Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Çookkk sevindim. Ne güzel tatlı kızımız daha geliyor. Bende bu gün Dr pipiyi göremedi bi an. Sonra küçük pipi ben burdayım dedi

Annemin kuruttuğu nane vardı bi soruyum doktoruma çok teşekkür ederim canım

Kızlar Ankara'da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Ben Ankara'ya yakın küçük bi yerde yaşıyorum, sonraki takiplerimi ve doğumu Ankara'da düşünüyorum

Teşekkür ederim canım hepimizin

Kızlar Ankara'da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Ben Ankara'ya yakın küçük bi yerde yaşıyorum, sonraki takiplerimi ve doğumu Ankara'da düşünüyorum
Doc dr başak gümüşe bakabilirsiniz. Gebelikten önce muayene olmuştum tatlı güzel karşılamıştı epey hastası da var hala takip ediyorum

Az önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi

Evet benimde öyle 20. Haftalarda yukarı çıkıyormuş doktorum öyle söyledi canım telaş yapma sadece ağır kaldırma iyi düşün iyi olsun

Geçiyor canım bende kullandım hemde iki Defa bende belirti bile yoktu ama kullandım geçti çok şükür bol su da içmeye çalışıyorum ama olunca oluyor demekki

Çok geçmiş olsun okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanıyor, sonuçta gebeliğe uygun diye veriyorlar sıkma canını idrar tahlili sonucunuz nasıl

Kızlar ikinizi de kutluyorum çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin prensesler G gunebakananne honeydukes

Ben geçen hafta cumartesi öğrendim idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi hem de çok yoğun çıktı tahlilde 1 haftadıe antibiyotik kullanıyordum. Geçiyormuş, tekrarlayabiliyormuş hamilelikte çok olurmuş. Bol su da içiyordum bu arada ona rağmen oldu. G gunebakananne

Çok geçmiş olsun okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanıyor, sonuçta gebeliğe uygun diye veriyorlar sıkma canını idrar tahlili sonucunuz nasıl
Henüz e nabıza düşmemiş doktorum kendi sisteminden gördü. Toz şeklinde bir ilaç vermiş tek kullanımlıkmış. 1 kere kullanmak yetecek mi yani reçetede 1 tane yazmış kafam karıştı

Bana da çok su iç dedi halbuki benim 3-4 litreyi buluyor su içmem günde artık damacana içeceğim heralde demekki olunca oluyor batma tarzı ağrı dışında şikayetim de yoktu akıntı normal koku normal çok şaşırdım çıkmasına iyi ki farkedildi ama o yönden bakıyorum artık Ayrıntılı ultrasona da gün aldım kızlar 21+6 da gideceğiz inşallah minik prenses bizi o gün de mutlu eder (hala inanamıyorum kızım olacağına ufak çaplı hayat şaşırtır hep zaten şokundayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…