Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kargo ile birlikte Genoks 5-7 gün, intergen 12-15 gün.
Duymuştum onu da. Doktorum geçen defa farklı bir yerin broşürünü vermişti, bugün farklı bir yere yönlendirdi. Sanırım bu kadar yer arasında boğulup kararsız kalmaktansa hekime güvenmek daha doğru.

Biz bugün konuştuk, 5 gün olduğu söylendi.
çok teşekkür ederiim cevaplarınız için 💖🙏🏻

Buarada kızlar benim ikinci bebiş evde birtane daha olduğu için sanki destek beklerim gibi geliyor ilk kızımda lohusalıpım iğrenç geçmişti korkuyordum çocuğa bakamıyordum tek başıma. Ama bunda tecrübeliyim diye kimseyi istemezdim normalde olsa çünkğ gerçekten herkes
Arkadaşlar isim düşünen var mı? Leyla ismi sizce nasıl?
Kızım olacak olsaydı Neva koyacaktım

Duymuştum onu da. Doktorum geçen defa farklı bir yerin broşürünü vermişti, bugün farklı bir yere yönlendirdi. Sanırım bu kadar yer arasında boğulup kararsız kalmaktansa hekime güvenmek daha doğru.

Biz bugün konuştuk, 5 gün olduğu söylendi.
Ücret ne kadar dediler

Leyla güzel bence 🤩 ben de kiz da olsa erkek de Deniz koyucam diyodum ama sanki kiz olduğunu öğrenince soğudum bu isimden 🙄 Gökçe istedim onu de eşim begenmedi guzel Türkçe isim arayisimiz başladı 😅
Ben Türkçe isimlerden Almila'yı çok seviyorum ama onu da eşim beğenmedi😄 bu aralar herkes gökçe, defne, lina, asel, öykü koyuyor. Bu sebeple ileride aynı sınıfta aynı isimde 3-4 kişi olabilir. Hem modern hem de çok absürt olmayan isim bulmak da zorlaştı.

selam kızlar pazartesi günü fetal dna için kan vereceğim. Genoksta ortalama kaç günde çıkıyor sonuçlar? 10 gün dendiğini biliyorum ama daha kısa sürede sanırım dönüş yapmışlar yaptıranlara. Genoksta yaptıranlar dönüş yapabilirse cok cok sevinirim 🙏🏻🌸
Benimki 5 günde çıktı. İki günü de hafta sonuydu. Gayet hızlı çıkıyor😊

Günaydınlar 🌹 Haftasonu ne güzel oluyor yeni uyandım uykumu almış bir şekilde çok dinç hissediyorum. Bugün yazlık kışlık yapacağım malum İzmir daha yazı yaşıyor sadece akşamları ince bir ceket alıyoruz ama dolabım çok kalabalık pilates taytlarım kotlarım croplarım bunları giyemiyorum kaldırayım dedim birde kış boyunca hamile olacağım için mini eteklerimi ve bazı hamileyken kışın giyemeceğim kıyafetlerimi hiç çıkarmamayı planlıyorum. Sizler haftasonu ne yapıyorsunuz. ♥️♥️

Leyla guzel isim bununla birlikte
ipek
sevgi
bahar
kizi olacaklara duyrulur 😅 cok guzel isimler bence.
Ben de bu ara Gülce ve Birce ismini çok beğeniyorum. Çok böyle yeni nesil isim olsun istemiyorum; biraz geleneksel ve Türkçe olsun istiyorum. Ama henüz karar veremedim.

Günaydınlar 🌹 Haftasonu ne güzel oluyor yeni uyandım uykumu almış bir şekilde çok dinç hissediyorum. Bugün yazlık kışlık yapacağım malum İzmir daha yazı yaşıyor sadece akşamları ince bir ceket alıyoruz ama dolabım çok kalabalık pilates taytlarım kotlarım croplarım bunları giyemiyorum kaldırayım dedim birde kış boyunca hamile olacağım için mini eteklerimi ve bazı hamileyken kışın giyemeceğim kıyafetlerimi hiç çıkarmamayı planlıyorum. Sizler haftasonu ne yapıyorsunuz. ♥️♥️
Ben de o işi dün hallettimm kafam nasıl rahatladı anlatamam. Ama yıkayıp kaldırmama rağmen ve mis gibi kokmasına rağmen kışlıklar arasından çok toz çıkıyor toza çok mahrum bırakmayalım kendimizi 🌸 bir de dolabın üstlerine yetişirken başkası koysun bir şey olmaz demeyelim

X