Yaaaaaaaa çok olmuş merak ettim diyip gitAyy ben ne cekiyorum şu an 1ay sonra gel dedi en son şubatta gördüm yavrumu meraktan ölüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaaa çok olmuş merak ettim diyip gitAyy ben ne cekiyorum şu an 1ay sonra gel dedi en son şubatta gördüm yavrumu meraktan ölüyorum![]()
Asla önerilmiyor, katiyen yapılmaması gerekiyor gibi bir durum yok. Her doktorun görüşü her konuda farklılık göstereceği gibi bunda da aynı şekilde oluyor. Tamamen kişiye bağlı yaptırıp yaptırmamak.Doktorunuz mu izin verdi genelde doktorlar asla önermiyor
Genelde en iyi sonucu o zaman verir zaten. Benim doktorum da 13. Haftada yapacakKızlar fetal 13. Haftaya sarkarsa bi şey olur mu? Yani gecikmiş sayılır mıyım
Aaa öyle miii e süpermiş o zaman. Ya benim sat’a göre 5 gün geride, buna göre hesaplayınca bayram sonrası 12. Hafta oluyor ama sat’a göre hesaplayınca da bayram öncesi oluyor. Bayram çok kötüye geldi o yüzden benim için. İlla 12 son diye düşündüm ben de nedense kafamı kurcaladı bu durum.Genelde en iyi sonucu o zaman verir zaten. Benim doktorum da 13. Haftada yapacak
Beş gün ileri beş gün geri takmaman gerekiyor aslında geç dölenmiş olabilir geç tutmuş olabilir pozisyonu değişik olabilir ultrason cihazına göre fark ediyor olabilir seçenek çok o yüzden bunu kafana takmaAaa öyle miii e süpermiş o zaman. Ya benim sat’a göre 5 gün geride, buna göre hesaplayınca bayram sonrası 12. Hafta oluyor ama sat’a göre hesaplayınca da bayram öncesi oluyor. Bayram çok kötüye geldi o yüzden benim için. İlla 12 son diye düşündüm ben de nedense kafamı kurcaladı bu durum.
O kadar sabrettim haftaya kadar dayaniyim napiyim hem ikili test yaptrcm gitmişkenYaaaaaaaa çok olmuş merak ettim diyip git![]()
Bende soluma asla yatamiyorum solda sert bisey batiyoYa ben yatarken falan farkında olmadan geriniyorum esnetiyorum yanı vucudumu. Acaba bır sorun yaratır mı ki bu sol alt karnımda doluluk var baya artık hıssedıyorum özellikle yatarken. sanırım artık hareketlerını bıraz yavaslat dıyor bebıslerım
Canım telaşını anlıyorm ama doktoruna güven. Neden sürekli doktor güvensizliği yaşıyorsunuz ki. Bu onların işi onlar daha iyi biliyor. Ve 3. Ayda genelde çoğu doktor içeriği değiştirir. Mesela benim de kullandığım da çok fazla vitamin olduğundan azalttı. Birgün birini birgün birini kullanıyorum. Doktoruna güven. O doz demek ki sana yeterli değil o yüzden öyle yapmıştır. Doktorlarımıza güvenmek zorundayızKızlar Doktor bugün bana folik asidi kesiyoruz başka vitamin başlayacağız dedi bir tane multivitamin Bir tane de demir ilacı yazdı işin ilginç yanı hem multivitamin içinde folik asit var hem de demir ilacın içinde folik asit var Normal dozunda üstüne çıkmış oluyor anlamadım
Benim hem sol hem sağ ağrıyor bas üstü de uyuyamıyorum kan akışı yavaşlıyormuş. Mecbur yastık koyuyorum iki tarafıma da hangi tarafa dönersem o tarafda ayağımın altına koyuyorumBende soluma asla yatamiyorum solda sert bisey batiyo
Yaaaa fotoyu görünce heyecanlandımmmm bende kıza benzettim Saglikli olsunMerhaba kızlar 12+3 ten selam bebek 6 cm oluyor maşallah
2 li testten geliyorum 2 tüp kan alındı 845 tl tuttu özelden ense kalınlığı 0.14 cm çıktı bilginiz olsun normal diye okudum nazal kemik var herşey normal dediler sonuç 1 hafta sonra çıkacakmış
