Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Gunaydin can kizlar🌸
Herkese hayirli bayramlar diliyorum. Nice guzel bayramlar gorelim saglikla , yavrularimizla🙏
Kendinizi yormadan bir bayram gecirin😊 cok kalabaliklara bulasmadan salgin ihtimaline karsi gerekirse cok opusmeden kacinalimm. Malum riskli haftalara yaklastik artik. Bayram donusu herkes sagsalim burada olsuun🫠🫠🫠

Şuraya kadar sana yapılmış diye beklemiştim 😂😂

Ay bosverrr, kabul etme götürme, canını da sıkmamış olursun, salla bayramın tadı mı kaçacak böyle bı sebepten, düşündüğüne değmez 😊

Yarın bayramda büyük tepside misafirlere ikram edilir sonra adı aa kalmadı ben sana tekrar yaparım olur tabi yersen 😂 boşver en güzeli ne almak ne de can sıkmak 🙄
Kaynanalar kapatılsın 😅

Herkeselere mutlu sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim ❤️😇
Çok yediğimiz , hiç kilo almadığımız bir bayram olsun 🤩😍

Bayramınız mübarek olsun canlar 🥰
Rabbim sağlıkla huzurla nice bayramlara eriştirsin 🤲🏼 💐

Bugün kahvaltıya misafirim vardı. (Some büyük gelin problems :bicak: ) Kızım da full oruç tuttuğu için bayram kahvaltısına özendim. Ama yaptığım hiçbir şeyden yiyememek acıtıyormuş :KK61:

Bugün gittiğimiz yerlerde de tatlı, şeker ikramını geri çevirebildim. Kuru çay içip eve döndüm. Yarına Allah Kerim..

Bugün kahvaltıya misafirim vardı. (Some büyük gelin problems :bicak: ) Kızım da full oruç tuttuğu için bayram kahvaltısına özendim. Ama yaptığım hiçbir şeyden yiyememek acıtıyormuş :KK61:

Bugün gittiğimiz yerlerde de tatlı, şeker ikramını geri çevirebildim. Kuru çay içip eve döndüm. Yarına Allah Kerim..
Maşallah diyoruzzzz devamını diliyoruz. Ben de gittiiim hiç bi yerde baklava veya tatlı yemedim canım istemedi. Ama sarmaları ve börekleri löp löp götürdüm valla 🤣 bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki laydciğim. Analık daha anne karnında başlıyor dedikleri bu olsa gerek

Maşallah diyoruzzzz devamını diliyoruz. Ben de gittiiim hiç bi yerde baklava veya tatlı yemedim canım istemedi. Ama sarmaları ve börekleri löp löp götürdüm valla 🤣 bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki laydciğim. Analık daha anne karnında başlıyor dedikleri bu olsa gerek
Başlıyor, hem de nasıl…
Ana rahmine düşünce başlıyor 😅

Kızlar..

Dün ikindide göğüs altımda bi ağrı başladı. Özellikle sol taraftan aşağı vuran beni inleten bi sancı. Eşim üşüttün, tshirtle dolaşıyorsun diye kızdı. Haklıydı. Neyse öyle biraz yattım. Sonra kuvvetli bi mide bulantısı geldi. Bulantı hep yaşıyorum ama daha sarsıcı idi. Kusmaya başladım. Fışkırır tarzda. 😣 Sonra rahatladım. Uyuyakalmışım. Kalktım ki ter atmışım. Kendimi iyi hissediyorum.

Akşam yemeğine oturdum. Şöyle bi köfte, iki kaşık fasülye ağzıma attım ki kramplar girmeye başladı mideme. Kötü olacağım diye bıraktım. Az daha kustum. Rahatladım. Dedim yatayım sabah yerim. 🤷‍♀️

Sahurda mide bulantısı ile uyandım. Ki o normal. Akşam prilam almadığım için her zaman o saatlerde uyandırır beni bulantı. Bir kaşık suyla içtim prilamı, yattım ama korkuyorum da o suyu beni kusturur mu diye. Hakket 10 dk sonra yine mide özsuyuna kadar kustum. 😓

Baktım olacak gibi değil, haydi acile gidelim dedim. Oralarda da kustum. Elimde kusma kabı 🤢

Kan idrar alındı. Kadın doğuma geçtim. Orda sonuçlar gelene kadar 3-4 kez tansiyon bakıldı. Normal. 12-8. Bebeğe bakıldı. Onunla ilgili bi sorun yok. 🤲🏼 Sanırım devamlı ayakta olduğum ve kustuğum için sanırım o da uyanıktı. Hep hareketliydi. Onun hareketleri beni rahatlattı. 🤲🏼

İdrar sonucu çıktı. +++ pozitif protein. Acildeki Dr, gebelik zehirlenmesi bu dedi. 🫤 Baş ağrısı oluyor kusarken. Kustuktan sonra karındaki ağrı geçiyor. Sordular ısrarla, gözlerde bulanıklık, denge kaybı, vücut kırgınlığı var mı. Onlar yok. Ödem de her zamanki kadar.

