- 11 Aralık 2024
- 70
- 37
- 3
- 30
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsünKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
sağlık ocağındaki doktorun bakış açısına göre de değişiyor biraz. Benim doktor 19. Hafta itibariyle okey diyor ama ebeler mesela 19. Haftanın erken olduğunu 20-21 daha iyi olduğunu söylemişlerdi.. başka bir arkadaşa da hekimi tek doz yeter demiş mesela.. biraz doktorların bakış açısıyla ilgiliKızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağından bayram sonrasına 7nisanda çağırdılar. 22+6 olmuş oluyorum o tarihte. Şimdiden olanlar çok var, ne zamana kadar olunabiliyor bu aşı? Söyledikleri tarih çok geç mi acaba diye düşünmüyor değilim
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsünKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti
sağlık ocağındaki doktorun bakış açısına göre de değişiyor biraz. Benim doktor 19. Hafta itibariyle okey diyor ama ebeler mesela 19. Haftanın erken olduğunu 20-21 daha iyi olduğunu söylemişlerdi.. başka bir arkadaşa da hekimi tek doz yeter demiş mesela.. biraz doktorların bakış açısıyla ilgiliKızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağından bayram sonrasına 7nisanda çağırdılar. 22+6 olmuş oluyorum o tarihte. Şimdiden olanlar çok var, ne zamana kadar olunabiliyor bu aşı? Söyledikleri tarih çok geç mi acaba diye düşünmüyor değilim
ahahahha ben de bal veya tahin pekmezle tatlı niyetine yiyorum avokadoyuYine avokado sayıklayarak uyandığım bir günden günaydın. Limonsuz tuzsuz ısırarak yiycem
Normalde kendi damak zevkim bu kadar edepli usturuplu değildir, bu çocuk beni otobur yaptı marul arasına koyup avokado mmmfs
Ah normal olmazmı bende ilk güçlü tekmesini hissettiğimde çok ağlamıştımAyy kızlar 5 gündür falan hareketlerini çok net hissediyorum, çok mucizevi bir şeymiş gerçektenHenüz çok güçlü değil ama minik minik vuruşu dışarıdan bakıldığında bile belli oluyor Bu günleri çok beklemiştik, tüp bebek kıymetli bebek derler, o hareket ettikçe karnımı izleyip gözyaşımı tutamıyor olmam normal mi Çok şükür Allah’ım Dilerim hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
KızBenim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsün
sağlık ocağındaki doktorun bakış açısına göre de değişiyor biraz. Benim doktor 19. Hafta itibariyle okey diyor ama ebeler mesela 19. Haftanın erken olduğunu 20-21 daha iyi olduğunu söylemişlerdi.. başka bir arkadaşa da hekimi tek doz yeter demiş mesela.. biraz doktorların bakış açısıyla ilgili
ahahahha ben de bal veya tahin pekmezle tatlı niyetine yiyorum avokadoyusizin cinsiyet nedir ?
Canimm sağlıkla gelsin gözün aydın.Ne kadar da güzel görünüyorlar rabbim bizede görmeyi nasıp etsinÇıktık kontrolden teyzeleriher şey yolunda cok şükür bir sorun görünmedi hiç
Bu da kızımın son pozudaha ilk bakar bakmaz kız bebek dedi doktorumuz ilk bacak arasını gösterdi hemen sağolsun
Şimdi bir tek şeker yükleme kaldı sonrasında bir süre rahat bir nefes alırım inşallah
Maşallah darısı başımıza cok sevindim, detaylıdan ister istemez insan korkuyor insanÇıktık kontrolden teyzeleriher şey yolunda cok şükür bir sorun görünmedi hiç
Bu da kızımın son pozudaha ilk bakar bakmaz kız bebek dedi doktorumuz ilk bacak arasını gösterdi hemen sağolsun
Şimdi bir tek şeker yükleme kaldı sonrasında bir süre rahat bir nefes alırım inşallah
Canimm sağlıkla gelsin gözün aydın.Ne kadar da güzel görünüyorlar rabbim bizede görmeyi nasıp etsin
Maşallah darısı başımıza cok sevindim, detaylıdan ister istemez insan korkuyor insan
Amaniiin nasil da belli her seyi. Masallahhhh. Yaa son kontrolde benimki de bacak arasini gosterdi bos gorunuyo dedi doktorum ama ben nedense emin olamiyorim detaylida artik.Çıktık kontrolden teyzeleriher şey yolunda cok şükür bir sorun görünmedi hiç
Hayırlısı ya. Ben artık çokta bir şeyleri kafaya takmamayı öğrendim galibaFarklı görüşler var demek ki valla bilmiyorum ki doktorum olma gerek yok dedi bana
Evet ben de emin olamamıştım detaylida organı net olarak belli oluyor kız olduğu belliydi kahve çekirdeği ya da hamburger dedikleri görüntü görünüyor kızda direk belliydi yaniAmaniiin nasil da belli her seyi. Masallahhhh. Yaa son kontrolde benimki de bacak arasini gosterdi bos gorunuyo dedi doktorum ama ben nedense emin olamiyorim detaylida artik.
13 hafta gibi söyledim genetik test çoktıktan sonraKizlar, buyuk cocuklariniza kardesi olacagini hemen soylediniz mi siz?
Ben geçen hafta sorduğumda tek doz olabilirsin demişti. Ben sonradan hatırladım geçen yıl kedi tırmalamıştı beni tetanoz olmuşum o zaman. Tekrar soracağım ama olmam herhalde 5 yıl koruyuculuğu oluyorFarklı görüşler var demek ki valla bilmiyorum ki doktorum olma gerek yok dedi bana
Benim oğlum da 6,5 yaşında. Kanamalı dönemde sürekli yatınca endişe duymaya baladı. Annem hasta psikolojisine girdi. Bir de her an bana bir darbe riski taşıyorBen cubuk testi yaptigimda esimi cagirdim sok icinde o da hemen kizima soyledi. Bizimle birlikte ogrendi. Ama kizim 10 yasinda simdilik soyleme dedigimizde soylemedi cocuk kalp atisini duydugumuzda soyledik hatta mujdeyi o verdi etrafa. İyi ki erken soylemisiz bu kadar bulanti vs yatma olayini cocuk kafasinda daha iyi oturttu normal kizim bunlar dedim surekli endiselenmedi o da. Aciklayamasam zor olurdu.
İyi yapmışsınız. Ben de taksit görünce aldım. Şimdilik anne yanı park yatak kullancam. Abisinin montessori yatağını kıza verip abiye genç odası alırız diye düşündük, inşallahAha benim kafadan biri dahabende öyle yapacaktım da e sadece yatağı eksik kalıyordu öyle paket aldım
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Maşallah ne güzel poz vermişÇıktık kontrolden teyzeleriher şey yolunda cok şükür bir sorun görünmedi hiç
Haberim yokmuş gibi çek der gibiMaşallah ne güzel poz vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?