Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Benimde tam bu yüzden başlanıldı. Rahim ağzı kısalığı ve kasılma vardı ama tedirgin oldum
İlaç kullandığın için mi tedirgin oldun ? Progestan da kan sulandırıcı iğne de tüp bebek tedavisinin başından beri kullanılabiliyor. Eğer sebep buysa bi de bunu takma kafana , benim de erken doğum riskim var . bi bunu bi de günde 6 tane kasılma önleyici ilaç kullanıyorum. Reçetesini bile okumadım inan . Napiyim yani sorgulamıyorum doktor o sonuçta . Bazen akışına bırakmak lazım akıl sağlığım için diyorum . Sen de stres yükleme kendine 🤍

Kızlar ikinci tetanoz aşısından sonra sanki hasta olacakmışım gibi oldu, boğazım ağrıyor gibi hafif. Benim gibi olanlar olmuş muydu? Hasta olursak antibiyotik alıyor muyuz? Korktum bi an ya

Benim de ıslanıyor canım bu ara kafaya taktığım bi konu ama doktoruma sordum ısrarla suyun olsa anlarsın dedi , benim külodun üst bölgesi ıslanıyor orta ağ kısmı değil ilginç bi şekilde
Benimde aynı şekilde sürekli beyaz renkli hafif mukuslu akıntı geliyor baya ıslaklık hissediyorum. Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.

Buna benzer degerlerde bana doktorum bitkisel takviye vermişti 1-2 kere. Ocean cranberry kapsül günde 3 kere kullandım ve bol su üçmek lazım. Ama bakteri 100 cıkmıştı kültürde de üreme vardı o zaman antibiyotik kullandım.
Anladım canım teşekkür ederim, su içme olayı beni cidden zorluyor tuvaletten çıkamıyorum normaldede çok içemem bu ara ekstra dikkat edeyim.

Benimde aynı şekilde sürekli beyaz renkli hafif mukuslu akıntı geliyor baya ıslaklık hissediyorum. Günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.
Şey gibi sanki çişimi yapmışım bitmiş ama 1 damlası küloda damlamış gibi 😕 o kadar can sıkıcı ki sürekli ıslaklık hissediyorum

Şey gibi sanki çişimi yapmışım bitmiş ama 1 damlası küloda damlamış gibi 😕 o kadar can sıkıcı ki sürekli ıslaklık hissediyorum
Haftaya gittiğimde tekrar soracağım ben ama yeşil veya koyu renk, kokulu vs değilse sorun yok demişti doktor. Tahlillerde de az miktarda bakteri çıkıyor ondan da olabilirmiş gibi geliyor.

Büyükler biraz bu kafada ya maalesef ki. Heves kırıcı oluyorlar gerçekten ne gerek var falan diyerek🥲garip geliyor belki aşina olmadıklarından o dönemde bebelere çaya ekmek katıp verilmiş sonuçta😄yadırgamamak gerekte bir yandan. Her şey gelişiyor daha ileriki yıllarda da daha pratik şeyler çıkacak hepsi gerekli yani. Biraz garipsiyordur yükske ihtimalle modunu düşürme hiç ya takılma geç 🥲
Öyle yapıcaz artık mecburen napalım 🥲

Aman dediğin gibi herkesin gereklilik anlayışı farklı. Burada bile benim gerekli görüp aldığım sana gerekli gelmiyor. Geçen dedim ya astronot tulum yenidoğanda çok kullanışlı diyen anneler vardı ama ben kullanamadım diyen de oldu bizim gruptan. Herkes kendi deneyimine göre konuşuyor sen gerekli gördüysen he de geç.
Doğru canım. Bazıları gerekli de olmayabilir olmayacaktır da mesela örnek veriyorum emzik belki hiç emmez biberona hiç gerek kalmaz kullanmaz zaten ama olsun ben evde biberon ve emzik bulunmasına heves etmişimdir belki 😂 Tırnak makası zaten kişisel olmalı bizimkini neden bebekte kullanayım. Anneciğim işte kalmış mazide 🥹🥲

Doğru canım. Bazıları gerekli de olmayabilir olmayacaktır da mesela örnek veriyorum emzik belki hiç emmez biberona hiç gerek kalmaz kullanmaz zaten ama olsun ben evde biberon ve emzik bulunmasına heves etmişimdir belki 😂 Tırnak makası zaten kişisel olmalı bizimkini neden bebekte kullanayım. Anneciğim işte kalmış mazide 🥹🥲
Sen benim annemle tanışsan kfkggk bence buradakilerin annesinden daha yaşlıdır 70 yaşında, kuşak farkı daha fazla yani. Çok daha belli oluyor 😅

Biz de aldığımız çoğu şeye herkes tarafından aynı yorumu alıyoruz. Ben artık kimseye ne aldığımı ne alcağımı söylüyorum. Kendi kendime sevinmek yeter bana. Bence söyleme valla buraya atınca daha mutlu oluyorum 🤣 bi tek ablam diyor al ilk çocukta alınıyor içinde kalmasın 😁
Ya benim iş yerinde de iki çocuklu bir arkadaşım var o da annemden çok farklı değil esasen. Yani o gereksiz bu kullanılmıyor. Cidden insan gösterdiğine pişman oluyor. Hamile bir arkadaşım var aynı birimde en çok o ilgileniyor her şeyle o da hepsine heves ediyor artık bi tek ona gösteriyorum. İleride de bana sorulmadan kimsenin hiçbir aldığına yorum yapmayacağım insan sinir oluyormuş, tecrübe oldu bize de😂🙈

Benim annemde ne alsam destek olur hep motive eder ama bende tırnak törpüsü aldığımda ne gerek var sanki zaten yumuşacık koparırdık tırnaklarını demişti ahahah :KK70:

Ya benim iş yerinde de iki çocuklu bir arkadaşım var o da annemden çok farklı değil esasen. Yani o gereksiz bu kullanılmıyor. Cidden insan gösterdiğine pişman oluyor. Hamile bir arkadaşım var aynı birimde en çok o ilgileniyor her şeyle o da hepsine heves ediyor artık bi tek ona gösteriyorum. İleride de bana sorulmadan kimsenin hiçbir aldığına yorum yapmayacağım insan sinir oluyormuş, tecrübe oldu bize de😂🙈
benm yeni anne olmuş arkadaşımda aynısını yapıyor. ne göstersem ne gerek var diyor. çok sinir bozucu

Sen benim annemle tanışsan kfkggk bence buradakilerin annesinden daha yaşlıdır 70 yaşında, kuşak farkı daha fazla yani. Çok daha belli oluyor 😅
Annem 53 yaşında oysa ki 🥲Ben asıl hep doğum sonrası bebek bakımı aşamasından kaygılıyım ya eşyaları hadi aldık geçtik de bir şekilde. Her şeye bir şey olmaz bir şey olmaz derse o zaman yandık 🥲

X