• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Dün mama sandalyesiyle bebek kamerasini aldik ben aslinda telsiz istiyodum ama kamera daha guvenilir geldi telefonlardn takip edebilcez simdi bi tek islak mendille bez kaldi onu da son ay aliriz. Aslında mama sandalyemiz de vardi ama.kayinvalidem de eltim geldiginde kullaniyo almayalim dedik orda da olsun gidince kullaniriz yine plastiklerden aldik banyoda da iyi oluyo ustunu cok batirdiginda komple alip banyoya goturup hem cocugu hem sandalyeyi yikayabiliyosunuz pratik 😂😂

Kızlar benim canım sürekli tatlı yemek istiyor, hatta sadece tatlı yersem kusmuyorum o yuzden kurtarıcı gibi geliyor bana. Baska turlu beslenemiyorum resmen. Saglıklı bişi yedigim an çıkarıyorum çok ilginç. Mesela dün sabah cips yedim ve iyi geldi; bu sabah çikolatalı bisküvi yedim ahaha..Normalde abur cubur hiç yemem, çocukluğumda bile yemezdim. Tatlı aklıma bile gelmez. Bu nasıl iş anlamadım gerçekten. Bünyem beni duvardan duvara vuruyormuş gibi hissediyorum.
benim de aynı çayı şekersiz içerdim ona bile atmadan duramıyorum 😅

Aslında biz ilk aylar hep tuzlu, ekşi istedik ya benim de artık canım tatlı istiyor. Yiyemediğimiz tatlıların acısını çıkarıyor bence bünyemiz. Kusmak biraz da psikolojik gibi geliyor bana bu haftalarda. Ben mesela kalkıyorum 'hmmm kussam rahatlarım, daha rahat kahvaltı yaparım.' diyip parmağımla zorla kusturuyorum kendimi. Belki yapmasam kusmayacağım diyip yapmıyorum bazen ama bu sefer de keşke kussaydım diyorum. Çok değişik bir çıkmazdayım ya 😵‍💫 ama o ilk haftalarda hiçbir şey yapmadan direkt kusuyordum.
Sanmıyorum psikolojik olduğunu ya, ben engelleyemiyorum yani kusmamı..Aniden gelebiliyor :/ Midem kavruluyor biraz tutmaya calısıyorum hatta kendimi ama çıkarıyorum istemeden.

Kızlar ben hamile kot elbisesi aldım bu kadar tatlı duracağı hiç aklıma gelmezdi dizin biraz üstünde buz rengi bahçıvan tarzı aldım içine havaya göre kalın ince giyerim diye

Kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı gebelik için sağlık ocağı çağırıyor 19+7deyim su an da ama internette bazıları çok kötü yorumlar yapmış aşı ile ilgili okuyunca tedirgin oldum var mıdir yaptıran ?
Doktorunuza sorma şansınız varsa sormanızı öneririm. Hamileliğin durumuna göre yaptır ya da yaptırma diyebiliyorlarmış. Ben mesela bugün sordum yaptırayım mı diye doktorum yaptırma şu an için sana önermiyorum dedi. Benim plesanta ucum aşağıda olduğu için söyledi bunu. Özel durumunuz yoksa yönlendirir aşıya sizi

Alışveriş yapmaktan yoruldum cidden; 5 gün işe gidiyorum her gün ne giycem derdi oluyor. İç çamaşırımdan çorabıma kadar her şeyi baştan alıyorum sürekli resmen. İlk başlarda elbise - çorap giydim hep ama şimdi çorap da rahatsız ediyor; tayt ve tunikler aldım…Surda 3-4 ay giycem ama her gün işe aynı kıyafetle de gidemem. Zaten pijamalarım bile olmuyor. Kilo da almadım ama karnım çok büyüdü. Başka ne giyilebilir öneriniz var mı?
Triko takım öneriniz varsa özellikle alırım 😁😁

Alışveriş yapmaktan yoruldum cidden; 5 gün işe gidiyorum her gün ne giycem derdi oluyor. İç çamaşırımdan çorabıma kadar her şeyi baştan alıyorum sürekli resmen. İlk başlarda elbise - çorap giydim hep ama şimdi çorap da rahatsız ediyor; tayt ve tunikler aldım…Surda 3-4 ay giycem ama her gün işe aynı kıyafetle de gidemem. Zaten pijamalarım bile olmuyor. Kilo da almadım ama karnım çok büyüdü. Başka ne giyilebilir öneriniz var mı?
Ben uzun ve rahat elbiseler giyiyorum belden tam oturuyor sonra gobek bacak kısmı hep rahat. Altına corap ve cizme🥰 zaten bu kombin dısında hep hamile taytı üstüne kapsonlu ile geziyorum. fotodakini alıp giymistim indirime girmis simdi sinir oldum shsjdj

Eklentiler

• IMG_1191.webp
    IMG_1191.webp
    13 KB · Görüntüleme: 66
Birkaç ay için alışveriş yapmayın diyorlar ama insan birkaç parça ile de devam edemiyor gerçekten. Ben de geçiş döneminde ne giysem olmuyor görüşüm rahat etsin diye xl beli lastikli triko pantolonlar aldım mantıksızca. Normalde s bedenim 😃 Göbeğim nefes aldı ama paçalar bol paça da olsa saçmasapan duruyor 😊 hamile pantolonları da üstten ne kadar sıksam da düşüyor hamileliğin en saçma dönemindeyiz bence.
Siz kaç kilo aldınız? Ben 3 kilo ama hiç 3 kilo gibi durmuyor karnım.

