ANNE ADI | YAŞ | KAÇINCI ÇOCUK | SAT | KESE | KALP ATIŞI | TAHMİNİ CİNSİYET | CİNSİYET | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ay ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsinİlk yorum.. Allahin izniyle burda olurum inşallah
Adet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmemAy ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var
Yaaa hadi İnşallah gebesindir de regl olmazsınAdet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmemregli olmam :)
Eylülde bi kimyasalım oldu bide geçen sene 5 gün geçikmiştim kan verdim eve dönerken regli olmuştum ondan korkuyorum hani en azından pazartesiye kadar olmazsam kan veririm diye düşünüyorum ama çok hafif kasık ağrım oluyo ara sıra bide akıntım var gibi anlamıyorum ıslaklık hissediyorumYaaa hadi İnşallah gebesindir de regl olmazsıntest yapmadın mı hala
Anladım sabredebilmek çok daha iyi bence de. Çok geçmiş olsunEylülde bi kimyasalım oldu bide geçen sene 5 gün geçikmiştim kan verdim eve dönerken regli olmuştum ondan korkuyorum hani en azından pazartesiye kadar olmazsam kan veririm diye düşünüyorum ama çok hafif kasık ağrım oluyo ara sıra bide akıntım var gibi anlamıyorum ıslaklık hissediyorum
Merhaba canım maşallahSelamlar
İnşallah 2025 ağustos annesi olacağım değerlerim güzel artarsasat 25 ekim bat 22 kasım. 20 kasımda beta 60 ile öğrendim bugün tekrar kan vereceğim artışa bakmak için
İnşallah canım benim inşallah düşerim. Buralara güzel haberlerleAnladım sabredebilmek çok daha iyi bence de. Çok geçmiş olsuninşallah bu sefer sağlıkla alırsın haberini
O ıslaklık hissi bende de var. Bir de adet sancısı gibi kasık ağrısıpazartesi güzel haberleri aliri inşallah
Aiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mıEvet Ağustos anaları ile tanışalım bakalım yavaş yavaş.
Ben kendim de Ağustos doğumluyum o yüzden çok severim Ağustos ayini. Şimdi inşallah bebeğim de Ağustos ayında dünyaya gelecek
Hepimize sağlıklı keyifli gebelikler nasip olsun
Bende Ağustos doğumluyum bakalım bu ay bende olurum inşallahEvet Ağustos anaları ile tanışalım bakalım yavaş yavaş.
Ben kendim de Ağustos doğumluyum o yüzden çok severim Ağustos ayini. Şimdi inşallah bebeğim de Ağustos ayında dünyaya gelecek
Hepimize sağlıklı keyifli gebelikler nasip olsun
Hoşbuldummm çok mutluyum çooookkkMerhaba canım maşallahinşallah güzel artar değerin hoşgeldin
Ben ikisinde de takılırımAiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mıçok arada değil miyizzzz
Ay inşallah kuzum benimBende Ağustos doğumluyum bakalım bu ay bende olurum inşallah
Ay kuzum içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi valla aslında, o kadar faydalı. Bir de dua ederken dikkat etmek lazım Allah muhafazaHoşbuldummm çok mutluyum çooookkkbi o kadar da tedirginim daha önce bir kimyasal yaşadım haliyle endişelerim var bu arada bende eşimdi temmuz doğumluyuz inşallah bizim bebişde temmuzu geçmez
Doğru söylüyosun çok haklısın çok arada kaldık ya ondan öyle söylemiştim benim ilk gebeliğim olucakda neyin nenolduğunu çok bilmiyorumAy kuzum içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi valla aslında, o kadar faydalı. Bir de dua ederken dikkat etmek lazım Allah muhafaza
Sağlıkla gelsinler ne zaman isterlerse o zaman gelsinler
CanımsınDoğru söylüyosun çok haklısın çok arada kaldık ya ondan öyle söylemiştim benim ilk gebeliğim olucakda neyin nenolduğunu çok bilmiyorumama haklısın ağzımızdan çıkan herşey çok önemli
Ahahahha tamamCanımsın
evet 38i geçsinler de o zaman tekrar konuşuruz bunları