Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Normale gidcm, perinatolojiye nasıl randevu alcam onlar açmadan oluyor mu . Biz 14 haftada yaptırdığimiz doktora yine yaptırcz ama ikinci görüş olsun isterim o yüzden devlette de şansımi denerim
onlar açacak tKibi gerekli hasta diye yoksa alamazsınız canım baksınlar bakalım be se yarın gidicem bebisi özledim inşallah bir sorun yoktur

Selam kızlar nasılsınız dün ani bir kararla eşim Ankara’ya bilet aldı. 2 gün sonra eşim ben ve kızım Ankara’ya gideceğiz. O değil doktora da soramadım seyahat sıkıntı olur mu nolur diye. İçinizde bilen var mı bu aylarda seyahat etmek sorun olur mu. 22 haftalık olayacak yarın bebek.
Bizde yarın kayseriden antalayaya 6 7 saatlik bir yolculuk yapacağız canım,doktor sorun yok 2 3 sattte bir mola verin yürüyüş yap yeter dedi bence sorun olmaz canım

Bana aylık tek doz verdi kafaya diktim şimdi tahlil sonucuma göre yenilicek sanırım

Şu an bende de var ne yazık ki. Bağışıklık düştüğünde stres vs olduğunda tekrarlıyormuş. Hamilelikten önce vectavr sürüyordum şimdi geçsin diye bekliyorum bir şey yapmadan, dokunmamaya çalış. Bi yerde sarımsak sürün diye okumuştum
nioli yağı kullanabilirsiniz

Bizde yarın kayseriden antalayaya 6 7 saatlik bir yolculuk yapacağız canım,doktor sorun yok 2 3 sattte bir mola verin yürüyüş yap yeter dedi bence sorun olmaz canım
Canım bizim uçuş tam 3 saat olacak Berlin-Ankara zaten kızımın alt değişimi vs 3 saat boyunca oturmam yani 😅 Kolay olacak inş. 🙏 Ben asıl gittikten sonrasını merak ediyorum. Kayınpederim eşimin dedesi eşimin halaları vs darlayacaklar bir ton sevmediğim bir ortam. Ya bu aile olaylarından nefret ediyorum öff aşırı geriliyorum. 😣

Kızlar tembelliğime doymayın ev yandım anam diye bağırıyor ben az daha yan körolası diye kenarda ağnanıyorum 😂😂 2 günüm var komple temizlik yapıp buzdolabını temizleyip içindekileri bozulmasın diye komşuya vereceğim. Anahtarı da. Bavul hazırlamam lazım. Çamaşır yıkamalıyım ama öff yani. Yemin ediyorum para bizdeee modunda sürekli git gel git gel bıktım ya. Ara sıra almanyada yaşıyorum 😂😂 kız bu gidişle gezenti olacak doğmadan 😂

Canım bizim uçuş tam 3 saat olacak Berlin-Ankara zaten kızımın alt değişimi vs 3 saat boyunca oturmam yani 😅 Kolay olacak inş. 🙏 Ben asıl gittikten sonrasını merak ediyorum. Kayınpederim eşimin dedesi eşimin halaları vs darlayacaklar bir ton sevmediğim bir ortam. Ya bu aile olaylarından nefret ediyorum öff aşırı geriliyorum. 😣
Koca tarafı = gerginlik 😀 nadiren küsur örten iyi insanlar oluyorlar onlar da bize denk gelmedi:)

Ay inşallah ya hep stres hep stres. Valla şimdiden doğsa da kurtulsak demeye başladım :KK66:
Ay canım bu ara çok stresliyim ben de aynı şekilde zaman geçsin de gelsin normal doğum vakti diye evrene salıyorum enerjiyi ikinci bebeğim 22+2 de doğmuştu bugün yani bit hafta sora da 23+2 yani rüzgarın doğumu şu haftaları atlatsam rahatlayacagim

Selam kızlar nasılsınız dün ani bir kararla eşim Ankara’ya bilet aldı. 2 gün sonra eşim ben ve kızım Ankara’ya gideceğiz. O değil doktora da soramadım seyahat sıkıntı olur mu nolur diye. İçinizde bilen var mı bu aylarda seyahat etmek sorun olur mu. 22 haftalık olayacak yarın bebek.
canım bende viyana ve prag gezisi yapacağım doktorum sorun olmayacağını söyledi aşırı ayakta kalma sürekli oturma vs dedi başka da korkum yok açıkçası sende endişe etme 32 ye kadar seyahatte yasak yok

