Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Ben doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.
Ben de öyle badem yağı falan sürdüm neler yaptım neler ama çatladım yine, belki daha beter olmasını engelledim bilemiyorum

Herkese merhaba bende 10+4 günlük gebeyim ama ultrasonda 11 haftalık gözüküyor benide listeye alırmıısnız?❤️🌸
Merhabalar benimde bebeğim 3 4 gün ileriden gidiyor.
Son adet tarihi
Kese ve kalp atışı kaçıncı haftada gördün.
Tahmini doğum Tarihi
Bunları yazman lazım eklerim tabi

Bugün o kadar çok iş yaptık ki eşimle inşallah bir şey olmamıştır ödüm kopuyor artık azcık fazla hareket edince saçma sapan durumlara düşmekten 😑😑 sizler ne yaptınız bugün?

Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim kuzum. Bugün ağrım geçti çok şükür ara sıra büyüdükçeler demek ki olacak böyle 🥰 rabbim sağlık versin bebişlerimize haber verdiğin için teşekkür ederim
Amin canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ağrılar devamlı ve şiddetli değilse normalmiş🥰

Weleda ya ben de baktım şimdi yorumları güzel alman markası. onu mu alsam lierac A rağmen çatlatan çok yorum var
Weledada kremsi olanda varmış ben yapısını kullanıyorum bunu beğeniyorlar almanyada evelern en çok önerdiği yağ markası . Bende yeni aldım ama küçük diye günde 1 kez sürüyorum ileride 2 ye çıkarırım

Ben de kiz çok istiyordum hayirlisi olsun tek saglikli olsunlarda bende uzun sure gebe kalamadim tam tedavi olcaktm gebe oldugumu ögrendim Allahin takdiri işte 💜ismi ne olcak nasip olursa 💙
Vallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldum ♥️ o yüzden Miraç yanına da öz Türkçe bir isim istiyor babası 😍 kız olursa henüz yok ama sizde varmı isim ?

Vallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldum ♥️ o yüzden Miraç yanına da öz Türkçe bir isim istiyor babası 😍 kız olursa henüz yok ama sizde varmı isim ?
Çok gzel maşallah♥️♥️

Bugün o kadar çok iş yaptık ki eşimle inşallah bir şey olmamıştır ödüm kopuyor artık azcık fazla hareket edince saçma sapan durumlara düşmekten 😑😑 sizler ne yaptınız bugün?
Ben de bugün temizlik, mutfak alışverişi ve komple buzdolabı temizliği yerleştirme derken çok yoruldum. Daha da bitmiyor iş yemek yapamadım düşün 😂 Aaa hayır hayır öyle düşünme canım allahın izniyle hiçbir şey olmaz 💖

Ben de bugün temizlik, mutfak alışverişi ve komple buzdolabı temizliği yerleştirme derken çok yoruldum. Daha da bitmiyor iş yemek yapamadım düşün 😂 Aaa hayır hayır öyle düşünme canım allahın izniyle hiçbir şey olmaz 💖
İnşallah bir şey olmaz, sen de bayağı iş yapmışsın😀

Weledada kremsi olanda varmış ben yapısını kullanıyorum bunu beğeniyorlar almanyada evelern en çok önerdiği yağ markası . Bende yeni aldım ama küçük diye günde 1 kez sürüyorum ileride 2 ye çıkarırım
Benim ablam Almanya’da şimdi Türkiye ziyarete gelince getirecek iki kutu krem bir kutu yağ aldım dedi

Dinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.
Vallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldum ♥️ o yüzden Miraç yanına da öz Türkçe bir isim istiyor babası 😍 kız olursa henüz yok ama sizde varmı isim
7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.

İsim konusunda çok seciciyim ben hiçbir ismi begenemiyorum.Hatta oğlum doğduktan birkaç gün sonra koyduk ismini 😄Oğlumun ismi Talha .Erkek isimlerinden çok çok hoşuma giden isim yok ama kız isimlerinden en çok İlayda ismi hoşuma gidiyor,bu isim Kur'an da gecmiyor.Ama eşim Kur'an da da geçmesini istiyor.Bilemiyorum artık ne olacak.Once cinsiyeti öğreneyim😊

Back
X