10 bin olduysa keseyi görmüş müydünüz? Doktorun ne dedi canımMerhaba canım hep aynı yerde mi kan verdin? Birde bende hesapladım %60 gibi bir oran var onu sağlıyor senin artışın. Benim geç döllenme olduğu için 3 hafta geriden geliyor bebeğim belki o yuzden hizli artmistir. Lekelenmelerim oluyor kistimden dolayı mı bilmiyorum onun dışında bir gariplik yok şuanlık
evet ya şimdi farkettim 24 ü 29u gibi okumusum ne alakaysaÇok fazla artış olmamış ki 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyorsa az bile artış olmuş artışın az oluşu tuhafıma gitti benim . Henüz gitmedim
pardon ya bence değer güzel artmış korkmamerhaba doktora gittin mi peki ne dedi.. çok çok fazla artış olmuş
Gayet güzel bi değer canım keseyi görürsşn kesin sen doktora git bikızlar selam bugün kan verdim 1443.9 çıktı. 3 gün geçmişti normal demi
Bence de ya bizimkide turuncu olsun demiBizim grubumuzun başlığı diğer aylar gibi neden turuncu değil
O beta değerlerinde kese gözükür demi canım bende bugün yine kan verdim bakalım ne çıkacak en son 27 sinde 80.4 çıkmıştı.Gayet güzel bi değer canım keseyi görürsşn kesin sen doktora git bi
Doktorum bana beta 700lerde görürüz bişeyler demiştiO beta değerlerinde kese gözükür demi canım bende bugün yine kan verdim bakalım ne çıkacak en son 27 sinde 80.4 çıkmıştı.
Cumartesi tekrar kan verip pazartesi doktora gideyim diyorum daha net olsunGayet güzel bi değer canım keseyi görürsşn kesin sen doktora git bi
İyi dayanmisim demi ilk gebeligim olduğu haldeDoktorum bana beta 700lerde görürüz bişeyler demiştihelal kız iyi sabretmişsin ya ben 30 nisanda öğrendim kan verdim onun dışında üstüne iki kere daha verdim kollarım mosmor
Daha garanti olur canım o netCumartesi tekrar kan verip pazartesi doktora gideyim diyorum daha net olsun
Kesinlikleİyi dayanmisim demi ilk gebeligim olduğu halde
ne zaman çakacak sonuçİyi dayanmisim demi ilk gebeligim olduğu halde
Ama evde test yaptım iki güne bir ve bugün t çizgisi ç çizgisinden koyuydu arttı yani betam 2 güne bir canım bakalım kanda kaç çıkacakKesinliklebenimde ilk olacak inşallah
Çıkınca yazcam buraya canım bilmem ki ne zaman çıkar idrar ve kan aldı idrar çıktı glikoz vs ama beta daha çıkmadı bakalımne zaman çakacak sonuç
Oy maşallah atsana yaAma evde test yaptım iki güne bir ve bugün t çizgisi ç çizgisinden koyuydu arttı yani betam 2 güne bir canım bakalım kanda kaç çıkacak
Görünce cevaplamak istedim normalde bu grupları sanırımBizim grubumuzun başlığı diğer aylar gibi neden turuncu değil
Başka testlerde mi verdi doktor sanaÇıkınca yazcam buraya canım bilmem ki ne zaman çıkar idrar ve kan aldı idrar çıktı glikoz vs ama beta daha çıkmadı bakalım
Canım en silik ilk öğrendiğim sonrakiler 2 güne 1 yaptıklarım en sonuncusu bugün yaptığımOy maşallah atsana yabende yaptım eve test ben hergün yapıyorum benimde artmış gibi