2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Normalde benimde tansiyonum hep 9 10 oluyordu hava çok sıcakken bi gün başım çok ağrıdı tansiyonuma baktım benimde 13 e 8 olmuştu bende çok şaşırdım hiç yükselmezdi çünkü. sıcaklarda dikkat etmek gerekiyor ilerleyen aylarda da günlük tansiyona bakmak lazım bence. Öyle durumda bol su iç canım tansiyonu en iyi dengeleyen şey su
 
Ben de öyleyim. Saçımı kestirme zamanım gelmişti. Aslında Şamanizmden kalma şeyler hamile iken saç kesilmez falan. Ama iştr ana yireği
 

Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama az önce denk geldim, çok güzel anlatılmış. Ben kaydettim belki sizin de işinize yarar. Fikir olur.
 
Nasıl ekleniyor bilmiyorum ama az önce denk geldim, çok güzel anlatılmış. Ben kaydettim belki sizin de işinize yarar. Fikir olur.
Yazanın eline sağlık uzun uzun anlatmış tecrübelerini.
Ama ben şunu alın bunu yapın tarzını pek sevmiyorum ya çocuk büyütürken. Sana o an yarayan şey bana asla yaramayabilir. Mesela ablamın da bana şunu kesin al dediği philips biberon seti ve pompa olmuştu. Çok gereksizmiş, sütümü sağmam hiç gerekmedi ve biberonları da kutusundan bile çıkarmadık. İhtiyaç hasıl olduğunda alınabilecek şeyler önden dert edilmemeli bence. Fazla düşünüp gereksiz yıpratıyoruz kendimizi anneler olarak akışta yaşamak en güzeli.
Hele şu şu zamana kadar sizle yatsın bu zamanda ayırın laflarına hiç anlam veremiyorum. Güvenli bağlanma sadece aynı odayı paylaşarak olacak iş değil, ona gelene kadar o kadar çok şey var ki.
Ben 6 aylık olduğunda odasını ayırdım mesela, hiç pişman değilim, mükemmel bir ilişkimiz var. Başkası 3 yaşına kadar birlikte yatar yine çok memnun olur.

Ben ilk doğumumu berbat bir sıcakta ağustos ortasında yaptım, şimdi tam kara kış olacak. Bildiklerim ve uyguladıklarım değişecek büyük ihtimalle fiziki büyütmede. Ama ona da uyum sağlayacağız akışta kalarak diye düşünüyorum mesela o zaman yaz olduğu için bebek arabasının pusetini hakkını vererek kullandım. Ama şimdi karasal iklimde kışın haldır huldur yürüyüş yapamayız diye düşünüyorum ve muhtemelen sadece doktora aşıya götürürken kullanacağız. Ama sıcak yerde yaşayan biri için ihtiyaç farklı olacak gibi gibi
Ay ben de ne yazdım
 
Benim de son zamanlarda başımın sağ tarafı ağrıyor özellikle sağ şakak. Ben bugün tansiyon aleti sipariş edeyim. Geçen buradan da yazmıştım hatta parol içmek zorunda kaldım uyutmayan bı ağrı ama ertesi gün yine devam ediyordu ağrım. Yani parol ise yaramadı bende de.
 
Mentholbox var. Tavsiye ederim. Migreni olan arkadaşımın bile migrenini rahatlatmıştı. Çok garip bir şey ama cidden iyi geliyor.
 
Benim gorumceme o yaziyi okutsam bayginlik gecirir sadece sut sagma pompasi ve pusetle cocugu buyuttu
Ne emzik ne biberon ne alt acma kiti vs vs
Cocuk biberonu bilmeden direkt bardakla su icmeye gecti
 
Ben onu kullanıyorum zaten ama tansiyon çıkınca oluşan ağrı bambaşka bir şey ya
Tekrar geçmiş olsun, o baş ağrısını yaşayan bilir. Ben acillik oldum da onca serum vs anca dinmişti. 14/10 du o dönem işte. Limonlu su içmek, çiğ sarımsak yemek iyi geliyor gerçekten. Doktorun da kesin der, tuzu da azaltmalıyız.
 
Baş ağrısı bir kaç gün öncesine kadar bende de şiddetli oldu bir kaç sefer. Saatlerce ağladım hiç bir şey işe yaramıyor buz aküsü, duş falan. Tansiyonumda yerindeydi ama bence sıcaklar ve nem mahvediyor insanı.

Ay memlekete annemlerin yanına geldim sık sık giremiyorum. Çok yazışıyorsunuz bu ara maşallah
 
Kızlaar şimdiye kadar kilo durumlarınız nedir aldınız mı, verdiniz mi?
Kaçıncı hafta itibariyle almaya başlamak gerekiyordu?
Ben 1 kilo almışım canım valla herkesin bünyesi bambaşka. Kimi çok zayıf hamile kalıyor onların alması gereken miktar biraz daha fazla kimi kilolu kalıyor onların daha az. Hamileyim diye her şeyi yemeyi abartmamak lazım ama çokta takılmamakta laızm kilo durumuna. Benim de çok aklımı kurcalıyordu da artık yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da modundayım
 
En son kim daha cok mesaj atiyor, su okuyup cikiyor falan diye konusulunca herkes daha aktif olmaya basladi sanki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…