- 6 Şubat 2021
- 6.010
- 5.775
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.601
TabikiAyy bakalım nedenmiş inşallah bebişlerimizin büyüme atağıdır. Bilgilendir bizi de lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiAyy bakalım nedenmiş inşallah bebişlerimizin büyüme atağıdır. Bilgilendir bizi de lütfen
Cevabın icin cok tesekkür ederim +1 çıktı benim de değerim yüksek değil doktorum da tekrar vermemi söyledi pazartesi günü devlete gideyim su içmekten bayılcam az kaldıCanım korkma lütfen benimde çıktı. Gebelikte bir miktar çıkması çok normalmiş. İdrarda Protein ve şeker bir miktar bazen çıkabiliyor. Doktorum her ay idrar alıp bakarız demişti. Senin gibi bende internetten bakıp üzülmüştüm hatta. Kaç çıktı derecesi önemli? Birde idrar ve tiroid tahlilerini büyük devlet hastanelerinde vermeni öneririm. Çevremdekiler ve doktorum ve hatta sağlık ocağındaki hemşire öyle söylemişti bana çünkü kanlar sabahtan alınıyor ve akşama kadar kan aracı gelene kadar o idrar ve kan tahlilleri orada bekliyormuş bu yüzden bir miktar değişim olabiliyor idrar tahlillerinde. Tiroid için de aynı şekilde tiroid kanının da bekletilmeden hemen laboratuvara gönderilmesi gerekiyormuş beklediği zaman tiroid değeri de mesela yüksek çıkıyor Ben ilk sağlık ocağında vermiştim bütün kanları tiroid ve idrarımda benim de böyle şeyler çıkmıştı o yüzden git bir daha bence büyük bir hastanede ver derim.
Duru bence biz de Ada ismini çok beğeniyoruz ama anlamından dolayı tek başına koymayın diyorlarmış. İki isim koymayı da istemiyorum isimsiz kaldı cocuğumKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım
Öykü :-3 Çok tatlı bi isimKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım
Çok zor valla Allah kolaylık versin biz düşünmüyoruz ikinciyi :-D Kız olsa isterdim 2 kız kardeş oyun oynasın tatlı tatlı hesabı ama oğlan olunca gerek duymuyorum kardeşe. Sokakta okulda kanki yapar kendine kesin. Erkekler küsmüyolar da kolay kolay, tek kalmaz çocukcağız :-Dİlk cocuguna hamile kalanlar kıymetini bilin ilerde prenseslikmis diyeceksiniz ikinci nasip olduğunda resmen gün nasıl bitiyor gece nasıl oluyor anldmiyorum ne ara 17+2 olduk. Benim bidiklar geç uyuyup geç kalkıyor nedense onlar uyudugunda kendime ayırdığım tek vakit bu olduğu icin biraz internete takılıyorum ve maelesef atıştırma yapıyorum en tehlikeliside bu atıştırma kısmı resmen yiyerek mutlu oluyorum
Yaa kaçta hadi hayırlı haberler inşallah Cinsiyet kesinleşir artık inşallah
Yaman
Duru
Ayy kaçta? Hemen yazzz mutlakaaa
15+4 tük dün. Bilmiyorum bu kadar erken olur mu ama hangi yöne koysam hep bir hareket. Eğer o hissettiklerim tekme ise çok hareketli olacak belli kiHayıırrr bebişşş ooo kaç haftalıktı b12 m sürekli eksildiğinden tekrar tekrar soruyor olabilirim birbirimizi mazur görücez artık
Ben bir süre gündemi takip etmeyi bırakıp kadir ezildiyi takip etmeye başladım. Çok gülüyorum Biliyorum gündemde olanlar çok önemli ama şu dönemde çok etkileniyorumKızlar şu gündemdeki haberler beni inanılmaz demoralize ediyor haber uygulamalarını instagramı sildim. X’e de girmicem bi süre nasıl uzak kalabiliriz bilmiyorum.
