• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33

Eklentiler

• IMG_8811.webp
    IMG_8811.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
İşte bu hiç hoş değil bu yüzden detaylıya kadar kesin dememek lazım çok var örnekleri haklısın canım 🤷‍♀️

Gunaydin kızlar ben gittim başka doktora ikili yaptı çok şükür ama hiç göstermedi ekrandan en son gösterdi foto çek kağıt vermiyorum gibisinden sanirim
Bana bu sefer erkek gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz😅
Eki Görüntüle 3563178
Net görünmüyor canım ayaklarda var karışık duruyor 🤸‍♀️

Kızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
Ayy en sevmediğim şey, belirsizlik🥴 birsonraki randevuyumu bekliceksin ?

Kuzum sen 16 haftadamısın?şimdi çoktan belli olmalı sadece sana baştan yalnış demişler bence banada başta kız dedi gerçi benim için fark etmezde cinsiyeti ama bence aslında erkenden söylenilmemeli üzülenler oluyor hatta aldırmayı düşünen bile oluyor

Birsonraki ultrasonun ne zaman? Ozaman daha iyi belli olur belki😁
3 Hafta sonra canim bakalim özele ikna etsem esimi haftaya bence belli olur artık ama çok rahat 😅😂
Net görünmüyor canım ayaklarda var karışık duruyor 🤸‍♀️
Evet kuzu yaa bi doğru açıyı bulamadılar tahmin edelim karmakarışık 😅 herkese tahminde bulunuyorum yaa ondan basima geliyor bence🙄😂

Kuzu goruntu yok mu ya bi de kac haftaliksin
İşte bu hiç hoş değil bu yüzden detaylıya kadar kesin dememek lazım çok var örnekleri haklısın canım 🤷‍♀️
Ayy en sevmediğim şey, belirsizlik🥴 birsonraki randevuyumu bekliceksin ?
Kuzum sen 16 haftadamısın?şimdi çoktan belli olmalı sadece sana baştan yalnış demişler bence banada başta kız dedi gerçi benim için fark etmezde cinsiyeti ama bence aslında erkenden söylenilmemeli üzülenler oluyor hatta aldırmayı düşünen bile oluyor
16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu 🙏🙂↕️ ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da

3 Hafta sonra canim bakalim özele ikna etsem esimi haftaya bence belli olur artık ama çok rahat 😅😂

Evet kuzu yaa bi doğru açıyı bulamadılar tahmin edelim karmakarışık 😅 herkese tahminde bulunuyorum yaa ondan basima geliyor bence🙄😂
Çok heyecanlıı😍❤️

16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu 🙏🙂↕️ ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da
Aminn hepimize, hayırlısı olsun inşaallah❤️ Tatilin keyfini çıkart hiçbirşey düşünme şimdilik😍

Tahmini 20. Haftada artık evet benim bundanım var deriz artık :KK14:

Amin canım önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlünce olsun inşallah 🙏😍

Kızlar çok açık kahverengi akıntım var,lekelenme şeklinde. Benim gibi akıntısı olan var mı normal bir durum mu? 12 hafta 6 günlük bebek şuanda.

Kuzu kiz geliyor ben sana diyim 16.haftada pipi varsa kesin gozukurdu detaylı da cinsiyet değişimi olanlar genelde sürekli kontrol olmayıp ya da 12 13 haftalikken öğrendikleri için erken olduğu için değişiyor ben öyle düşünüyorum baya testisleri bile belli oluyor 16.haftada o derece 😅😂

Tahmini 20. Haftada artık evet benim bundanım var deriz artık :KK14:
Öyle kuzu işin garibi 13+2 çıkacağına 14+1 haftalik çıktım doktora o kadar büyüdü mü yaa dedim istemsizce 😅 esim ikna olmuyor yoksa gidicem bi cinsiyet icin hayir böyle aksilik görüntüler geldikçe hırs yaptım tutmayın beni 😅😂😂

Kuzu kiz geliyor ben sana diyim 16.haftada pipi varsa kesin gozukurdu detaylı da cinsiyet değişimi olanlar genelde sürekli kontrol olmayıp ya da 12 13 haftalikken öğrendikleri için erken olduğu için değişiyor ben öyle düşünüyorum baya testisleri bile belli oluyor 16.haftada o derece 😅😂
Yandan duruyordu çocuk çok da hareketli maşallah her gittiğimizde doktor diyor ama bacak arasını göstermedi. Kız evlat başka oğlana çok da alistirdim kendimi inşallah en güzeli olur hepimiz için. Yorumun çok samimi teşekkür ederim 😅😅😁

Öyle kuzu işin garibi 13+2 çıkacağına 14+1 haftalik çıktım doktora o kadar büyüdü mü yaa dedim istemsizce 😅 esim ikna olmuyor yoksa gidicem bi cinsiyet icin hayir böyle aksilik görüntüler geldikçe hırs yaptım tutmayın beni 😅😂😂
Maşallah gelişimi önde demek ki 🧿 Ben bayramdan sonra gidicem 13. Haftaya denk geliyor bişey sormayayım o söylemedikçe en iyisi 😂

Back
X