Ve doğum günüme özel doktorum tahminde bulundu
Ve cinsiyet tahmini KIZ dedi
Siz ne düşünüyorsunuz bakalım![]()
Aslında şöyle benim kendi doktorum izinliydi başka doktora göründüm geçen ay kan tahlilimde folik asit yüksek çıkmıştı ve folşk asidi bile 400 mgr olanı gün aşırı alıyordum şimdi bu ilaçlarda toplam 750 mgr folik asit var ve bu alınması gereken dozon çok üstünde hiç bir tahlili yapmadan verdi ve ben içeriklerine bakınca farketttim ondan aslında endişem haftaya kendi doktoruma tekrar soracağımCanım telaşını anlıyorm ama doktoruna güven. Neden sürekli doktor güvensizliği yaşıyorsunuz ki. Bu onların işi onlar daha iyi biliyor. Ve 3. Ayda genelde çoğu doktor içeriği değiştirir. Mesela benim de kullandığım da çok fazla vitamin olduğundan azalttı. Birgün birini birgün birini kullanıyorum. Doktoruna güven. O doz demek ki sana yeterli değil o yüzden öyle yapmıştır. Doktorlarımıza güvenmek zorundayız![]()
Kendi doktorun vermeden değiştirme. Bazı doktorlar devamlı hasta olmayınca baştan salıyorlar. Benim de folik asit yüksekti dozumu düşürdü normalde 2 tane kullanıyordum farklı artık birini birgün birini birgün kullanıyorum. Kendi doktoruna özelden ulaşma şansın var mıAslında şöyle benim kendi doktorum izinliydi başka doktora göründüm geçen ay kan tahlilimde folik asit yüksek çıkmıştı ve folşk asidi bile 400 mgr olanı gün aşırı alıyordum şimdi bu ilaçlarda toplam 750 mgr folik asit var ve bu alınması gereken dozon çok üstünde hiç bir tahlili yapmadan verdi ve ben içeriklerine bakınca farketttim ondan aslında endişem haftaya kendi doktoruma tekrar soracağım
Yok zaten takmıyorum geç yumurtlamışsın diyor doktorum. Hep aynı doktor ve aynı cihaz olduğu için sonuç hep aynı oldu şimdiye kadar sapma olmadı hiç yani hep 5 gün geride olarak ölçüldü. Benim kafamı karıştıran fetal için gecikir miyim acaba bu hesapları yaparken diyordum onda da sıkıntı olmazmış iyi oldu teşekkür ederim cevabın içinBeş gün ileri beş gün geri takmaman gerekiyor aslında geç dölenmiş olabilir geç tutmuş olabilir pozisyonu değişik olabilir ultrason cihazına göre fark ediyor olabilir seçenek çok o yüzden bunu kafana takmaben önce detaylıya gireceğim ikiz olduğu için ardından çıkıp kan vereceğim fetal dna içşn o zaman da 13+2 olmuş olucam bebeklerin DNAları iyice kana karışmış oluyor
Maalesef numarası yok ama pazartesi gideceğim zaten o zaman sorarımKendi doktorun vermeden değiştirme. Bazı doktorlar devamlı hasta olmayınca baştan salıyorlar. Benim de folik asit yüksekti dozumu düşürdü normalde 2 tane kullanıyordum farklı artık birini birgün birini birgün kullanıyorum. Kendi doktoruna özelden ulaşma şansın var mı
Hadi bakalım şifa olsun ilaçlarMaalesef numarası yok ama pazartesi gideceğim zaten o zaman sorarım
Ay aynısı bende de oldu. İlk başta sinek ısırdı sandım kabardı küçük küçük, sonra kırmızılaştı, şu an çok belirgin noktalar var kolumda bacağımda ve göbeğimde. Çok fazla yok ama hala kaşınıyor ara ara, geçer umarımKızlar benim de göğüs altlarımdan başlayarak göbeğime doğru. Kırmızı kırmızı noktalar çıktı. Alerji gibi böyle anlayamadım. Ne süreceğimi de şaşırdım. Başına gelen var mı?