Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Hamilelik böyle bisey ya bana da oluyor. Evde yatarken hiçbişeye gücüm yok ama insan içine karısınca hamile olduğumu unutuyorum 😁
Ama şu tatil işi beni çok yordu gerçekten gebeliğin ilk üç ayında tatile gidilmemeli bence😂 hersey çok külfet geliyor evime gitmek istiyorumm
bakalim yarin nasil olurum bir test ediyim kendimi 😁 her halde evde yatmakta biraz piskoloji olarak yoruyor kanepe yatak cekiyor insani 😄 uyumasamda artik oturamiyorum ayaklarimi uzatmadan rahat edemem cok alistim 🤣 bizde tatil gibi diyilde misafir gibi gitmistik cok uzakda diyiller 30 dk mesafemiz var. iyi ki yatiya gitmiyoruz o zaman zor olurdu

Ya evet bi hassasiyet var ama önceden gece uyku arasında bile ağrısını hissediyordum sağdan sola dönemiyordum bazen. Bundan sonraki süreçte böyle oluyor demek ki
Yarın 8. haftama giriyorum bende. Önden güncelleme bilgilerini aldım “Meme ağrısı geçerse Don,t panic.” 😂

bakalim yarin nasil olurum bir test ediyim kendimi 😁 her halde evde yatmakta biraz piskoloji olarak yoruyor kanepe yatak cekiyor insani 😄 uyumasamda artik oturamiyorum ayaklarimi uzatmadan rahat edemem cok alistim 🤣 bizde tatil gibi diyilde misafir gibi gitmistik cok uzakda diyiller 30 dk mesafemiz var. iyi ki yatiya gitmiyoruz o zaman zor olurdu
Bende dün akşam resmen sürünüyordum gerçekten aşırı halsizdim hatta buraya da yazdıydım yarın kahvaltıya misafir gelecek Allah yardım etsin diye. Bugün hamileliği unuttum misafirleri ağırladım, mutfağı toparladım üstüne gezmeye gittim geldim.😂

Kızlar bu arada resmi gazetede bu seneden itibaren doğan çocuklar için doğum yardımı açıklanmış. Keşke ücretli izni artırsalar onu bekliyorum aslında dört gözle🤗
Ay evet ya söylentiler var ücretli izin bir sene olursa zorunlu görevden sayılıyorsa ailemin yanına dönebileceğim bebişim uğurlu gelecek

Bende dün akşam resmen sürünüyordum gerçekten aşırı halsizdim hatta buraya da yazdıydım yarın kahvaltıya misafir gelecek Allah yardım etsin diye. Bugün hamileliği unuttum misafirleri ağırladım, mutfağı toparladım üstüne gezmeye gittim geldim.😂
ya bizim bebeler misafir seviyor her halde😄 ya da bizde bir tuhaflik var 😁 ben kendimden subhelendim bi an bu nasil oldu diye. aksamlari hep midem bulanirdi o da olmadi

Herkese iyi bayramlar aranıza yeni katıldım ☺️ sat 9 şubat,nasip olursa ilk çoçuğum olacak,7+1 deyim perşembe günü kalp atışı duydum çok şükür.
Bundan önce 3 kaybım var,progesteron fitil,iğne ve oksapar kullanıyorum.Mide bulantım ve halsizliğim hiç yok hafif bir göğüs agrısı ve kasık agrısı var, dayanılmaz olan progesteron iğnenin kalçada bıraktığı acılar sadece ☺️

Herkese iyi bayramlar aranıza yeni katıldım ☺️ sat 9 şubat,nasip olursa ilk çoçuğum olacak,7+1 deyim perşembe günü kalp atışı duydum çok şükür.
Bundan önce 3 kaybım var,progesteron fitil,iğne ve oksapar kullanıyorum.Mide bulantım ve halsizliğim hiç yok hafif bir göğüs agrısı ve kasık agrısı var, dayanılmaz olan progesteron iğnenin kalçada bıraktığı acılar sadece ☺️
aa benim de sat 9 şubat. bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🧿

Ay evet ya söylentiler var ücretli izin bir sene olursa zorunlu görevden sayılıyorsa ailemin yanına dönebileceğim bebişim uğurlu gelecek
Hepimiz bunu bekliyoruz 🙏 ücretli izinde benm bildiğim derece kadro ilerliyor o yüzden zorunlu görevden sayışabilir. Derece kademe ilerlemesi bnm için de yeşil pasaport için önmli

Kızlar prilam kullanan var mı sabah bir tane içtim uyuştum resmen kafamı kaldıramıyorum böyle yan etki yaşayan var mj

selam kızlar
Bende bulantılar sabahları uyandırıyor ama kusamıyorum ve sürekli bulantı hissediyorum sanki yediğim bir gram erimiyor mide de uykusuz da kalıyorum sabah erkenden başlayınca . 6+3 kusmamam normalmidir ya bazen kahve leke de geliyor ama çok az miktarda günde bir iki kez
Bende de aynı canım sürekli bulantı durumu var . progeston falan kullanıyor musun doktorun verdi mi ?

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın 🤩

Ben de bugün 4+5 oldum aynı gidiyoruz galiba:))) doktor kontrole gitmek için 1 ay bekle dedi bana
Keseniz kaç mm öğreniniz mi benim 5 haftalık doktor 1 mm dedi çok mu küçük haftasına göre birde betam çarşamba akşam verdim 7352 ydi cumartesi günü verdim 8450 düzenli artmamış korkuyorum bilgisini olan yazabilir mi

Back
X