- 26 Nisan 2023
- 469
- 573
- 34
Meyve neden tüketmiyorsun, alerji reaksiyon mu gösterdi emzirirken? Ben de epeydir meyve yemiyorum da (özel bir sebebi yok) o yüzden merak etmiştimBiz ek gıdaya başlamadık sadece bir iki defa muza uzandı dilini değdirmesine izin verdim ama bu arada bir alerji döküntü durumu oldu hemen kestik. Ben de diyete geçtim sebze et ve yumurta yiyorum sadece meyve bile tüketmiyorum sırayla açacağım. Bu arada başına böyle bişey gelen olursa coresatin krem aradık piyasada yokmuş yerine biabalm gelmiş onu aldık semptomlar baya hafifledi ama sebep diyetim mi krem mi emin değilim denemeye de korkuyorum tamamen düzelmeden
Eger gelisiminde bir sikinti yoksa uyandirma doktorunda ayni seyi onaylarsa. Cunku bebekler ac olmadan aliskanliktan uyaniyor geceleri.Kızlar biz dün 5. Ayımızı bitirdik ve gece uykuları bu gece ozellikle 5-6 saat oldu henuz uyanmadı.Uyanır diye bekliyorum ama pozisyon degistirp tekrar uyumaya devam ediyor.Kendi uyanmadan ve acikmadan uyandirmaj istemiyorum ama benim bebegim zaten cok istahli olmadigi icin acaba iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorumbiliyorum simdi bir cogunuz uykuya hasretim keske benimkide uyusa diceksiniz ama bazen hangisi dogru insan sasiriyor.
Gelisimde bir sikinti yok allaha sukurEger gelisiminde bir sikinti yoksa uyandirma doktorunda ayni seyi onaylarsa. Cunku bebekler ac olmadan aliskanliktan uyaniyor geceleri.
Acıkan bebek uyanıyor, ağlıyor, başka ihtiyacı olsa belli ediyor..ağlamıyorsa hiç dokunmayın uyku da bir ihtiyaçtır onlar için.Kızlar biz dün 5. Ayımızı bitirdik ve gece uykuları bu gece ozellikle 5-6 saat oldu henuz uyanmadı.Uyanır diye bekliyorum ama pozisyon degistirp tekrar uyumaya devam ediyor.Kendi uyanmadan ve acikmadan uyandirmaj istemiyorum ama benim bebegim zaten cok istahli olmadigi icin acaba iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorumbiliyorum simdi bir cogunuz uykuya hasretim keske benimkide uyusa diceksiniz ama bazen hangisi dogru insan sasiriyor.
Cok sıcak tutma bol su ver sık yıka bebişiKızlar isilikle başım dertte napcam?
Sadece zıbınla duruyor ve günde 3 kez duş aldırıyorum bi türlü geçmedi egzama gibi de duruyo anlam veremedim yaCok sıcak tutma bol su ver sık yıka bebişi
Bez degisiminden sonra islak mendille silince 5 dk kadar acik tutuyorum ben beziSadece zıbınla duruyor ve günde 3 kez duş aldırıyorum bi türlü geçmedi egzama gibi de duruyo anlam veremedim ya
Kuzum ben tuvalet iletişimi yapıyorum ayrıca yıkanabilir bez kullanıyorum popomuz tertemiz ama omuzlarında ve sırtında çok oluyor isilik gül suyuyla çözdüm gibiBez degisiminden sonra islak mendille silince 5 dk kadar acik tutuyorum ben bezi
Arada bez degisimi yapmayacaksam bile acip 2 dk acik birakip tekrar bezliyorum
O sekilde cozum oldu
Bizimkinin de sırtında oldu isilik.Çok terliyor. Doktora söyledim Travocort krem yazdı ama henüz kullanmadım.Kızlar isilikle başım dertte napcam?
Benimki emeklemeye başladı ama desteksiz oturamıyor henüz. 8.aya kadar normal olduğunu söylüyor uzmanlar.Kizlar bebisler oturmaya basladi mi
Bizimki öne egilip duruyor ayagini tutmak icin
Ay maşallah benim bebekte hiç emekleme çabası bile yok kucakta gezelim sürekliBenimki emeklemeye başladı ama desteksiz oturamıyor henüz. 8.aya kadar normal olduğunu söylüyor uzmanlar.
Büyürler büyürler vakit geçiyor öyle böyle…unutur gideriz, gülümseyerek anarız bu halleriniAy maşallah benim bebekte hiç emekleme çabası bile yok kucakta gezelim süreklidesteklemeden hemen ardında duruyorum ama kısa süreli oturması mevcut Ne zaman büyüyecekler ya hala sürekli isyanda sıpa uykuya ayrı, kakaya ayrı, açlığa ayrı bağırıyor