Çookkk sevindim. Ne güzel tatlı kızımız daha geliyor. Bende bu gün Dr pipiyi göremedi bi an. Sonra küçük pipi ben burdayım dediLioo Cinsiyet belli olduuuu %80 ihtimalle bir kızımız oluyooooor erkek senesinde kız doğurmayı başarmam herkes erkek bekliyordu hurafeler hep erkekti hepimiz çok şaşkınız güzeller güzelli bir prensesimiz oluyormuş
Kızlarımız çoğalıyor
Amin canımmm erkek senesi diyorduk ama kızlar da var maşallahKızlarımız çoğalıyorsağlıkla doğdu diyede yazman dileğiyle
Kuzum nane en güzel iltihap söktürücü benim doktorum içebilirsin demişti haftada 1 ya da 2 defa içiyorum bazen iyi geliyor sende sor doktoruna içebilirsin derse iç demleme usulü yap kuru naneyi iç kendin kuruttugun nane olursa daha güzel olur
Teşekkür ederim canım hepimizinMerhaba , Dr kontrolüme girdim çıktım çok şükür şuan için herşey yolundaRüyamda 6 haftalıkken kalbi durmuş demişlerdi.O kadar etkisinde kalmisim gunlerdir ,icim rahatladi.Kan veremedim geç gitmişim.Ama endokrine yönlendirdi şeker için mi troit için mi artik ve bulunduğum şehirde yok .Farklı bir şehire gideceğim.Gunde 6 kez şekerimi olcuyorum Diyabet hemşiresi şekerimin iyi ilerlediğini söyledi.Ogleden sonra da dahiliyeye geleceğim.
İkili testi sordu dedim yaptırmayı düşünmüyorum öncekinde hiçbir sorun yokken riskli çıktı dedim.Fetal DNA da yaptirmayacagim dedim İkiliyi yaptirmazsan da burun kemiği ve ense kalınlığına bakarız dedi.
Mehlika senin durumunda inş bebeğin zamaninda gelmesi konusunda hayırlısı ne ise öyle olsun.
Hamileliginde sorun olan arkadaşlar inş sorunlar hallolur sağlıklı gebelik geçiririz.
Doc dr başak gümüşe bakabilirsiniz. Gebelikten önce muayene olmuştum tatlı güzel karşılamıştı epey hastası da var hala takip ediyorumKızlar Ankara'da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Ben Ankara'ya yakın küçük bi yerde yaşıyorum, sonraki takiplerimi ve doğumu Ankara'da düşünüyorum
Evet benimde öyle 20. Haftalarda yukarı çıkıyormuş doktorum öyle söyledi canım telaş yapma sadece ağır kaldırma iyi düşün iyi olsunKızlar doktorum bebeğin eşi aşağıda dedi. Normal doğumda bu sana sıkıntı oluşturur daha erken bunu söylemek için ama yakın takibe alacağım dedi. Hafta ilerledikçe yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezaryen planlanacak. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Geçiyor canım bende kullandım hemde iki Defa bende belirti bile yoktu ama kullandım geçti çok şükür bol su da içmeye çalışıyorum ama olunca oluyor demekkiAz önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
Lioo Cinsiyet belli olduuuu %80 ihtimalle bir kızımız oluyooooor erkek senesinde kız doğurmayı başarmam herkes erkek bekliyordu hurafeler hep erkekti hepimiz çok şaşkınız güzeller güzelli bir prensesimiz oluyormuş
Sağlıkla gelsinler kızlar çoğalıyor
Çok geçmiş olsun okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanıyor, sonuçta gebeliğe uygun diye veriyorlar sıkma canınıAz önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
Sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin inşallahLioo Cinsiyet belli olduuuu %80 ihtimalle bir kızımız oluyooooor erkek senesinde kız doğurmayı başarmam herkes erkek bekliyordu hurafeler hep erkekti hepimiz çok şaşkınız güzeller güzelli bir prensesimiz oluyormuş
Amin bitanem sen ne yaptın depremden beri foruma bakamadımSağlıkla gelsin inşallah
AminnnSağlıkla gelsinler kızlar çoğalıyor
Henüz e nabıza düşmemiş doktorum kendi sisteminden gördü. Toz şeklinde bir ilaç vermiş tek kullanımlıkmış. 1 kere kullanmak yetecek mi yani reçetede 1 tane yazmış kafam karıştıÇok geçmiş olsun okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanıyor, sonuçta gebeliğe uygun diye veriyorlar sıkma canınıidrar tahlili sonucunuz nasıl
Bana da çok su iç dedi halbuki benim 3-4 litreyi buluyor su içmem gündeKızlar ikinizi de kutluyorum çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin prenseslerG gunebakananne honeydukes
Ben geçen hafta cumartesi öğrendim idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi hem de çok yoğun çıktı tahlilde 1 haftadıe antibiyotik kullanıyordum. Geçiyormuş, tekrarlayabiliyormuş hamilelikte çok olurmuş. Bol su da içiyordum bu arada ona rağmen oldu. G gunebakananne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?