- 11 Aralık 2024
- 70
- 37
- 3
- 30
Benim ilk gebeliğimde doktorum 28.den sonra bebek neredeyse beslenmiyor demişti karin çevresi 2 hafta geriden geliyor demişti. O zaman çok üzülmüştüm günlerce ağladım hep stresle geçti. Sonra kurban bayramı tatiline çıkacaktı bayramdan sonra alırım 38de 39u bekleyemem bu şekilde tehlikeli dedi. Ben 37. Haftamda normal doğum yaptım bebek kendiliğinden geldi ve 3100 kg ile. Ve hiçbir kilo kaybı da olmadan kilo alarak devam etti. O yüzden hiç üzülme kendine zehir etme. Tavsiyem süt muz ve kaşara bu hafta yüklen bir sonrakine farkı görürsünKızlar selam bebek 17+4 tü 16+4 çıktı bu durumu yaşayan var mı
Aynen benim kizim da 2790 dogdu ama hic odem atmadan ilk haftada 1 kilo alip kapatmisti

sağlık ocağındaki doktorun bakış açısına göre de değişiyor biraz. Benim doktor 19. Hafta itibariyle okey diyor ama ebeler mesela 19. Haftanın erken olduğunu 20-21 daha iyi olduğunu söylemişlerdi.. başka bir arkadaşa da hekimi tek doz yeter demiş mesela.. biraz doktorların bakış açısıyla ilgiliKızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağından bayram sonrasına 7nisanda çağırdılar. 22+6 olmuş oluyorum o tarihte. Şimdiden olanlar çok var, ne zamana kadar olunabiliyor bu aşı? Söyledikleri tarih çok geç mi acaba diye düşünmüyor değilim![]()