Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Canım iki hafta sonra zaten 18 oluyorum o zaman hem detaylı ultrason yapar hemde bebeğe bakar. Ama detaylı vs olmasa bile doktor sırf renkli fotoğraf vermek ve cinsiyet için bile randevu kabul ediyor
Hmm anladım canım ben 17 diye hesapladım senin nedense tam bilemedim. Bana devlet 21.haftaya verdi detaylı ultrason için tarih de ondan sordum canım inşallah öğrenirsin

Yumurtalıkları görmüşse erkektir ama sadece çıkıntı olsaydı o kordonda oluyor erkekler çoğaldı ha ahahah maşallah
Canım şöyle doktorun cihazı kordon veya damarları kontrol etmek için renkli oluyor kordon kısımları belki sende biliyorsundur
Kordonmu diye baktı değil dedi yanılma payıda olur tabi
Bilmiyorum rabbim hayırlısını versin hepimize

Böyle düşüncesiz davranışlar insanı daha çok etkiliyor bu süreçte maalesef. Biz olsak kendimiz hastayız gelmeyin deriz ama herkes aynı değil canım. Annelik de çok farklı babalar bizim kadar olamıyor diye düşünüyorum. Sen kafana takmamaya çalış, sen mutlu bebek mutlu

İnşallah yanılma olmaz

Yaaa ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim Öneri sunan arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Çok haklısın ilk çocuğumuz olacak babalık duygusunu bilmiyor ondan olduğunu düşünüyorum. Doğduktan sonra esen rüzgardan korur. Ama işte bu zamanlar da çok önemli hassas dönemdeyim çok dikkat etmesi lazım. Bebeğim için takmamaya karar verdim stres olmasın.

Umarım gitmemişsindir canım ilaçda kullanamayınca zor oluyor cidden hastalık. Biz de hafta sonu günibirlik 3 saat git 3 saat gel düğüne gittik kocamın teyzesinin kızı idi gitmezsek çok darılırlarmış beklerlermiş kendime gelemedim yorgunluktan hamile insanım dedim ama halden anlayan yok kaynanamda ağzını açıp aman gelmeyin yormayın kendinizi diyemedi illa gittik. Kendileri yaşamıyorlar ya anlayamıyorlar tam heralde cidden babalar kucağa alınca baba oluyor herhalde

Ayyy sen oğluşun olsun istiyordun dimi tebrik ederim canim

Kıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.

Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.

Kızlar bu ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle, bütün ruh halim değişti 3 aydır ben ben değilim kendime bakamıyorum iş yerinde eskisi gibi algılarım açık değil evde iş yapmak zor geliyor duşa girmek bile yorucu insanın 7/24 yorgun hissetmesi ne kadar korkunç bişeymiş Allahtan geçici umuyorum ki 2. Trimestr böyle olmaz

Sadece bebeğini ve kendini düşün başka kimseyi düşünme canım, hiç takma kafana, değmez. Başka şeyler düşün ne bileyim aç film izle evde kendi başına kafanı dağıt en önemlisi de bebeğini düşün, sen stres olursan o da etkilenir o etkilenirse sen üzülürsün ne gerek var böyle şeylere. O yüzden hiiiç takma

Bak eşin de gitmemiş ne güzel mesajı şimdi gördüm. Hiçbir şey için üzülmeye değmez hele ki böyle insanlar için, boşver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…