Sende varmı doktorun bir tahmini canım ?Bu haftalarda pek doğru sonuç çıkmıyor ama Allah gönlüne göre versinbenim eltime 6 ay kız dediler erkek çıktı. Arkadaşım 20 haftalık ikize hamile ikisi erkek dediler bu hafta bir kız bir erkek olduğunu öğrendi
Kuzummm allah gönlüne versin inşallah hayırlı olsunKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
2 gün önce bende de oldu. Aktif bir kanama falan yok. O yuzden çokta şey etmek istemedimKızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?
Benim 16. Haftam şuan doktor ilk kız dedi daha sonra poposunu döndü bacağını açtı kocaman yumurtalıklarını gördü banada gösterdi bak burda çıkıntı var diye cihazı çok iyidiBu haftalarda pek doğru sonuç çıkmıyor ama Allah gönlüne göre versinbenim eltime 6 ay kız dediler erkek çıktı. Arkadaşım 20 haftalık ikize hamile ikisi erkek dediler bu hafta bir kız bir erkek olduğunu öğrendi
Ay azmı bekledim canım Zçok şükür bin şükürKuzummm allah gönlüne versin inşallah hayırlı olsun
Amin canım inşallahRabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıklı şekilde
Çok şükür canım iyim bendeAmin canım inşallahsen nasılsın bebeğin nasıl
Balım üzülme ne diyeyim, sen gitme bari eşin de gelince paklansın ağzını yüzünü, yaklaşmazsın bir iki gün uzak durursun. Benim eşim sağlıkçı olduğu için mesela çok fazla mikrop getirir diye çok yakın durmuyoruz iyice temizlenmeden yaklaşmaz. Senin de baktın eşinin burnu falan akıyo basarsın yaygarayıBen de cinnetteyim oturup ağlıycam bu kayınvalidelerin kötü kalpli olanları kapatılsın. Kayınvalidem grip olmuştu geçtiğimiz günlerde dün aradı ben grip değilmişim üşütmüşüm dedi. Olur mu öyle griptin dedim ki burnum aktı tıkantı vs diye de belirtti. Neyse gelemeyiz ben hamileyim ilaç içemem bana bulaşabilir olmaz dedim. Eşimi de aramış aynı şeyleri söylemiş. Bugün de hanımefendi 2 tane diş çektirmiş eşimi görmeniz lazım abisi arıyor annemi ara çok kötü falan, eşim bayıldı bayılacak cıkcıkcık diyor annem çok kötü akşam gidiyoruz falan. Ay ne oluyor sana dedim açık kalp ameliyatı mı oldu alt tarafı diş çektirmiş. Eşim beni riske atarak annesine gidecek yaptığı çok kırıyor beni bebeği düşünmeden. Ki gittiği zamanda yalaşırlar resmen mucuk mucuk öpüşmeler vs düşünmezler hastalık mı geçer vs diye. Ne yapacağım ben bunlarla ya? Çocuk doğunca daha kötü yani işim. Akıl verin bana kızlar vallahi tüm modum her şeyim gitti.
Aşkom sen gitme ne işiniz var ya hiç sevmem öyle hasta ortamlara girmeyi. Zaten hamilelik te bağışıklık düşük hiç gerek yok . Akşama bir mazeret çıkar başın ağrısın mesela yerinden kalkama eşinde otursun oturduğu yerde.Ben de cinnetteyim oturup ağlıycam bu kayınvalidelerin kötü kalpli olanları kapatılsın. Kayınvalidem grip olmuştu geçtiğimiz günlerde dün aradı ben grip değilmişim üşütmüşüm dedi. Olur mu öyle griptin dedim ki burnum aktı tıkantı vs diye de belirtti. Neyse gelemeyiz ben hamileyim ilaç içemem bana bulaşabilir olmaz dedim. Eşimi de aramış aynı şeyleri söylemiş. Bugün de hanımefendi 2 tane diş çektirmiş eşimi görmeniz lazım abisi arıyor annemi ara çok kötü falan, eşim bayıldı bayılacak cıkcıkcık diyor annem çok kötü akşam gidiyoruz falan. Ay ne oluyor sana dedim açık kalp ameliyatı mı oldu alt tarafı diş çektirmiş. Eşim beni riske atarak annesine gidecek yaptığı çok kırıyor beni bebeği düşünmeden. Ki gittiği zamanda yalaşırlar resmen mucuk mucuk öpüşmeler vs düşünmezler hastalık mı geçer vs diye. Ne yapacağım ben bunlarla ya? Çocuk doğunca daha kötü yani işim. Akıl verin bana kızlar vallahi tüm modum her şeyim gitti.
