Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115

Canlar şu an karnınız büyük bebek küçük artık son aylarda genelde sabit kalıyorlar bu ayda dildir fildir gezebiliyorlar karında her zaman tekme gibi de düşünmeyin bazen yumruk bazen kafa olabilir hissettiklerini yaaa en sevdiğim kısım bu olabilir hamileliğe dair

Merhabalar
Aralıkta transfer oldum. 2. Ve 3. aylar neredeyse full kanamali gecti 3.5cm hematoma ile aciller vs.. Yatış halindeydim evde hep. İgne, fitil, hap..günde 2 iğneye de çıktık. 17.haftadayız artık düzelir derken, şükür hematoma geçmiş ama plasenta (1.4cm) aşağı inmiş haftada 2 Prolutex igne dendi tekrar..
Benzer durumu tecrube edenler varsa size neler tavsiye edildi ya da nelere dikkat ettiniz?
Yatakta dönerken dahi zarar verirsem diye korkar oldum..

Benim de aralık transferim oldu. Zaten çok zor bi süreci atlattıktan sonra sizinki biraz daha ekstra yorulmalı olmuş. benim Ablamın plasentası aşağıdaydı. bu haftalarda öğrenmişti o da bol bol yattı zorunlu olmadıkça yürümedi bile iş yapmadı. kanamaya sebep olabiliyor diye ama şükür sağlıkla yaptı doğumunu biraz ekstra dikkat etmek gerekiyor o durumda sadece siz güzelce istirahat edin bir şey olmaz Allahın izniyle

Selam, öncelikle geçmiş olsun. İnşaallah sağlıklı sorunsız bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarımızı. Plasentanın aşağı doğru inmiş olmasını hissettinizmi? Belirtileri varmı?

Bu arada ben de bugün tetanoz aşımı oldum. Yeni aşıya difteri ve boğmaca da eklenmiş bilginiz olsun kızlar ben o yüzden oldum yoksa tetanoz olmuştum bir önceki gebeliğimde olsam mı olmasam mı diye sordum ol dedi sağlık ocağındaki ebem

Kizlar bebek arabasi konusu ne karisik ya. Onceki arabamiz cok hafifti ama daha fonksiyonlu bir sey istiyorum. Katlandiginda kabin boy kadar olmasa bile az yer kaplayan, portbebeye uyumlu, 8-8.5 kiloyu gecmeyecek bir urun bakiyorum. Travel sistem agir ve buyuk oldugu icin istemiyorum. Cok mu sey istiyorum onerilere acigim

Nisandan itibaren eklenecek diye duymustum evet ben de. Benim de 2 hafta sonra muhtemelen.

Bende dün baya kıpır kıpır bişeyler hissettim bugün eşime anlatıyorum o esnada bişeyler yiyorum hareketlensin diye şansına denk gelemedi
Benimde en sevdiğim yanı hissetmek oluyor

Bende dün baya kıpır kıpır bişeyler hissettim bugün eşime anlatıyorum o esnada bişeyler yiyorum hareketlensin diye şansına denk gelemedi
Benimde en sevdiğim yanı hissetmek oluyor
Ya valla denk getirmek çok zor eli karnında gezmek lazım

Ben dün şimdi adını söylemeyeceğim bir tatlı yedim. Her zaman olmuyor ama bazı yemeklerde hemen tepki veriyor ilk lokmami bitirdim direk hareketlendi artık sevdiği sevmediği tatları da haber veriyor bana sağolsun

Aynen her zaman olmuyor bende damak zevkini yakalayacağım sanırım

Benim tüp bebek. Embriyo konduğu andan itibaren yatmak gerektiği için hemen söyledik kızıma. Belki bebek olabilir dikkat et, karnıma zıplama gibilerinden:) neyse ki 6.5 yaşında ve deli gibi kardeş istiyor o da cok dikkat etti.

İyi yapmışsınız. Ben de taksit görünce aldım. Şimdilik anne yanı park yatak kullancam. Abisinin montessori yatağını kıza verip abiye genç odası alırız diye düşündük, inşallah
Ee çok güzel senin varmış canım abiden kalan rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah park yatak ne alacsksın var mı aklında model marka

Biz de 21+2 için aldık haftaya perşembe bakalım. Umarım hepimiz güzel sonuçlarla döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…