- 10 Haziran 2016
- 831
- 328
- 103
- 26
Değil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladımSadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takma
Bak eşin de gitmemiş ne güzel mesajı şimdi gördüm. Hiçbir şey için üzülmeye değmez hele ki böyle insanlar için, boşver gitsin
Şu hayatta sinir olup, kafayı taktığım ender şeylerden biri. Annem de hep böyle der. Bu defa umursamayacağım bebeğimi, kendimi düşüneceğim. Çok teşekkür ederim canımmm haklısınSadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takma
Aşırı doğru canım iyi yapmışsınDeğil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladım
Hdjdjdj ne tesadüf bende hiç bişeye sinirlenmediğim kadar eşimin annesine sinirleniyorumŞu hayatta sinir olup, kafayı taktığım ender şeylerden biri. Annem de hep böyle der. Bu defa umursamayacağım bebeğimi, kendimi düşüneceğim. Çok teşekkür ederim canımmm haklısın
Aiiiy pek tatlı olmuş göbüşKızlaaar, ya deli gibi merak ediyorum şu cinsiyeti valla, uykularım kaçıyor sürekli aklımdasağlıklı olsun kız erkek farketmez biliyorum ama meraktan deliricem ne zaman öğreneceğim de belli değil şu ülkede. Yani 20 den önce öğrenmem çok zor yani bi tahmin etseniz göbüşümden eğer ediliyorsa bana bir şeyler deseniz, yorum yapsanız
kadının ismini duymam bile yetiyor çok kötü oluyorum tansiyonum oynuyor hahahdks allah sabır versin bunu çekmekte varmışHdjdjdj ne tesadüf bende hiç bişeye sinirlenmediğim kadar eşimin annesine sinirleniyorum
Bazen diyorum ki erkek annesi olmak da bence bir imtihan o kadar kınıyorum ki ödüm patlıyor öyle olacağım ilerde diye, psikiyatriye gitse tanı konulacak kadar anormal biri…kadının ismini duymam bile yetiyor çok kötü oluyorum tansiyonum oynuyor hahahdks allah sabır versin bunu çekmekte varmış
Hahaha yok yok tövbe de biz öyle olmayalım erkek annesi olursam gelin gibi değil kızım gibi göreceğim asla böyle olup başkasının yavrusunu üzmem ya. Benimki de şizofren o yüzden seni anlıyorum. Ayy kim kayınvalideden dert yakınsa sarılasım geliyorBazen diyorum ki erkek annesi olmak da bence bir imtihan o kadar kınıyorum ki ödüm patlıyor öyle olacağım ilerde diye, psikiyatriye gitse tanı konulacak kadar anormal biri…
Ay kimse yorum yapmamış yaa çatlıcamAiiiy pek tatlı olmuş göbüşben hiç anlamıyorum ama anlayan kızlar vardı bizim grupta bakalım ne diyecekler
En iyisini yapmıssın canım boşverDeğil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladım
hiç moralini bozma kuzum. Bak birsürü sağlık çalışanı kadın hamileliklerinde çalışıyor. Ya da eşleri sağlık çalışanları var hergün hastalarla muhattap olup eve gelmek zorunda kalıyorlar. Bizler elimizden gelen her şekilde kendimizi korumaya çalışıyoruz ama maalesef fanusta da yaşayamıyoruzKıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.
Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.
2. Trimester gebeliğin tatil ayları derler ilk 3 ay ve son 3 ay bir tık zor oluyorKızlar bu ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle, bütün ruh halim değişti 3 aydır ben ben değilim kendime bakamıyorum iş yerinde eskisi gibi algılarım açık değil evde iş yapmak zor geliyor duşa girmek bile yorucu insanın 7/24 yorgun hissetmesi ne kadar korkunç bişeymiş Allahtan geçici umuyorum ki 2. Trimestr böyle olmaz
Ben eskiden çok takardım bu durumları. Sonra şu bilince girdimDeğil mi… bence zaten kayınvalide tarafıyla her zaman mesafeli olunmalı, çok iyi anlaşıp ne yapacağız ki, ben çok iyi de oldum hiç bir faydasını görmedim. Ne zaman sınırlarımı çizgilerimi korumaya başladım o zaman rahatladım
Bence erkek cnmAy kimse yorum yapmamış yaa çatlıcamteşekkür ederim canıım
20 den önce öğrenirsiniz ya niye öyle dedinizKızlaaar, ya deli gibi merak ediyorum şu cinsiyeti valla, uykularım kaçıyor sürekli aklımdasağlıklı olsun kız erkek farketmez biliyorum ama meraktan deliricem ne zaman öğreneceğim de belli değil şu ülkede. Yani 20 den önce öğrenmem çok zor yani bi tahmin etseniz göbüşümden eğer ediliyorsa bana bir şeyler deseniz, yorum yapsanız
Maşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallahEki Görüntüle 3574146
Kızlarr oğlum olcak hfjdjdjdjd doktor büyük ihtimal erkek dedi bacak arasında kabartı varmış kızdan çok emindim ama üzülmedim de çok garip zıplıyodu içerde
Amin canımm sağooolMaşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?