Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Kızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağından bayram sonrasına 7nisanda çağırdılar. 22+6 olmuş oluyorum o tarihte. Şimdiden olanlar çok var, ne zamana kadar olunabiliyor bu aşı? Söyledikleri tarih çok geç mi acaba diye düşünmüyor değilim

Kizlar, buyuk cocuklariniza kardesi olacagini hemen soylediniz mi siz?
Büyük oğluma 16 haftalık iken söyledim aramızda kalmasını istedim yaşıda büyük olduğu icin beni anladi bazen isyan etsede onun bir küçüğü henüz bilmiyor. Çünkü heekese yayın yapar bizde şuan kimseyle paylaşmayı planlamiyoruz yoksa söyleyebilirdim onada

Sağlık ocağı eskiden 5 yıl olarak geçerli deniyordu ama şu an 1 yıl geçerli dedi. Tek doz da yeterli dedi. Ben oldum 1 hafta önce felandı heralde/ biraz ağrı yaptı geçti şükür.
Farklı görüşler var demek ki valla bilmiyorum ki doktorum olma gerek yok dedi bana

Ben ilk gebeliğimde 8 yıl önce yani bir doz olmuştum. Covid aşısından sonra bütün aşılara mesafeliyim açıkcası. ben yaptırmayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…