Kesinlikle izlemiyorum ama instagramda bir şekilde karşıma çıkınca çok üzülüyorum ben de yani binbir emekle yetiştirilen evlatlara psikopatlar tarafından zarar verilmesine katlanamıyorum Allah çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştırsınKızlar şu gündemdeki haberler beni inanılmaz demoralize ediyor haber uygulamalarını instagramı sildim. X’e de girmicem bi süre nasıl uzak kalabiliriz bilmiyorum.
Hadi güzel haberlerle inşallah canımBugün saat 10.00 da. İnşallah kesinleşir artık.
15+4 tük dün. Bilmiyorum bu kadar erken olur mu ama hangi yöne koysam hep bir hareket. Eğer o hissettiklerim tekme ise çok hareketli olacak belli ki
Rica ederim. Çok düşükmüş zaten hiç dert etme gebelik boyunca böyle az az olan bir durummuş.Protein suyla alakalı bir durum değil demişti bana canım. Zaten rutin takip olmak gerekiyor demişti. Ama tabi ki su çok önemli bebiş ve bizim için. O yüzden günde 2,5litreye devamCevabın icin cok tesekkür ederim +1 çıktı benim de değerim yüksek değil doktorum da tekrar vermemi söyledi pazartesi günü devlete gideyim su içmekten bayılcam az kaldı
erken uyuyup erken kalkınca da inan bi değişiklik olmuyor canım. gün içinde olan yorgunluğun yine aynı hat safhada oluyor. ben de varsa bi 10 dk dizi izleyip biraz internette takılıyorum ve aynen günlük en güzel aktivitem maalesef yemek. ben de öyle mutlu oluyorum 2. ye hamileyken ne zormuş diyordum şimdi esas zormuş dediğin gibi canım zaman su gibi geçiyor. ilk kızımda günlükmüş anıymış resimmiş herşeyi yaptım vakit boldu. 2. de de yaştım yarım yamalak da olsa. ama 3. de şuan kuzum için yaptığım tek şey telefondaki notlara girip önemli bulduğum şeyleri oraya yazmak bi ayaklarımızı uzatıp 2 dakika dnlenemiyorz. duş alcam alamıyorum kaç gündür tuvaletr bile koşturarakİlk cocuguna hamile kalanlar kıymetini bilin ilerde prenseslikmis diyeceksiniz ikinci nasip olduğunda resmen gün nasıl bitiyor gece nasıl oluyor anldmiyorum ne ara 17+2 olduk. Benim bidiklar geç uyuyup geç kalkıyor nedense onlar uyudugunda kendime ayırdığım tek vakit bu olduğu icin biraz internete takılıyorum ve maelesef atıştırma yapıyorum en tehlikeliside bu atıştırma kısmı resmen yiyerek mutlu oluyorum
Merhaba canım kusma bulantın kilo kaybın var mı ?Kızlar günaydın dün kan ve idrar vermiştim ..idrarda keton pozitif çıkmış..bu konuda bilgisi olan var mı?internette bebek için sıkıntılı olduğu yazıyor ama ?
oooo o zaman erkooo hhaha ben de erkek hisssettimm ve kahvaltı falan edince hareketleniyor hemen erkeklerde erken hissediliyor herhaldeBugün saat 10.00 da. İnşallah kesinleşir artık.
15+4 tük dün. Bilmiyorum bu kadar erken olur mu ama hangi yöne koysam hep bir hareket. Eğer o hissettiklerim tekme ise çok hareketli olacak belli ki
ay biz bi burdan bi wp tan hahahhjhdadfPekii bu kızlarr neden hareketlerini bana hissettirmiyorlar diyin bana
Kız annilerim öyle misiniz? Kızlara da hiç yakıştıramadım
Bulantım var kusmam ve kilo kaybım yokMerhaba canım kusma bulantın kilo kaybın var mı ?
Kullanıyorum canım sabah akşam ona rağmen hala kasılma yaşıyorum gün içinde özelikle geceleri normalde 24. Haftadan sonra başlıyormuş en erken kasılmalar yalancı kasılma sanırım pazartesi tekrar kontrole gideceğim yine sorucam doktora tedirgin oluyorumMagnezyum kullanıyor musun peki