- 18 Eylül 2024
- 487
- 356
- 18
Hmm anladım canım ben 17 diye hesapladım senin nedenseCanım iki hafta sonra zaten 18 oluyorum o zaman hem detaylı ultrason yapar hemde bebeğe bakar. Ama detaylı vs olmasa bile doktor sırf renkli fotoğraf vermek ve cinsiyet için bile randevu kabul ediyor
Canım şöyle doktorun cihazı kordon veya damarları kontrol etmek için renkli oluyor kordon kısımları belki sende biliyorsundurYumurtalıkları görmüşse erkektirama sadece çıkıntı olsaydı o kordonda oluyor erkekler çoğaldı ha ahahah maşallah
18.21 arası genelde belli bri tarih söylemedi doktorHmm anladım canım ben 17 diye hesapladım senin nedensetam bilemedim. Bana devlet 21.haftaya verdi detaylı ultrason için tarih de ondan sordum canım inşallah öğrenirsin
Maşallah maşallah, sağlıkla geçsin şu günler18.21 arası genelde belli bri tarih söylemedi doktor
Benim uygulama da 15 yazıyor ama ben 16 oldum geçtim
Ay çok şükür sormanya darısı öğrenemeyen annelerimeSonunda gorundu bişiler gosterdisağlıkla gelsin
Amin inşallah hepimizinki canımMaşallah canım Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla huzurla doğsun inşallah
İyi yapmışsın canım, farklı doktora görünmek önemli tekrarı olmaz inşallahKızlar iyi ki başka bi doktora gitmişim. Rahmimde yapışıklık olduğu içim kanamam olmuş , ayrıca da kist varmış .
Böyle düşüncesiz davranışlar insanı daha çok etkiliyor bu süreçte maalesef. Biz olsak kendimiz hastayız gelmeyin deriz ama herkes aynı değil canım. Annelik de çok farklı babalar bizim kadar olamıyor diye düşünüyorum. Sen kafana takmamaya çalış, sen mutlu bebek mutluBen de cinnetteyim oturup ağlıycam bu kayınvalidelerin kötü kalpli olanları kapatılsın. Kayınvalidem grip olmuştu geçtiğimiz günlerde dün aradı ben grip değilmişim üşütmüşüm dedi. Olur mu öyle griptin dedim ki burnum aktı tıkantı vs diye de belirtti. Neyse gelemeyiz ben hamileyim ilaç içemem bana bulaşabilir olmaz dedim. Eşimi de aramış aynı şeyleri söylemiş. Bugün de hanımefendi 2 tane diş çektirmiş eşimi görmeniz lazım abisi arıyor annemi ara çok kötü falan, eşim bayıldı bayılacak cıkcıkcık diyor annem çok kötü akşam gidiyoruz falan. Ay ne oluyor sana dedim açık kalp ameliyatı mı oldu alt tarafı diş çektirmiş. Eşim beni riske atarak annesine gidecek yaptığı çok kırıyor beni bebeği düşünmeden. Ki gittiği zamanda yalaşırlar resmen mucuk mucuk öpüşmeler vs düşünmezler hastalık mı geçer vs diye. Ne yapacağım ben bunlarla ya? Çocuk doğunca daha kötü yani işim. Akıl verin bana kızlar vallahi tüm modum her şeyim gitti.
İnşallah yanılma olmazCanım şöyle doktorun cihazı kordon veya damarları kontrol etmek için renkli oluyor kordon kısımları belki sende biliyorsundur
Kordonmu diye baktı değil dedi yanılma payıda olur tabi
Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin hepimize
Bi sonuç alabildiniz miKızlar günaydın ikili tarama sonucumuz çıkmış3 hafta sürdü çıkması. rapor göremiyorum ama tahlillerde şunu gördüm neden kırmızı değerler ? normal mi anormal mi anlamadım çok huzursuz oldum daha 20 gün var randevumuza
İnşallah, cinsiyeti bekliyoruz çıkınca sonuçlarBende bugün bu firmaya kan verdim. İnşallah iyi sonuçlar alırım
Yaaa ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederimBöyle düşüncesiz davranışlar insanı daha çok etkiliyor bu süreçte maalesef. Biz olsak kendimiz hastayız gelmeyin deriz ama herkes aynı değil canım. Annelik de çok farklı babalar bizim kadar olamıyor diye düşünüyorum. Sen kafana takmamaya çalış, sen mutlu bebek mutlu
Ben de cinnetteyim oturup ağlıycam bu kayınvalidelerin kötü kalpli olanları kapatılsın. Kayınvalidem grip olmuştu geçtiğimiz günlerde dün aradı ben grip değilmişim üşütmüşüm dedi. Olur mu öyle griptin dedim ki burnum aktı tıkantı vs diye de belirtti. Neyse gelemeyiz ben hamileyim ilaç içemem bana bulaşabilir olmaz dedim. Eşimi de aramış aynı şeyleri söylemiş. Bugün de hanımefendi 2 tane diş çektirmiş eşimi görmeniz lazım abisi arıyor annemi ara çok kötü falan, eşim bayıldı bayılacak cıkcıkcık diyor annem çok kötü akşam gidiyoruz falan. Ay ne oluyor sana dedim açık kalp ameliyatı mı oldu alt tarafı diş çektirmiş. Eşim beni riske atarak annesine gidecek yaptığı çok kırıyor beni bebeği düşünmeden. Ki gittiği zamanda yalaşırlar resmen mucuk mucuk öpüşmeler vs düşünmezler hastalık mı geçer vs diye. Ne yapacağım ben bunlarla ya? Çocuk doğunca daha kötü yani işim. Akıl verin bana kızlar vallahi tüm modum her şeyim gitti.
Ayyy sen oğluşun olsun istiyordun dimi tebrik ederim canimKızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun
Olursada canımız sağolsun beğ oğlanda bizim kızdaİnşallah yanılma olmaz
Evet canımAyyy sen oğluşun olsun istiyordun dimi tebrik ederim canim
Kıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.Umarım gitmemişsindir canım ilaçda kullanamayınca zor oluyor cidden hastalık. Biz de hafta sonu günibirlik 3 saat git 3 saat gel düğüne gittik kocamın teyzesinin kızı idi gitmezsek çok darılırlarmış beklerlermiş kendime gelemedim yorgunluktan hamile insanım dedim ama halden anlayan yok kaynanamda ağzını açıp aman gelmeyin yormayın kendinizi diyemedi illa gittik. Kendileri yaşamıyorlar ya anlayamıyorlar tam heralde cidden babalar kucağa alınca baba oluyor herhalde
Sadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takmaYaaa ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederimÖneri sunan arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Çok haklısın ilk çocuğumuz olacak babalık duygusunu bilmiyor ondan olduğunu düşünüyorum. Doğduktan sonra esen rüzgardan korur. Ama işte bu zamanlar da çok önemli hassas dönemdeyim çok dikkat etmesi lazım. Bebeğim için takmamaya karar verdim stres olmasın.
Bak eşin de gitmemiş ne güzel mesajı şimdi gördüm. Hiçbir şey için üzülmeye değmez hele ki böyle insanlar için, boşver gitsinKıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.
Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?