2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Benimkindede olmadı hemşire uyarmıştı kızarmazsa kabuk bağlamazsa aşı tutmamış demek değil kafanı karıştırmasın dedi

İyi demişsin canım ben diyemiyorum pek. Ama eşim der o konuda gerçekten çok hassas. Geçen komsu geldi öpmesin sakin diyor kadın duydu

Ay bilmiyorum ya bende kv olucam Allah nasip etsin. Acaba bizde böyle olur muyuz ? Sanmıyorum ama bunlar bir cins ya.

Kızlar gene yarim yamalak konuları okudum ılıkli kemik suyu ben de ilk verecekleeimden diye düşünüyordum. Ama bu konuda da çok farklı görüşler var siz kaç saat kaynatiyorsunz 36 saat diyen de var 12 diyen de.
Minimum 10 saattir süresi ben yaklaşık 16 saate yakın kaynattığımı biliyorum. İlik dışarı kendini salacak bir süre daha kaynasın yeterli aslında.
Güvenilir dışardan alacaksam da kolajenkafe’nin sahibi bayandan alıyorum. Usta aşçılardan birisi yurtdışı(sanırım Fransa) onaylı sertifikası var. Onun saç için olan ilik yağını kullanıyordum çok faydasını görmüştüm.

Çok teşekkür ederim güzel anne

Benimkide yanağımda uyuyor başka türlü uyutamiyorum artık ağlama krizine giriyor sürekli bu aralar benimki de oyun halısı hastası artık daha uzun süre vakit gecirebiliyorlar çok şükür bugünleri gösteren Allah'a

Allahım sanada yardımcı olsun bir an önce atlatırsın bebekle daha zor gelecekten haber veriyorum
Emeklemeye başlamadan tasinsak iyi olacak diyorum eşime. Şimdi koyduğum yerde kalıyor en azından. Emeklediklerinde bir kişiyi sadece bebeğe tahsis etmek gerekiyor

Mısırlının bebek çorapları vardı. Yüzde yüz yün değil ama iyi gibi bi bak istersen

Bebeğim bugün itibariyle 3.ay atağına geçmiş bulunuyor hayırlı uğurlu olsun. 3 ay 12 günlük .. zaten memede zor duran bebis meme reddine basladi . Uykularda çığlık atarak kalkma var . Aynı şeyleri yaşayan var mı ? Yoksa alerjiden mi suphelenmeliyim kızlar ? Tecrübeli anneler cevap bekliyorum

Benimki henuz oyun halisina bayilmiyor ama olsun buna da şükür

Kızlar sünnet için doğum yaptığım hastane 7.5 istiyor birde sünnetçi buldum evimize yakın 2.5 3 diyor adam aparatli yapalım daha konforlu diyor bezlemek banyo yaptırmak kolay diyor buna yaptırıcam inşallah niyetine girdim bakalım bide kiyafet alım oglusa resim cektiririz yeter daha nolsun

Evet tr'de olduğum müddetçe ben de ondan alabilirim dediğin gibi ilik yağını da kullanmistim çok başarılıydı. Kendim yaparken de en az 15-16 saat kaynatırim artık

Teşekürler canım,

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
Özel istiyorsun sanırım ama devlet hastanesi olarak tuzla devlet hastanesini önerebilirim doğum için ben orda yaptım gayet de memnun kaldım ama doktor önerim yok

Evet biz Feneryolundayız. Marmaray ve metrobüse çok yakınız. Ulaşım çok kolay. Bize gelmedi o hediye zaten başvuru yapmamıştık.

Neden 36 saat bildiğimiz kemik değil mi bu hani yemeklere koyulan düdüklüde yarım saatte pişen ilk defa duydum böyle bişey mi vardı
Düdüklüyle yarım saatte pişirerek saf kolajen elde edemezsin ama
Bebekler için hatta bizim sağlığımız için özellikle kuzu iliği gerekli
Saf kolajen için normal tencerede minimum 8-10 saat arası mum ışığından biraz fazla en kısık ateşte ilik kemikten ayrılır en sağlıklısı bu tabii uğraşmak istemeyen direkt hazır da alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…