Merhaba evet en son 2 şubatta regl oldum :) aynı haftaları takip ediyoruz :))Sizinle aynıyız bende 6+4 yazıyor uygulamalarda 9kasim gösteriyor sat 2 Şubat mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba evet en son 2 şubatta regl oldum :) aynı haftaları takip ediyoruz :))Sizinle aynıyız bende 6+4 yazıyor uygulamalarda 9kasim gösteriyor sat 2 Şubat mi
Devlette değil ama tıp fakültelerinden devam etmenizi öneririm . Şehir hastanesine de gittim gerekli ilgiyi alakayı göremedim. Arkadaşlarım meram tıp selçuklu tıp gibi yarı özel yada devlet olan doktorlarla devam ettiler ve hepsi memnun kaldı. En azından üniversite hastanesi olduğu için ister istemez yoğun ilgi oluyor üstünüze. Devletten devam etmediğim için de iyi bir doktor ismi bilmiyorum![]()
Yarın saat 8.30 da randevum. Kızlar dua edin keseyi görelim. İnşallah sağlıklıdır. Yarın 5+3 olcam.Bende cuma gidecem saat 2 de
salı günü selçuklu tıpda idim çok beğendim doktorlar çok ilgiliydi . Bir arkadaş daha var galiba konyalı üste yazmıştı . Ona da sorun istersenizAnladım teşekkürlerselçuk tıpı hiç bilmiyorum meram tıpta çalışan arkadaşlarım orayı pek önermiyor ama hocalarını bilmiyorum bi araştırmak lazım
Ya bende yarına randevu bulmaya calisiyorum. Kendimi yarın 5+0 zannederken aslında bugün 5. Haftaya girmişiz yarın da 5+1 olacakmışız. İnşallah gözükür keseler ya çok heyecanYarın saat 8.30 da randevum. Kızlar dua edin keseyi görelim. İnşallah sağlıklıdır. Yarın 5+3 olcam.![]()
Yaaaa canım benim gönülden tebrik ederimm, maşallah. Hep böyle güzel haberlerle dönelim kontrollerimizdenBen de doktordan geldim kizlar, sukurler olsun her sey yolundaoksapari kesti doktorum, cok mutluyum. Mezun olmus gibi hissediyorum oksapardan akdjdjdj. Kan tahlili ve idrar verdim, onlarda da kotu bir sey cikmaz umuyorum. 1 cm olmus tami tamina minigim
azicik dun yesilimsi akintim oldu, tek kullanimlik vajinal fitil verdi bu aksam uygula yarina kalmaz muhtemelen dedi. Bulanti icin prilam yazdi, cok zorlanmazsan icme tabii ki dedi cunku pek bir ritmi yok bulantimin. İki gundur katlanabiliyorim ama sali oluyordum mesela. Olunca icicem artık cekmektense. Seyahat yasagim yokmus bu arada, hatta artik kendini dogal bir gebe gibi gorebilirsin risk duzeyi olarak dedi
![]()
tebrikler hep guzel haberlerini almak nasip olsun saglikla kucagina alirsin insallahBen de doktordan geldim kizlar, sukurler olsun her sey yolundaoksapari kesti doktorum, cok mutluyum. Mezun olmus gibi hissediyorum oksapardan akdjdjdj. Kan tahlili ve idrar verdim, onlarda da kotu bir sey cikmaz umuyorum. 1 cm olmus tami tamina minigim
azicik dun yesilimsi akintim oldu, tek kullanimlik vajinal fitil verdi bu aksam uygula yarina kalmaz muhtemelen dedi. Bulanti icin prilam yazdi, cok zorlanmazsan icme tabii ki dedi cunku pek bir ritmi yok bulantimin. İki gundur katlanabiliyorim ama sali oluyordum mesela. Olunca icicem artık cekmektense. Seyahat yasagim yokmus bu arada, hatta artik kendini dogal bir gebe gibi gorebilirsin risk duzeyi olarak dedi
![]()
Karnima ultrasonu degdirdigi an gumburdedi bu haftaYaaaa canım benim gönülden tebrik ederimm, maşallah. Hep böyle güzel haberlerle dönelim kontrollerimizdenkalp atışı nasıldı? geçen haftaya göre daha net duyuldu mu? ve karından mı baktı