Anlattı, durum ciddi olabilir. Ama Lütfi kırdarda Perinatolog yok. Şuan ve 9 gün olmayacak. Riskli gebelik uzmanının seni takibi gerek. Acil bi doğum olsa, burada müdahelesi zor olur. Bu yakada sadece Zeynep kamile gidebilirsin dedi. İmza aldı. Çıktık eve geldik.

Şimdi Zeynep kamile gideceğim. Öyle korkuyorum ki 😔 ne olacak, nasıl olacak, yatışım yapılır bebeğe bi şey olur mu? Kızım geride 😔
İnşaallah güzel haberler vermişsindir canım. sende bebeğinde saglikla kavuşursunuz inşaallah 🤲🏻

Bacımmmm..
Bacılarımmmm..

Sağolun. 💙 Varolun 💙.

Özellikte size yazıyorum hem beni en iyi siz anlarsınız 😣 hem de hamilelerin duası kabul olur derler. 💐

Tahlil sonuçları çıktı. E nabıza düşmedi daha ama Dr ekrandan kontrol etti.

Dedi ki, Lütfi Kırdar’da yapılan spot idrar tahlilinde 3+ protein var, bu bi enfeksiyon iltihap durumunda da oluşabilir. Bununla gebelik zehirlenmesi teşhis koyamayacağımız için ben başka idrar tahlilleri de istedim.

Bunlardan gelen sonuçları telefonunda hesapladı etti. Varolan protein miktarı, sınırlar dahilinde. Kan tahlillerinde böbrek ve karaciğer enzimleri ile ilgili test sonuçları iyi. Bütüncül bakınca, burada ölçülen tansiyonun da iyi. Şu an herhangi bir şikayetin de yok. Çıkışını vereceğim dedi.

Bir sevindim ki sormayın 😌 Ama günlük tansiyon takibi yapacaksın. 140/90 sınır. Bu rakamı görünce hastaneye gideceksin yahut bebek hareketlerini 2-3 saat hissetmezsen de geleceksin dedi.

Buradaki Dr un sözüyle amel edeceğim. İhtisas hastanesi old için bu konuda kararları da referanstır diye düşünüyorum. Öyle inanıyorum. 😌

Allah’a nihayetsiz şükürler olsun dedim hastaneden şimdi eve geldim. İns bununla geçmiş gitmiş olsun 🤲🏼

Bu arada aklıma takıldı. Dün ben hastaneye yatışı yapılan durumu riskli arkadaşımdan bahsetmiştim ya, benim rahatsızlanmam da tam da bundan bir iki saat sonra oldu. Acaba üzüntü mu tetikledi diye düşündüm 😔 Bir yanım fizyolojik bi zemin varmış ki bu kadar kaos ve kriz oldu diyor ama bilemiyorum. o_O

Rabbim görürür görünmez, bilinir bilinmez tehlikelerden bizi ve bebeklerimizi korusun 🤲🏼
Zamanlıca, kolaylıkla sağlıkla bu bebekleri doğurmayı nasip etsin. Hepimiz Allah’a emanetiz. Rabbim merhametiyle muamele etsin. Evlatlarımızı bağışlasın. 🤲🏼

Hepinizi seviyorum. 🥰 Tek tek öpüyorum. İyi ki varsınız temmuz anneleri 💙
Çok şükür çok sevindim canım bizde seni seviyoruz sağlıkla kavuşacağız inşaallah hepimiz bebeklerimize amin 😊

Anca girebildim bende hastaneden sonra mezarlık ziyareti falan eve gelir gelmezde nutfaga atladigim için şimdi oturdum yerime.

Bi sıkıntı olmadığı için cok sevindim senin adına. İnşallah da böyle geçer gider. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah 🙏 tansiyonun normal seyretsin, bulantın da olmasın 🤲🤲 içini ferah tut ♥️

Ben de eeg mi çektirdim 1 dklık nefes kontrolü yaptılar eeg sırasında derin nefesler alıp verdim doğum esnasında o nefes alış verişleri beyni yoracakmı etkileyecekmi diye. Kontrolde göstericem sonuçları haftaya cuma. Ama hemşireye sordum varmiydı bir aksilik diye ben ters giden bisey görmedim iyi gözüküyordu çekimin dedi nasil sevindim 😊 inşallah doktor da aynısını söyler 🙏
Çok şükür masaallah 🧿

Benim bu günüm berbat geçti 😢
Sabah dayanamadım bir poğaça aldım ve bayram da yemeyeceğim dedim tatlı ama baktım ufak bir dilim alayım dedim şeker çıktı 150 bu kadar beklemiyordum ya biraz moralim bozuldu keşke yemeseydim 😒
Bayramdan sonra doktorun söyleyeceği şeylere korkuyorum normalde her ölçtüğünde 70-80-90 bugün arttı pişman oldum

Benim bu günüm berbat geçti 😢
Sabah dayanamadım bir poğaça aldım ve bayram da yemeyeceğim dedim tatlı ama baktım ufak bir dilim alayım dedim şeker çıktı 150 bu kadar beklemiyordum ya biraz moralim bozuldu keşke yemeseydim 😒
Bayramdan sonra doktorun söyleyeceği şeylere korkuyorum normalde her ölçtüğünde 70-80-90 bugün arttı pişman oldum
Bugünlük böyle çıkmıştır yeme içme düzeni olduğunda düşer merak etme 😍

Back
X