Ay canım bu ara çok stresliyim ben de aynı şekilde zaman geçsin de gelsin normal doğum vakti diye evrene salıyorum enerjiyi ikinci bebeğim 22+2 de doğmuştu bugün yani bit hafta sora da 23+2 yani rüzgarın doğumu şu haftaları atlatsam rahatlayacagim
Sen çok etkilendin ya(haliyle doğal olarak) o yüzden bu zamanlarda ekstra stresin artmış olabilir. birkaç hafta geçerse belki rahatlarsın biraz daha. ben de geçen sene düşük yaptığım gün yürüyüşe çıkmıştım o sokaklarda hiç yürümek istemiyorum hatta yürümüyorum direk yolumu değiştiriyorum gitmiyorum oraya

Sen çok etkilendin ya(haliyle doğal olarak) o yüzden bu zamanlarda ekstra stresin artmış olabilir. birkaç hafta geçerse belki rahatlarsın biraz daha. ben de geçen sene düşük yaptığım gün yürüyüşe çıkmıştım o sokaklarda hiç yürümek istemiyorum hatta yürümüyorum direk yolumu değiştiriyorum gitmiyorum oraya
25e gireyim psikolojik olarak rahatliycam

benim hersey rüzgarla aynı. eski grupta bile aynı senin gibi çok bilgili ve yaşlarınız da aynı olan bir arkadaşım vardı. anne grubunun hikayesi bile aynı rüzgarı öğrendiğimde geçtiğim yollar içtiğim kahveye gelen fal yorumu bile aynı. sanki başa dönmüş gibiyim. sadece onun için gittiğim hastanenin yanından bile geçmiyorum. kızgınım onlara. doğum yaptığım hastane aynı hiç gitmemiş gibi. çok garip.

Arkadaşlar ben hiç bebek bezi stoğu yapmadım.Fakat şimdiden fikir sahibi olmak adına soruyorum.Alanlar veya ikinci bebiş tecrübesi olan annelere.Biraz araştırdım ama çoğu kişi bez numarasını direkt 2 almış.1 çok küçük ve bebek hızlı kilo alıyor diye(mantıklı geldi).Marka olarak sleepy düşünüyorum.Marka olarak öneriniz var mı ve siz hangi numaradan kaçlı alacaksınız? 1 numara alacaksak kaç adet almalıyım mesela yrdımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok sevinirim🥰

Arkadaşlar ben hiç bebek bezi stoğu yapmadım.Fakat şimdiden fikir sahibi olmak adına soruyorum.Alanlar veya ikinci bebiş tecrübesi olan annelere.Biraz araştırdım ama çoğu kişi bez numarasını direkt 2 almış.1 çok küçük ve bebek hızlı kilo alıyor diye(mantıklı geldi).Marka olarak sleepy düşünüyorum.Marka olarak öneriniz var mı ve siz hangi numaradan kaçlı alacaksınız? 1 numara alacaksak kaç adet almalıyım mesela yrdımcı olabilecek arkadaşlarım varsa çok sevinirim🥰
Ben bez stoğu yapmayı düşünmüyorum. Bebek bezi sevmeyebiliyormuş, alerji durumları filan. O yüzden riskli geldi bana o kadar bez almak

Ben bez stoğu yapmayı düşünmüyorum. Bebek bezi sevmeyebiliyormuş, alerji durumları filan. O yüzden riskli geldi bana o kadar bez almak
Katılıyorum bende yapmayacağım stok bu yüzden sadece hastane çantası vs için alacağım.Sadece şimdiden fikir sahibi olmak istiyorum🙏🏻🌸

ben 1 numara 300 adet aldım başka da almadım

Katılıyorum bende yapmayacağım stok bu yüzden sadece hastane çantası vs için alacağım.Sadece şimdiden fikir sahibi olmak istiyorum🙏🏻🌸
Hastane için prima premium care almayı düşünüyorum. Bebeğimizin narin poposunu bi tık rafine bir bezle karşılayalım 😂

X