Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.289
3.029
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

İlk yorum.. Allahin izniyle burda olurum inşallah
Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin 2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var

Evet Ağustos anaları ile tanışalım bakalım yavaş yavaş.

Ben kendim de Ağustos doğumluyum o yüzden çok severim Ağustos ayini. Şimdi inşallah bebeğim de Ağustos ayında dünyaya gelecek

Hepimize sağlıklı keyifli gebelikler nasip olsun

Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin 2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var
Adet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmem regli olmam :)

Adet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmem regli olmam :)
Yaaa hadi İnşallah gebesindir de regl olmazsın test yapmadın mı hala

Yaaa hadi İnşallah gebesindir de regl olmazsın test yapmadın mı hala
Eylülde bi kimyasalım oldu bide geçen sene 5 gün geçikmiştim kan verdim eve dönerken regli olmuştum ondan korkuyorum hani en azından pazartesiye kadar olmazsam kan veririm diye düşünüyorum ama çok hafif kasık ağrım oluyo ara sıra bide akıntım var gibi anlamıyorum ıslaklık hissediyorum

Anladım sabredebilmek çok daha iyi bence de. Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla alırsın haberini

O ıslaklık hissi bende de var. Bir de adet sancısı gibi kasık ağrısı pazartesi güzel haberleri aliri inşallah

Selamlar
İnşallah 2025 ağustos annesi olacağım değerlerim güzel artarsa sat 25 ekim bat 22 kasım. 20 kasımda beta 60 ile öğrendim bugün tekrar kan vereceğim artışa bakmak için
Merhaba canım maşallah inşallah güzel artar değerin hoşgeldin

İnşallah canım benim inşallah düşerim. Buralara güzel haberlerle

Aiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mı çok arada değil miyizzzz

Bende Ağustos doğumluyum bakalım bu ay bende olurum inşallah

Merhaba canım maşallah inşallah güzel artar değerin hoşgeldin
Hoşbuldummm çok mutluyum çooookkk bi o kadar da tedirginim daha önce bir kimyasal yaşadım haliyle endişelerim var bu arada bende eşimdi temmuz doğumluyuz inşallah bizim bebişde temmuzu geçmez

Aiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mı çok arada değil miyizzzz
Ben ikisinde de takılırım çok aradayız. Benim bir önceki doğumum gibi olursa ben ağustosun ilk haftası doğururum muhtemelen 7 sinde falan ama her gebelik her bebek farklı o yüzden belki de erken gelir hiç belli olmaz.

Ay önce bı sağlıkla su 13 haftayı tamamlayalim da hayırlısıyla şimdiden bunları düşünüyorum
Bende Ağustos doğumluyum bakalım bu ay bende olurum inşallah
Ay inşallah kuzum benim

Hoşbuldummm çok mutluyum çooookkk bi o kadar da tedirginim daha önce bir kimyasal yaşadım haliyle endişelerim var bu arada bende eşimdi temmuz doğumluyuz inşallah bizim bebişde temmuzu geçmez
Ay kuzum içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi valla aslında, o kadar faydalı. Bir de dua ederken dikkat etmek lazım Allah muhafaza

Sağlıkla gelsinler ne zaman isterlerse o zaman gelsinler

Ay kuzum içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi valla aslında, o kadar faydalı. Bir de dua ederken dikkat etmek lazım Allah muhafaza

Sağlıkla gelsinler ne zaman isterlerse o zaman gelsinler
Doğru söylüyosun çok haklısın çok arada kaldık ya ondan öyle söylemiştim benim ilk gebeliğim olucakda neyin nenolduğunu çok bilmiyorum ama haklısın ağzımızdan çıkan herşey çok önemli

Canımsın

evet 38i geçsinler de o zaman tekrar konuşuruz bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…