Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
kızlar çok az kahverengi lekelenmem oldu az önce. bana bi akıl: hemen acile gitmeli miyim yoksa yarını mı beklemek daha mantıklı?
Canım çok azsa eğer normal benim de çok hafif geliyor bazen doktorum normal dedi. Sürekli değilse ve çok yoğun değilse sıkıntı olacağını sanmam ama yine de içim rahat etsin dersen gidebilirsin tabi ☺️

P patrona pelin Ben de şimdi bunu yazmaya geldim. 6 haftalığım, 5 gün önce 4-5 damla kan geldi doktor Progestan başlattı. ama bugün yine 1-2 damla kahverengi kan gelmiş. Kahverengi sürüntü de hiç bitmedi.

Benim de öyle yani hala şişlik ve gerginlik hissi var ama ağrı yok pek, ben de ağrı gidince bi panik yapıyorum 😂
Ay başkaları da aynı şeyi yaşayınca bi rahatlıyorum işin raconu bu demek ki diyorum skdjdkdjjddj çünkü bikaç gün öncesine kadar acısı çok şiddetliydi şimdi ne oldu da hafifledi

Gerçekten hergün birbirinden farklı. Bak ben yine 2 saattir uyanığım. Tuvalete uyandım. Geri uyuyamadım. Evde de misafirim var. Kalkıp gezinemiyorum da. Telefondan oyun oynuyorum. Gözüm yorulsun da tekrar uyuyayım diye. Böyle olunca da gün içinde hiç enerjim olmuyor.
Uyku çok kalitesiz ya 🥺benim bildiğim gebelikte çok uyunurdu. Yarım saatte bir uyanıyorum. Gündğz de hep uykum var ama uyuyamıyorum

selam kızlar
Bende bulantılar sabahları uyandırıyor ama kusamıyorum ve sürekli bulantı hissediyorum sanki yediğim bir gram erimiyor mide de uykusuz da kalıyorum sabah erkenden başlayınca . 6+3 kusmamam normalmidir ya bazen kahve leke de geliyor ama çok az miktarda günde bir iki kez

kizlar nasilsiniz bu gun kayinvalidemlere gitmisdik. ben kac gundur kac haftalardir yerimden kalkamiyorum halsizlik goz kararmasi vs. her sey vardi. bu gun kayinvalidemlerde hic hamile diyilmisim gibi oldum sofra kurdum bulasiklari yikadim cay demledim kac defe cay servisi yaptim simdide buna taktim ki neden boyle oldu ki🤣. benim kac haftadir evde halsiz yatmammi piskolojikti acaba yoksa disariya cikincami iyi oldum. yada baska sorunmu var bilemiyorum artik. kayinvalidemde biliyor zaten hamile oldugumu gecen hafta esim soylemisti

kizlar nasilsiniz bu gun kayinvalidemlere gitmisdik. ben kac gundur kac haftalardir yerimden kalkamiyorum halsizlik goz kararmasi vs. her sey vardi. bu gun kayinvalidemlerde hic hamile diyilmisim gibi oldum sofra kurdum bulasiklari yikadim cay demledim kac defe cay servisi yaptim simdide buna taktim ki neden boyle oldu ki🤣. benim kac haftadir evde halsiz yatmammi piskolojikti acaba yoksa disariya cikincami iyi oldum. yada baska sorunmu var bilemiyorum artik. kayinvalidemde biliyor zaten hamile oldugumu gecen hafta esim soylemisti
Yavrin babaannesini çok seviyor ben öyle anladım😂

Hamilelik böyle bisey ya bana da oluyor. Evde yatarken hiçbişeye gücüm yok ama insan içine karısınca hamile olduğumu unutuyorum 😁
Ama şu tatil işi beni çok yordu gerçekten gebeliğin ilk üç ayında tatile gidilmemeli bence😂 hersey çok külfet geliyor evime gitmek istiyorumm

Back
X