Benim babam hastalandı diye görüşmeyelim bulaşır eder vs neler söyledi şimdi kendi ailesine gelince bu şekilde yapıyor… Benim eşim totoma totoma girer hiç öyle huyu yok ah keşke benim de hasta olanlara mesefeli dursa ya da bana karşı dikkat etse. Offffff kesinlikle bebeğimi strese sokmamam lazımBalım üzülme ne diyeyim, sen gitme bari eşin de gelince paklansın ağzını yüzünü, yaklaşmazsın bir iki gün uzak durursun. Benim eşim sağlıkçı olduğu için mesela çok fazla mikrop getirir diye çok yakın durmuyoruz iyice temizlenmeden yaklaşmaz. Senin de baktın eşinin burnu falan akıyo basarsın yaygarayıallah hayırlısını versin valla. Sen canını sıkıp bebeğini germe
Ben de sevmem nefret ederim hasta olurum kimseye yaklaşmam, çağırmam, görüşelim demem. Sırf oğlu gelsin diye böyle yapıyor cinnet kadın ya çok sinirimi bozduAşkom sen gitme ne işiniz var ya hiç sevmem öyle hasta ortamlara girmeyi. Zaten hamilelik te bağışıklık düşük hiç gerek yok . Akşama bir mazeret çıkar başın ağrısın mesela yerinden kalkama eşinde otursun oturduğu yerde.
Ay sağlıklı olsundaÇok şükür canım iyim bendebebeği gördük bugün yerinde durmadı ense kalınlığı bakacaktık dönmedi sırtını doktor ölçmedi . 14+6 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi . Zaten fetal dna için kanda verdim.. birşey olacağını sanmıyorum ama enseyi ölçtürmüyor bugün dedi bakalım yine cinsiyeti ile ilgili bir fikri olduğunu söyledi dedim ben kendi fikrimi söyleyim erkek gülümsedi bakalım dedi 1 haftaya fetal gelir sağlıkla gelsinde cinsiyeti hiç önemli değil gerçekten ikisinede hasretim ikiside yok
Valla allah kolaylık versin ne diyim. Ama şöyle söyleyim sen sadece canını sıkma. İki dişi gitti diye ölüm döşeklerine düşmenin sebebini anlamadım. Hep böyle biriyse amaaan de geç gitsin. UmursamaBenim babam hastalandı diye görüşmeyelim bulaşır eder vs neler söyledi şimdi kendi ailesine gelince bu şekilde yapıyor… Benim eşim totoma totoma girer hiç öyle huyu yok ah keşke benim de hasta olanlara mesefeli dursa ya da bana karşı dikkat etse. Offffff kesinlikle bebeğimi strese sokmamam lazım
Canım sen ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin? 17.Haftada mı? Yoksa renkli öylesine miAy sağlıklı olsundabu yıl sanırım erkek yılı doktor bana gösterdi yumurtalıklaro vardı erkek dedi ama yinede üki hafta sonra çağırdı renkli bakıp emin olcak
2 gün önce hastasın gelemeyiz ayrıca griptin dediğim için bugün 2 tane dişi gitti diye fenalaşmıştır. Sebebi çok basit sırf gelelim diye. İnsan oğlunu tanımaz mı biliyor ve bilerek gidelim diye yapıyor bu numaraları. Allah aşkına kim ölmüş iki tane diş çekiminden yıl olmuş 2025 diş hekimlerimiz on numara, işkence yapmıyorlar. Hepte böyleydi maalesef hep bahane, abartma, diğer oğluna ağlayıp ağlayıp eşimi darlamaları vs hep böyleydi. Benim artık umursamamayı öğrenmem lazım. Çok haklısın…Valla allah kolaylık versin ne diyim. Ama şöyle söyleyim sen sadece canını sıkma. İki dişi gitti diye ölüm döşeklerine düşmenin sebebini anlamadım. Hep böyle biriyse amaaan de geç gitsin. Umursama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?