benimde kanamam oldu doktor normalde regl olman gereken zaman mı demişti o zamanlarda bazen kanama ya da ağrısı olabiliyormuş şaşırmıştım duyunca ama seninde öyle bir şey olabilir belki
Evet benimde regli zamanım hamile olmasam regli olmam lazımdı inşallah ondandır

2 gün önce bende de oldu. Aktif bir kanama falan yok. O yuzden çokta şey etmek istemedim
Belki bu haftalarda bebek büyüyor ondan da olabilir hepimiz benzer şey yaşadıysak

Sonunda gorundu bişiler gosterdi sağlıkla gelsin

Senin akşama başın tutsun aşkım hiç sevmem hasta yanına gitmeyi dediğin gibi bende çabuk hastalanırım ne gerek var bile bile lades demeye e birde iki canlı halinle. Aman bırak sanki hormonları tavan olan onlar biz değiliz

Lioo benim bebişimin de cinsiyeti belli oldu. Bir Erkek daha geliyor listeye ekleyebilirsin
Ya maşallah sağlıkla gelsin.
Valla bu sene kız senesi olupta benim erkek olsaydı bir tık üzülürdüm. Ama erkek senesi yani. Yani benim eşimin kız kromzomi hala olabilir ihtimal var yani kendimi böyle teselli ediyorum

Ben eurofins firmasına yaptırdım sorun yaşamadım 24 martta akşam evden kan aldılar 3 nisanda da sonıçlar çıktı başka bir ilde bir arkadaşın kardeşi de bu firmaya yaptımış o da memnun
Bende bugün bu firmaya kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırım

Öyle valla kuzum ayılıp bayılan kayınvalide yapmışlar koy dizilere oynar maşallah umursamamayı deniycem bakalım olacak mı

Maşallah canım Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla huzurla doğsun inşallah

Canım sen ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin? 17.Haftada mı? Yoksa renkli öylesine mi
Canım iki hafta sonra zaten 18 oluyorum o zaman hem detaylı ultrason yapar hemde bebeğe bakar. Ama detaylı vs olmasa bile doktor sırf renkli fotoğraf vermek ve cinsiyet için bile randevu kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…