2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

6 haftalık olduk canım. Transfer gününden beri senin gibiyim. Herkeste farklı etki oluyor sanırım sıkma canını 😀
Benim de 18. Günüm gerçekten çok değişik bir süreç kabız olsak vay kolay yapsak vay. Kasıgımız agrısa vay ağrımasa vay Allah yardımcımız olsun🥲 Allaha emanet bebeklerimiz

Ben yarına erteledim canım bugün annemin ameliyati vardı yarın 11 de bakalım kontrol 🥰 sen ne yaptın
Gittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz ama 😅 cok korktum ama gördük şükür.

Gittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz ama 😅 cok korktum ama gördük şükür.
Ayy çok sevindim 🤲🏻 ben de perşembe gideceğim kese görmeye çok korkuyorum bana dua eder misiniz?💕🤲🏻

Maşallah çok sevindim Allah nazardan saklasın 🧿 hiç acele etme moralini de bozma tekrar gittiğinde gup gup kalp atışı da duyarsın 💕

Ayyy çok şükür canım yaa çok sevindim 😍

Kızlar bende geçen hafta 10 Mart pazartesi günü 3. Gün taze embriyo transferi oldum. Cuma günü test günüm bu mübarek günlerde Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍 pozitifi gören arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi ve 3. Gün embriyosu idrar testinde en erken ne zaman çıkar acaba beklemek çok zor 🥹🤍

Back
X