Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de bugün doktora gittik görüş günümüzdü aslında haftayaydı ama idrar kültürü yüzüne bu hafta gittik iyi ki gitmişiz bebiş 15 cm 149 gr dedi 16+3 2 gün önden gidiyoruz dedi, ama kaç gündür karnım gerim gerimdi o da ultrasonda farketti zaten kasılmaların olmuş dedi magnezyum verdi bir 20 dk bayağı bayağı ölçüm yaptı her şeyi tek tek tekrar ölçtü sebebi de beynin de bir beyazlklar varmış ama bu tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi bir şey var diyebilmemiz için 15 bulgudan en az 3 bulgunun bir arada olması gerekir dedi bu beyazlıkların kaybolmasını bekleriz dedi 10 gün sonra tekrar bakalım ne durumda diye dedi ama bir şey çıksa fetal de çıkardı dedi ama insan yine beyin diyince bir geriliyor umarım bir şey olmaz ultrason kağıdı verdi detaylı da gösterirsiniz dedi… Onun dışında o minnoş parmaklarını bile gördük özlemişiz mide yanması için rennie kullanabilirsin dedi haberiniz olsun sizinde ay geçen gün turp yedim kızlar sabaha kadar çayır çayır yandım uyuyamadım resmen… Karnımda acayip kasılıyor bakalım faydası olur inşallah sağlıcakla gelsin kuzular insanın içine dert oluyor 🙏🏻🌸
O beyazlik doktorun dedigi gibi bir iki haftaya geciyormus, hic dert etmeyin.
 
Kizlar biraz sizin yolladiklarinizdan, biraz diger ayların listelerinden, biraz da burada gördüklerimden karma bir liste oluşturmaya calistim. Biraz daha düzeltme yapacağım. Siz eksik gördüklerinizi beni etiketleyip yazarsanız, yavaş yavaş güncellerim listeyi.
Merhaba cnm benim ikiz gebelik 😍ayrı keselerde 6+2 de kese görüldü kalp atışı da öğrendik ikiz olduklarını 11+1 ikizlerimin arasında iki gün var ♥️ üstte duran bebişim erkek alttaki kendin gizliyor tahimini doğum tarihi 29 Mart 2025 😍 hayırlısı ile inşallah
 
Son düzenleme:
IMG_5037.jpeg

Dün göbeğim bu kadar değildi bugün iki katına çıktı resmen artık saklayamıyorum bol giyinsem bile belli oluyor🙈
 
Kızlar 2 gündür sol kasığımın orada böyle batma oluyor. Büyüdüğü işin mi , bebek o tarafa mı kaydı yoksa sancı mı anlamıyorum. 15+5 iz. Böyle olan var mı. Sol tarafım böyle batma oluyor geçiyor.
 
Kızlar 2 gündür sol kasığımın orada böyle batma oluyor. Büyüdüğü işin mi , bebek o tarafa mı kaydı yoksa sancı mı anlamıyorum. 15+5 iz. Böyle olan var mı. Sol tarafım böyle batma oluyor geçiyor.
Çok normal canım bebeğin büyüyor rahim büyüdükçe kaslar geriliyor ☺️
 
X