Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
ay bakla kızlar ben ilk hamileliğimde hiç hamile gibi değildim fıldır fıldır gezer her işi gücü yapardım sadece mide bulntım vardı ama bunda yaşam enerjimi almış gıbıler bir iki iş yapsam yorgunluk kafayı koydugum yerde uyuyorum 3.5 yaşında oğlum olmasa yataktan kalkmıycam

Merhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.
Kizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boyle 🤣 gece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Prilami gece içmek gerekiyor çok uyku yapıyor diğer türlü 🥹

Prilami gece içmek gerekiyor çok uyku yapıyor diğer türlü 🥹
Gece de gündüz de uyku yapio sersem gibi oluyorum ve bulantim bitmiyor yatıyorum bütün gün keşke iyi olsam evde cok işim var. Bayram bitimi misafirim gelecek ve kimse hamile olduğumu bilmiyor henuz.

Yok canım almanyadayım ben burda da yok o. Hiç kafam kalkmıyor çok halsizim su bile içemiyorum. 😢
Yaa kiyamam 😔 ben cok rahat ettim bugun cok sukur artik icerim gunde iki. Bu saate kadar ilacin hatrina bayram gezmesi yapabildim hani bunu bile birseyden sayiyorum🙈 illa muadili bir ilac vardir canim doktoruna sorsan mi ki ya

kızlar çok az kahverengi lekelenmem oldu az önce. bana bi akıl: hemen acile gitmeli miyim yoksa yarını mı beklemek daha mantıklı?

Back
X