- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık olduk canım. Transfer gününden beri senin gibiyim. Herkeste farklı etki oluyor sanırım sıkma canınıtransferinizin kaçıncı günü acaba.
Benim de 18. Günüm gerçekten çok değişik bir süreç kabız olsak vay kolay yapsak vay. Kasıgımız agrısa vay ağrımasa vay Allah yardımcımız olsun6 haftalık olduk canım. Transfer gününden beri senin gibiyim. Herkeste farklı etki oluyor sanırım sıkma canını![]()
Aynen öyle hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler biz de sorgulamayacağız büyüdükçeBenim de 18. Günüm gerçekten çok değişik bir süreç kabız olsak vay kolay yapsak vay. Kasıgımız agrısa vay ağrımasa vay Allah yardımcımız olsunAllaha emanet bebeklerimiz
Gittiniz mi keseye bugün canımmCanım keseyi görmeye gittinizmi
Naptınız canımmEvet pazartesi de benim kese görme günüm bakalım inşallah oluşur![]()
Ben yarına erteledim canım bugün annemin ameliyati vardı yarın 11 de bakalım kontrolNaptınız canımm
Gittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz amaBen yarına erteledim canım bugün annemin ameliyati vardı yarın 11 de bakalım kontrolsen ne yaptın
Ayy çok sevindimGittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz amacok korktum ama gördük şükür.
Maşallah çok sevindim Allah nazardan saklasınGittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz amacok korktum ama gördük şükür.
Evet canım gördükGittiniz mi keseye bugün canımm
Ayyy çok şükür canım yaa çok sevindimGittim canım ben doktor ben seni erkenden kese için değilde dış gebelik olabilirsin diye cagırdım dedi beta hcg degerlerin değişik artıyor diye dedi sonra vajinal baktı sıkıntı yok simdilik iç gebelik tutunmus kese güzel yere dedi ter döktüm biraz amacok korktum ama gördük şükür.
Canım annenede çok geçmiş olsun iyidir inşallah.bizim seninle aynıydı herseyimiz yarında inşallah güzel haberlerini bekliyorumBen yarına erteledim canım bugün annemin ameliyati vardı yarın 11 de bakalım kontrolsen ne yaptın
Ayy hayırlı ugurlu olsun canımmm allah tamamını erdirsinnEvet canım gördükikizlerimiz geliyor hâlâ şoktayim inşallah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin Rabbim.bizlerinde sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ya.hala korkuyorum bu korku hiç gecmicek ama
İnşallah canım hayırlısı artık sen ne yaptın yarın mı randevunCanım annenede çok geçmiş olsun iyidir inşallah.bizim seninle aynıydı herseyimiz yarında inşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Yhaaaaa şimdi gördüm Allah nazardan saklasın tebrik ederimEvet canım gördükikizlerimiz geliyor hâlâ şoktayim inşallah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin Rabbim.bizlerinde sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ya.hala korkuyorum bu korku hiç gecmicek ama
Allah razı olsun canım inşallah yarın sendende güzel haberler bekliyorum.sizlerle aynı ilerlemek çok daha heyecanlandırıyor beniYhaaaaa şimdi gördüm Allah nazardan saklasın tebrik ederim![]()
Aminn canimm Allah razı olsunAyy hayırlı ugurlu olsun canımmm allah tamamını erdirsinn![]()
Sana ne diycem benim doktorum hemen kese gördün diye sevinme kalp atısı duymamız lazım dedi hevesimi kursagımda bıraktı sanada öyle dediler miAminn canimm Allah razı olsun![]()