Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    114
günaydınn burada daha önce bu konular konuşulmuştu ama eski konuşmaları bulamadım maalesef. bugün 18+1 olduk ve sabah kalktığımdan beri karnımın özellikle sol tarafında bir ağrı var ayakta durunca artıyor. bir de vajinada batma oluyor. doktorlarına soran yada yaşayan arkadaşlara bir sormak istedim

Kızlar detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz var mı
20/22 haftalar arası yapılıyor canım 21+1 de yaptırdım ben
Canım dün doktor bana kafası rahim ağzında arada baskı ya da sancı olabilir kasılmalar düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi. Düzenli olursa mutlaka doktorunla görüş dedi. Dinlenince geçen agrilardan korkmaya gerek yok

ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ilk gebeliğim bir de tecrübem de yok korktum az önce baya ayaktayken bi girdi ağrı zor yürüdüm işteyim uzanamıyorum da oturunca birazcık rahatlıyor ama inşallah geçer gün içinde olmadı ben de bi giderim doktoruma

Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyor

Sonuç ne zaman çıkıyor, bilginiz var mi

Endişe etme kuzum ayaklarini uzatabileceğin bir yer bulabilirsen ya da masanın altından uzatabilirsen uzat azıcık bebek bazen baskı yapıyor ayakta çok durunca artık yavaş yavaş ağırlaşıyorlar eğer icin rahat etmezse bir doktoruna sorarsın

Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyor
Canım ben Eskişehirde yaşıyorum. Yaptırdım. İkili test sonucu ile gittim. İkili sonuçta riskli olabilir diye korkutmuşlardı. Sonucumu bekliyorum. 440 lira mı o tarz bir şey verdim. Sabah erken gelip sıra alman gerekiyor. Tıbbi genetik birimi. Sonra giriş yaptırıyorsun. Hocalar çağırıyor beni öğleden sonra çağırdılar. Doktor ile görüşüyorsun. Kan veriyorsun. 1 ay içerisinde sonucunun çıkacağını söylüyorlar. Kanını kendin laboratuvara teslim ediyorsun.

Cok normalmiş rahim büyüdüğü için vajina da ağrı baskı batma yapabilirmiş.
Benim sık sık olur geçen hafta Çoktu resmen vajinam ağrıyordu doktoruma sordum bebeğin ayakları aşağıda hareketlerinden dolayı baskı hissedebilirsin idrar yolu enfeksiyonun yoksa ağrın devamlı olmazsa korkma dedi.

Kızlar isim konusunu netleştiren varmıçocuğumaa patatess diye hitap ediyoruz ama tam bir pattiiss yanak hala bulamadım gönlüme göre bi isim. Erkek anneleri ne koyacaksınız belki fikir olur paylaşsak birbirimizle

kızlar merhaba, ben 18+1 haftalık hamileyim, hamileliğim biraz zor geçiyor başta 10 gün kanamam oldu ve 6gün hastanede yattım sebebi neydi bilinmiyor, sonra 10haftalıkken yine 1 günlük kanamam oldu plasentanın ayrılması olmuş dedi doktor, çok çok hareket iş yasak dedi dikkat ettim, ama dün biren sancılar girdi ve kanamam başladı hemen doktora gittim ve rahim ağzı kısalmış bu yüzden doğum sancıları olmuş ve sadece yatmamı söyleti tuvalete sadece izin var ama bu durum beni baya endişelendirdi yatmakla geçmez bence bu sonuna kadar böyle yatarak geçirmekte zorlayıcı olur bilmiyorum çok korkuyorum 1 hafta sonra kontrole çağırdı bi sürü ilaç verdiler ağrılar olmasın kanama dursun diye , böyle bi durumla karşılaşan var mı

Kızlar günaydın ben bebişin hareketlerini artık baya hissetmeye başladım gazla karıştırılcak gibi değil tekme yiyorum hep ama tekmeler bir gün sağ taraftaysa öteki gün sol taraftan oluyor. Bu kadar fazla yer değiştiriyorlar mı? Nedense hep aynı pozisyonda yatıyolar gibi düşünüyodum ben çünkü

Bende de durum aynı valla her seferinde farklı noktalardan yiyorum tekmeyi Ben de senin gibi düşünüyordum ama demek ki normal sanırım bu haftalarda yer değiştiriyor olmaları. Yerlerinin şimdilik geniş olmalarına, rahatça yer değiştirebiliyor olmalarına bağlıyorum. Tecrübeli annelerim ses verin bize, aydınlatın

teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum bakalım artarsa giderim artık

ben de cumartesi gitmiştim doktora çok hareketli demişti bastırıyodur ondan ağırıyordur diye pozitif düşünmeye çalışıyorum. dün kan verdim keşke idrar da verseydim emin olurdum onu da ayarliyip vereyim en iyisi

Evet bendenden istemişti idrar onuda verin içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…