Ben bitki caylarindsn hicbrni tuketmiyorm Hamile kaldgmdn beriİyi akşamlar hamilelikte ıhlamur tüketiyor musunuz?
24e kdr dye biliyorum ama ben 21+larda gideceğim inşallah,doktorum öyle önerdi çünkü.Kızlar detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz var mı
Ben 2 kere ictim ama nedense yariya gelmeden icesim gelmedi midem almadi.İyi akşamlar hamilelikte ıhlamur tüketiyor musunuz?
20/22 haftalar arası yapılıyor canımKızlar detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz var mı
Canım dün doktor bana kafası rahim ağzında arada baskı ya da sancı olabilir kasılmalar düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi. Düzenli olursa mutlaka doktorunla görüş dedi. Dinlenince geçen agrilardan korkmaya gerek yokgünaydınnburada daha önce bu konular konuşulmuştu ama eski konuşmaları bulamadım maalesef. bugün 18+1 olduk ve sabah kalktığımdan beri karnımın özellikle sol tarafında bir ağrı var ayakta durunca artıyor. bir de vajinada batma oluyor. doktorlarına soran yada yaşayan arkadaşlara bir sormak istedim
24e kadar öneriliyor canım. Sonrasında fazla büyüdüğü için karın içinde kontrolü daha zor oluyormuş. En ideali 20-24 arası diyorlarKızlar detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz var mı
ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ilk gebeliğim bir de tecrübem de yok korktum az önce baya ayaktayken bi girdi ağrı zor yürüdüm işteyim uzanamıyorum da oturunca birazcık rahatlıyor ama inşallah geçer gün içinde olmadı ben de bi giderim doktoruma20/22 haftalar arası yapılıyor canım21+1 de yaptırdım ben
Canım dün doktor bana kafası rahim ağzında arada baskı ya da sancı olabilir kasılmalar düzenli olmadığı sürece sorun yok dedi. Düzenli olursa mutlaka doktorunla görüş dedi. Dinlenince geçen agrilardan korkmaya gerek yok
Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyorBursa degilmis cnm Eskisehir osmangaziymis
Bende bursa sandim
Ama bana eskisehirde hemen hemen bursa kadr yol gidip donulur yani
Evet devlet hastanesi 440 tl gbi bir ucreti vemis oyuzden gidilmesi değer.
ikili test zorunlu mu degilmi onu arayınca öğrencm.
Randevuya gerek yokmus sabah erken saatlerde gidiliorms sira aliniorms carsmba günleri haric diger hafta ici.
Sonuç ne zaman çıkıyor, bilginiz var miEvet simdi yeni yaptiran birinden bilgi aldim carsamba haric diğer iş gunleri sabah erken gitmek gerekiyor siraya giriorsun 10-10:30 gbi dr gelip almaya başlıyormuş
Sonuc icin ya kendin ya esin gidip alman gerekiyormus sonucu cunku yuzyuze bilgi de veriliyormuş
Endişe etme kuzumilk defa yaşıyorum böyle bir şey ilk gebeliğim bir de tecrübem de yok korktum az önce baya ayaktayken bi girdi ağrı zor yürüdüm işteyim uzanamıyorum da oturunca birazcık rahatlıyor ama inşallah geçer gün içinde olmadı ben de bi giderim doktoruma
Canım ben Eskişehirde yaşıyorum. Yaptırdım. İkili test sonucu ile gittim. İkili sonuçta riskli olabilir diye korkutmuşlardı. Sonucumu bekliyorum. 440 lira mı o tarz bir şey verdim. Sabah erken gelip sıra alman gerekiyor. Tıbbi genetik birimi. Sonra giriş yaptırıyorsun. Hocalar çağırıyor beni öğleden sonra çağırdılar. Doktor ile görüşüyorsun. Kan veriyorsun. 1 ay içerisinde sonucunun çıkacağını söylüyorlar. Kanını kendin laboratuvara teslim ediyorsun.Merhaba ikili test zorunlu muymuş Eskişehir'e fetal dna için gideceğim de, gitmeden önce ikili testi yaptırmam mi gerekiyor
Cok normalmiş rahim büyüdüğü için vajina da ağrı baskı batma yapabilirmiş.günaydınnburada daha önce bu konular konuşulmuştu ama eski konuşmaları bulamadım maalesef. bugün 18+1 olduk ve sabah kalktığımdan beri karnımın özellikle sol tarafında bir ağrı var ayakta durunca artıyor. bir de vajinada batma oluyor. doktorlarına soran yada yaşayan arkadaşlara bir sormak istedim
En son 25. Haftaya kadar yapıyoruz dediler banaKızlar detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz var mı
Bende de durum aynı valla her seferinde farklı noktalardan yiyorum tekmeyiKızlar günaydınben bebişin hareketlerini artık baya hissetmeye başladım gazla karıştırılcak gibi değil tekme yiyorum hep ama tekmeler bir gün sağ taraftaysa öteki gün sol taraftan oluyor. Bu kadar fazla yer değiştiriyorlar mı? Nedense hep aynı pozisyonda yatıyolar gibi düşünüyodum ben çünkü
Endişe etme kuzumayaklarini uzatabileceğin bir yer bulabilirsen ya da masanın altından uzatabilirsen uzat azıcık bebek bazen baskı yapıyor ayakta çok durunca artık yavaş yavaş ağırlaşıyorlar eğer icin rahat etmezse bir doktoruna sorarsın
Cok normalmiş rahim büyüdüğü için vajina da ağrı baskı batma yapabilirmiş.
Benim sık sık olur geçen hafta Çoktu resmen vajinam ağrıyordudoktoruma sordum bebeğin ayakları aşağıda hareketlerinden dolayı baskı hissedebilirsin idrar yolu enfeksiyonun yoksa ağrın devamlı olmazsa korkma dedi.
Evet bendenden istemişti idrar onuda verin içiniz rahat olsunben de cumartesi gitmiştim doktora çok hareketli demişti bastırıyodur ondan ağırıyordur diye pozitif düşünmeye çalışıyorum. dün kan verdim keşke idrar da verseydim emin olurdum onu da ayarliyip vereyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?