Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Kızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?
kanama yoksa bebek iyiyse sorun yok ben de korkuyodum sürekli batma var diye normal bunlar kücücük rahim her gün biraz daha geriliyo büyüyo hareketlerinize dikkat edin yeter çok aşırı bedeninizi zorlamayın

Arkadaşlar bu ikili 3 lü tarama ile ilgili baya araştırma yapmıştım kendi çıkarımım illa bir şey yapılacaksa maddi olarak uygunsanız fetal dna yaptırmak. 2 li 3 lğ testlerin yaklaşık yüzde 80 doğruluk payı var ve yüksek bir oran yanılgı için bu yüzden yaptırırken bunun bilincinde olun bu yüzden pek çok şüpheli dendi sağlıklı doğdu durumu var zaten test 5 kişiden 1 ine yanlış sonuç veriyor. Dna anomalilerinde genelde çok büyümeden vücut tarafından düşük ile sonuçlandığı için zaten bı testlerde sürede ilerlediği için down sendromu dışında çok fazla hastalık görülmüyor down sendromunda da sonlandırma seçeneği sunuluyor bu size kalmış. Ama fetal dna daha küçük haftalarda daha yüksek doğruluk oranı sağlıyor bir de daha fazla hastalık için tüm genlerin taramasını yapıyor. Bir tek bir hanımefendinin vidosunu gördüm 2 . Ve 3 . Gendeydi sanırım mutasyon varmış bu testleri yaptırmamış ama detaylı ultrasonda gözükmüş zaten çoklu organ hasarı hayati bouyıtta bir durum varsa benim araştırmalarımda gördüğüm detaylı ultrasonda çıkıyor zaten sadece down sendromu için ultrasonda göstergeler var ama ultrason ile kesin tanı konulmuyor

Kizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
Ben eurofins firmasına yaptırdım sorun yaşamadım 24 martta akşam evden kan aldılar 3 nisanda da sonıçlar çıktı başka bir ilde bir arkadaşın kardeşi de bu firmaya yaptımış o da memnun

Canım bu hem vajinal hem ağızdan alınıyor. Ama ben ağızdan alınca baygınlık geçiyordum gündüz vajinal gece ağızdan alıyordum sonra çok etkileyince ikisini de vajinal al dedi doktorum
Benide surekli uyutuyo surekli baygin gibi geziyorum bas donmesi yapti Allahtan uzun sure kullanmiycm

O Ağrıyı ara ara hepimiz çekiyoruz bence. Şiddetli dayanılmayacak gibi olduğundan yanında da kanama terleme bulantı olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi doktorum. Mesela benim bugün adet günüm ve 4-5 gündür ara ara yaşıyorum
Aslında benimde sanırım regli günüm ondan mı oluyor ki 😳

kanama yoksa bebek iyiyse sorun yok ben de korkuyodum sürekli batma var diye normal bunlar kücücük rahim her gün biraz daha geriliyo büyüyo hareketlerinize dikkat edin yeter çok aşırı bedeninizi zorlamayın
Batma gibi değil regli sancısı girip çıkıyor 🥹 1/2 damla peçeteye geldi Çok değil doktor sorun yok dedi ama geçmeyince ben huzursuz oldum

Batma gibi değil regli sancısı girip çıkıyor 🥹 1/2 damla peçeteye geldi Çok değil doktor sorun yok dedi ama geçmeyince ben huzursuz oldum
içini ferah tut, kötü olasılıgı yaşamış biri olarak söylüyorum kötü bişi oldu mu kendini öyle bi hissettiriyo ki :( kahverengi kanamadan da korkmayın bol su için dinlenin kese etrafında kanama alanı yoksa gerisi rahat başka alanlarda kanama olusabilir polipleriniz vardır vajina agzında bişi vardır bi takip edin ve dinlenmeye calısın

Günaydın hanımlar bel ağrım var bazen oluyor bazen olmuyor doktorum normal dedi ama doktora gitmemek için zor duruyorum aynı durumu yaşayan var mı
Ben de ağrılı bir hamilelik yaşıyorum 12 hafta olduk ama sanki daha fazla gibi bel kalca ağrım oluyor geciyor bide adet sancısı oluyor bazen karnimda geciyor çok şükür sürekli olmuyor

Baş donmesi de yaptimi sende bunu kullandiktan sonra baş donmesi yapti bide surekli uykum geliyor 🙂sen gunde ikimi aliyosun bana gunde iki onermis doktor.
Aşkım yapmadı çünki vajinal alıyorum . Ağızdan aldığın için baş dönmesi uyku ileride bulantı yapar . Ben direk vajinal başladım ben günde 3 yapıyorum canım 2 de iğne 🤣 vajinal al geri normale dönersin işaret parmağınla gitti yere kadar ittir

11. Haftada doktor erkek büyük ihtimalle dedi değişir mi acaba erken olduğu için bu haftalarda öğrenen oldu mu aranizda

Benimde kanamam oldu doktor normalde regl olman gereken zaman mı demişti o zamanlarda bazen kanama ya da ağrısı olabiliyormuş şaşırmıştım duyunca ama seninde öyle bir şey olabilir belki

Aşkım yapmadı çünki vajinal alıyorum . Ağızdan aldığın için baş dönmesi uyku ileride bulantı yapar . Ben direk vajinal başladım ben günde 3 yapıyorum canım 2 de iğne 🤣 vajinal al geri normale dönersin işaret parmağınla gitti yere kadar ittir
Deneyecegim tesekkur ederim🙂

Kızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii❤️❤️❤️❤️
İlk başta kız dedi göremiyorum dedi sonra çıkıntı var ama galiba kordon dedi
Sonra benim sıpa bi döndü poposunu açtı bacakları
Doktor dedi ahaa sanki erkek bak burda fazlalık var dedi
İki hafta sonra gel renkli bakalım dedi❤️❤️
Detaylı ultrason yaptırcak anneler İstanbulda olan
Hasekide Ali çetin var harika bir doktor detaylı renkli vs bakıyor
Haberiniz olsun

Kızlar perinatolojiye gittimm cinsiyet yüzde 80 ile olmakla birlikte erkek dediiiii❤️❤️❤️❤️
Haberiniz olsun
Bu haftalarda pek doğru sonuç çıkmıyor ama Allah gönlüne göre versin 🥰 benim eltime 6 ay kız dediler erkek çıktı. Arkadaşım 20 haftalık ikize hamile ikisi erkek dediler bu hafta bir kız bir erkek olduğunu öğrendi😂

Haberiniz olsun
Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah sağlıklı şekilde

Back
X