• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Aaaa ben de happy mom diye bi app kullanıyorum 6 hafta 5 gün diyor , yarın randevum var , bakalim
Kalp atisi duyabilecek miyimmmm 🌸🌸🌸 hiç mide bulantısı , aşerme falan oldu mu sende ??
evet canım bende de var, ayrıca hamilelik uygulamasını takip ediyorum o da güzel. Bulantı var, ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama dün gece ilk kez uykumdan uyandırdı bulantı, aşerme yok, normalde de boğazım çok yoktur, 50 kiloyum. Hiç aşerecek gibi görmüyorum kendimi :) merakla bekliyorum. Aşermezsem de ermiş gibi yaparım ama mutlaka :)

benimde kontrolum hafayaydi bu hafta sonuna dayanamadim randevu aldim endiseleniyorum duramiyorum. kalp atis sayisini soyledilermi
Ya insan meraklaniyor istemsizce. İyi yapmissin 🌸 yok soyle oldu, kac attigini bilmem bir sey ifade ediyor mu dedim, soylemedigime gore senlik bir durum yok cok iyi oldugunu bilmen yeterli dedi🤣 benim doktorum hastayi direkt baglamayan ya da hastanin mudahale edemeyecegi hicbir medikal bilgiyi kendiliginden paylasmiyor, sorarsak yanitlar 😁

Kızlar selam.
Aslında 10 haftalık olmam gerekirken şuan 7.haftadayım.
Geçen hafta kalp atışını duyduk. Öyle olunca doğum kasıma gitti.
Galiba burada devam etsem daha iyi olacak çünkü ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı bile 🤭

Hanımlar sizin de karnınız üşüyor gibi hissediyor musunuz? Karnımı tutma ve ısıtma ihtiyacı hissediyorum.

evet canım bende de var, ayrıca hamilelik uygulamasını takip ediyorum o da güzel. Bulantı var, ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama dün gece ilk kez uykumdan uyandırdı bulantı, aşerme yok, normalde de boğazım çok yoktur, 50 kiloyum. Hiç aşerecek gibi görmüyorum kendimi :) merakla bekliyorum. Aşermezsem de ermiş gibi yaparım ama mutlaka :)
Yaaaa anladım ☺️ benim de hiç aşermem yok, koku hassasiyetim de bulantım da hiç yok ama var ya sürekli uyumak istiyorum !! Surekliii uyuyabilirim yani , allahtan evden çalışıyorum her 1-2 saatte bir 15 dk kestiriyorum yani .. ben de sadece 1 kilo almışım 53 oldum, ama bacakları kalınlaşacak gibi duruyor … onlemmalmali ahahaha

İşyeri mevzusunda da bana denediğim süreçte hamile misiniz, hayırlı olsun hamileymişsiniz falan diyenler olmuştu. Ben de neee hamile mi görünüyorum o kadar göbek mi yapmışım diye tepki vermiştim sanki asssla düşünmüyor gibi. Birkaç aya rahatlarlar inş. Tüm kuruma dert olduk😂

Hanımlar sizin de karnınız üşüyor gibi hissediyor musunuz? Karnımı tutma ve ısıtma ihtiyacı hissediyorum.
Üşümüyorum ama ağrım oluyor özellikle de geceleri, dün gece baya bir oldu 15-20 dk kadar o sürede hep acile mi gitsem diye düşündüm sonra geçti.

Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.

Ya insan meraklaniyor istemsizce. İyi yapmissin 🌸 yok soyle oldu, kac attigini bilmem bir sey ifade ediyor mu dedim, soylemedigime gore senlik bir durum yok cok iyi oldugunu bilmen yeterli dedi🤣 benim doktorum hastayi direkt baglamayan ya da hastanin mudahale edemeyecegi hicbir medikal bilgiyi kendiliginden paylasmiyor, sorarsak yanitlar 😁
iyiymis 😁 biliyor ki sonra onu da kurcalayip kafaya takiyor hamileler 🤣

Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.
hic bir sorun yok demisse insallah ki yoktur canim kafana takma akisina burak iyi olur insallah bazilarinda oyle 7 haftada gorunur.

iyiymis 😁 biliyor ki sonra onu da kurcalayip kafaya takiyor hamileler 🤣
Güldü direkt zaten soruma😅 bana aslinda buralari da aylar once yasaklamisti, kacak giriyorum ahsjdjd. Tedavinin baslarinda buradan duyup duyup adama sorular soruyordum bir gun boyle dedi FAZLA FORUM MESAİSİ SEZİYORUM😀😀

Seninle aynı galiba kuzum sata göre 8 benim ama yumurtlama 7+2
Aa bir güncük o zaman aramiz☺️ ben seni su altta cikan gebelik gunlugunden dolayi hep daha ileri haftali saniyordum. Biz ekim sonu da dogurabiliriz sanki di mi ya, hele ki sezaryen olur da 38 de filan alinirsa

Herkese Merhabaaa
İki gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Rabbim hepimizin sağlıkla hayırlısı ile evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin. SAT: 10 Şubattı. Hiç beklemediğim bir tane test yapmadan geçirdiğim ayda gebe aldım gecikme için doktora gittim ama gebelik tahminim yoktu uzun zamandır istiyordum ama doktorumun yatıştırmasıyla kafamdan çıkarıp yoluma baktığım anda nasip oldu. Çoook mutluyum ilk 3 ay çok önemli lütfen sizler de kendinize dikkat edin kızkardeşlerim ve ablalarım. 😇😇😇 Allaha emanetsiniz.

özellikle son dönemlerde özel doktorlar aldıkları ücretin hakkını vermek için midir nedir çok emin olmadıkları durumlarda bir sorun varmış gibi konuşup tedavi etme eğilimindeler sanki. beni çok rahatsız ediyor bu durum. iki senedir 5-6 farklı kadın doğum doktoruna gitmişimdir, bir türlü içim rahat bir şekilde birine güvenemedim. şimdi gebelik takibi için birini bulmam gerek, nasıl yapıcam bilmiyorum valla 😳
Kesinlikle haklısınız. Net birsey duyamamak insana huzursuzluk veriyor. Ve bu durum şu halimizde gereksiz anksiyeteye sebep oluyor. 😢

Back
X