Canımm tebrikler hadi bakalım bundan sonrası kolay geçer senin içinBen de doktordan geldim kizlar, sukurler olsun her sey yolundaoksapari kesti doktorum, cok mutluyum. Mezun olmus gibi hissediyorum oksapardan akdjdjdj. Kan tahlili ve idrar verdim, onlarda da kotu bir sey cikmaz umuyorum. 1 cm olmus tami tamina minigim
![]()
Amin canim cok tesekkur ederim, omuzlarimdan yuk kalkti yine hem de nasil rahatliyor insan. Gecen hafta ilk kez gittigimiz icin cok soktuk agladik ettik idraki zor olmustutebrikler hep guzel haberlerini almak nasip olsun saglikla kucagina alirsin insallahbu guzel haber bi sure idare eder endiselerinide
doktor sonrasi insan rahatliyor
Canim cok tesekkur ederim hepimizin su gibi kolay olsun insallah sureci sagliklaCanımm tebrikler hadi bakalım bundan sonrası kolay geçer senin içinkaç haftalık olmuş
Kalp atışı daha net dimi kuzu artıkCanim cok tesekkur ederim hepimizin su gibi kolay olsun insallah sureci sagliklasatla ultrason birebir cikti kuşum, 7+1
Oyyy büyümüş bıdış tabi kalbi de gelişmiştirKarnima ultrasonu degdirdigi an gumburdedi bu haftagecen hafta duydugum da aslinda belirgindi ama boguk ve daha yavasti sanki. Bu baya kuvvetliydi, bir haftada bu kadar degisecegini dusunmemistim.
Cok tesekkur ederim, daha guzelleri hepimize kismet olsun insallahburadan cinsiyet dogum tarihi vs konustugumuz gunler gelsin saglikla
![]()
Ay hem de nasil 1 cmlik sey neler yapiyor ya icimizdeKalp atışı daha net dimi kuzu artık
Bir süre gizli tutma konusunu biz asla yönetemedik, gizliliği bırak, 13 yıllık evliliğin zorlu tedavi sürecinden sonra gelen bir gebelik olduğu için, böyle bir yayılma olamaz, korkunç yaa kimler kimler duymamış kiiiii. Her duyan +100 kişiye daha yaymış başka açıklaması olamaz. Çalışıyorum şirket kendimize ait, şu sıra keyfim yok nadir gidiyorum. Başka çalıştığımız firmalardan bile tebriğe arıyorlar öyle bir yayılma yani. Ve tebrik eden herkesin +1 cümle de akıl verdiğini düşün. ÇOK DAHA KOMİĞİ TEBRİK EDEN HERKES, AMAN KİMSEYE SÖYLEME DİYOR HAHHHAHAHHAGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Evet ya cok cabuk buyuyorlar ajsjdjdjOyyy büyümüş bıdış tabi kalbi de gelişmiştirAllah nazardan saklasın bakalım darısı cumartesi günü benim bıdışımın başına
![]()
Kız benım de sat 2 Şubattı, programlarda ona göre takip ediyordum, ultrasonda 1 gün fazla söyledi doktorum , bugün 6+5 mişimMerhaba evet en son 2 şubatta regl oldum :) aynı haftaları takip ediyoruz :))
benimde kontrolum hafayaydi bu hafta sonuna dayanamadim randevu aldim endiseleniyorum duramiyorum. kalp atis sayisini soyledilermiAmin canim cok tesekkur ederim, omuzlarimdan yuk kalkti yine hem de nasil rahatliyor insan. Gecen hafta ilk kez gittigimiz icin cok soktuk agladik ettik idraki zor olmustubu sefer daha rahat gittim, en azindan aklimdakilerin bir kismini unutmadan sormus oldum
Doktorum artik bayram sonrasi goruselim dedi de ben ille haftaya da gelsem olur mu dedimsurekli gormek istiyorum cocikimi
![]()
Aaaa ben de happy mom diye bi app kullanıyorum 6 hafta 5 gün diyor , yarın randevum var , bakalimKız benım de sat 2 Şubattı, programlarda ona göre takip ediyordum, ultrasonda 1 gün fazla söyledi doktorum , bugün 6+5 mişim