- 18 Temmuz 2024
- 221
- 191
- 18
kanama yoksa bebek iyiyse sorun yok ben de korkuyodum sürekli batma var diye normal bunlar kücücük rahim her gün biraz daha geriliyo büyüyo hareketlerinize dikkat edin yeter çok aşırı bedeninizi zorlamayınKızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?
Ben eurofins firmasına yaptırdım sorun yaşamadım 24 martta akşam evden kan aldılar 3 nisanda da sonıçlar çıktı başka bir ilde bir arkadaşın kardeşi de bu firmaya yaptımış o da memnunKizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
Benide surekli uyutuyo surekli baygin gibi geziyorum bas donmesi yapti Allahtan uzun sure kullanmiycmCanım bu hem vajinal hem ağızdan alınıyor. Ama ben ağızdan alınca baygınlık geçiyordum gündüz vajinal gece ağızdan alıyordum sonra çok etkileyince ikisini de vajinal al dedi doktorum
Aslında benimde sanırım regli günüm ondan mı oluyor kiO Ağrıyı ara ara hepimiz çekiyoruz bence. Şiddetli dayanılmayacak gibi olduğundan yanında da kanama terleme bulantı olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi doktorum. Mesela benim bugün adet günüm ve 4-5 gündür ara ara yaşıyorum
Batma gibi değil regli sancısı girip çıkıyorkanama yoksa bebek iyiyse sorun yok ben de korkuyodum sürekli batma var diye normal bunlar kücücük rahim her gün biraz daha geriliyo büyüyo hareketlerinize dikkat edin yeter çok aşırı bedeninizi zorlamayın
içini ferah tut, kötü olasılıgı yaşamış biri olarak söylüyorum kötü bişi oldu mu kendini öyle bi hissettiriyo kiBatma gibi değil regli sancısı girip çıkıyor1/2 damla peçeteye geldi Çok değil doktor sorun yok dedi ama geçmeyince ben huzursuz oldum
sağlıkla mutlulukla kucağımıza almak nasip olsun inşallahDogru valla ya iyice piskopata döndukRabbim buyuk korka
Ben de ağrılı bir hamilelik yaşıyorum 12 hafta olduk ama sanki daha fazla gibi bel kalca ağrım oluyor geciyor bide adet sancısı oluyor bazen karnimda geciyor çok şükür sürekli olmuyorGünaydın hanımlar bel ağrım var bazen oluyor bazen olmuyor doktorum normal dedi ama doktora gitmemek için zor duruyorum aynı durumu yaşayan var mı
Aşkım yapmadı çünki vajinal alıyorum . Ağızdan aldığın için baş dönmesi uyku ileride bulantı yapar . Ben direk vajinal başladım ben günde 3 yapıyorum canım 2 de iğneBaş donmesi de yaptimi sende bunu kullandiktan sonra baş donmesi yapti bide surekli uykum geliyorsen gunde ikimi aliyosun bana gunde iki onermis doktor.
erkektir bacak arasında 3 cızgı yapısı yoksa ve pipişini gördüyse biz çok erken ögrendik ama fetal dna ile11. Haftada doktor erkek büyük ihtimalle dedi değişir mi acaba erken olduğu için bu haftalarda öğrenen oldu mu aranizda
Benimde kanamam oldu doktor normalde regl olman gereken zaman mı demişti o zamanlarda bazen kanama ya da ağrısı olabiliyormuş şaşırmıştım duyunca ama seninde öyle bir şey olabilir belkiBatma gibi değil regli sancısı girip çıkıyor1/2 damla peçeteye geldi Çok değil doktor sorun yok dedi ama geçmeyince ben huzursuz oldum
Benimde sürekli olmuyor Allah’a şükürler olsunBen de ağrılı bir hamilelik yaşıyorum 12 hafta olduk ama sanki daha fazla gibi bel kalca ağrım oluyor geciyor bide adet sancısı oluyor bazen karnimda geciyor çok şükür sürekli olmuyor
Deneyecegim tesekkur ederimAşkım yapmadı çünki vajinal alıyorum . Ağızdan aldığın için baş dönmesi uyku ileride bulantı yapar . Ben direk vajinal başladım ben günde 3 yapıyorum canım 2 de iğnevajinal al geri normale dönersin işaret parmağınla gitti yere kadar ittir
Ayyyy öğrendimm yazcam şimdiBurdayim canim iyiyim teskkur ederim sen ogrenebildinmi cinsiyeti sen nasilsin nasil gidiyo hamişlik
Bu haftalarda pek doğru sonuç çıkmıyor ama Allah gönlüne göre versinKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıklı şekildeKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?