Uspa nın trikoları çok güzel beli rahat ve hamilelikten sonra da giyilir tam bedeninizi alabilirsiniz pentide de hamile kilotlu çorabı var termal üşütmüyor 3 al 2 öde vardı

Ben h&m den gebe kumaş pantolon almıştım. Baya kurtardı. (Bittiği için link atamıyorum :/ )
Oysho'nun tayt ve flare pantolonu da.
Ama artık hava soğudu ince gelmeye başladı.
Oysho'nun kalın pantolonunu deneyeceğim galiba.

Kot pantolon (h&m, lcw) aldım ama hiç güzel durmadı, kendimi iyi hissetmek de istiyorum. İade ettim.

Galiba bu aldıklarım ve üstüne eski hırka, sweatshirt, kazak ve bol gömleklerim ile idare edeceğim.

Triko takımlar için ben de yerimi alayım şöyle🧐

Ben uzun ve rahat elbiseler giyiyorum belden tam oturuyor sonra gobek bacak kısmı hep rahat. Altına corap ve cizme🥰 zaten bu kombin dısında hep hamile taytı üstüne kapsonlu ile geziyorum. fotodakini alıp giymistim indirime girmis simdi sinir oldum shsjdj
bunlardan ben de aldım, arada corapla giyiyorum ama daha geniş bol bişilere ihtiyacım var artık :D

Birkaç ay için alışveriş yapmayın diyorlar ama insan birkaç parça ile de devam edemiyor gerçekten. Ben de geçiş döneminde ne giysem olmuyor görüşüm rahat etsin diye xl beli lastikli triko pantolonlar aldım mantıksızca. Normalde s bedenim 😃 Göbeğim nefes aldı ama paçalar bol paça da olsa saçmasapan duruyor 😊 hamile pantolonları da üstten ne kadar sıksam da düşüyor hamileliğin en saçma dönemindeyiz bence.
Siz kaç kilo aldınız? Ben 3 kilo ama hiç 3 kilo gibi durmuyor karnım.
Ben kilo almadım ama karnım çok çıktı, bir de midem hala bulandığı için resmen göbeğime bişi değmesin istiyorum. Triko takım aldım dün gece Trendyol'dan, inşallah güzel gelir.

Ben h&m den gebe kumaş pantolon almıştım. Baya kurtardı. (Bittiği için link atamıyorum :/ )
Oysho'nun tayt ve flare pantolonu da.
Ama artık hava soğudu ince gelmeye başladı.
Oysho'nun kalın pantolonunu deneyeceğim galiba.

Kot pantolon (h&m, lcw) aldım ama hiç güzel durmadı, kendimi iyi hissetmek de istiyorum. İade ettim.

Galiba bu aldıklarım ve üstüne eski hırka, sweatshirt, kazak ve bol gömleklerim ile idare edeceğim.

Triko takımlar için ben de yerimi alayım şöyle🧐
Oysho ben de aldım, ama üşütüyor artık bir de işe giyemiyorum çünkü eşofman gibi duruyor. Satıcam dolaptan daha giymem çünkü :D

Hamile pantalonu hiç giyememiştim rahat etmemiştim ilk hamileliğimde de... Trendyoldan pamuklu penye hamile taytı aldım, bir de triko takımlar aldım ucuzlarından. Çeşitli oldu simdilik artık idare eder beni.

Bir de hanımlar, yıkanabilir ped vardı 6'lı paket ve pamuklu; onlardan aldım. Şahsen günde iki üç defa çamaşır değiştirmekten bunaldım. Yetiştiremiyorum yani, bunlar işimi kolaylaştırır diye düşündüm.

Şunu anladım insan kendi bebeğine isim verirken anlıyor kaç kişiden nefret ediyor yada hangi isimleri itici buluyor veya kimleri seviyor 🤣🤣 ben bazı beğendiğin isimlerden o isimlere sahip insanları sevmediğim için vazgeçtim 🤪🤪
Kesinlikle oyle zaten o isimleri eledim 😂😂 Yiğit diye hicbir tanidigimiz yok, ailede de o isimde biri yok o yuzden icime sindi😂 yigit alp anlamlari ayni ama kulaga cok guzel geliyor simdiki kararsizligim ondan 😅

Ben kot pantolonlarim icin fermuar yerine konan bezler var dugmeli ondn aldim henuz denemedim bakalim uzun biseylerin altina olur gibi bugün deniyeyim hatta olursa hayat kurtarir ama belden duser gibi. Bugün okula giderken deniyeyim olursa haber veririm size 😂

Ben kot pantolonlarim icin fermuar yerine konan bezler var dugmeli ondn aldim henuz denemedim bakalim uzun biseylerin altina olur gibi bugün deniyeyim hatta olursa hayat kurtarir ama belden duser gibi. Bugün okula giderken deniyeyim olursa haber veririm size 😂
Renkli pantolonlarla olmadı da siyah almıştım siyah pantolonla oldu rahat da ediliyo

Kızlar 18.haftadayım bebeğin hareketlerini hissediyordum elimi koyunca falan dün biraz gergin bir akşam geçirdim ve geceden beri hiç hareket hissetmedim endişelendim biraz normal midir

Kızlar 18.haftadayım bebeğin hareketlerini hissediyordum elimi koyunca falan dün biraz gergin bir akşam geçirdim ve geceden beri hiç hareket hissetmedim endişelendim biraz normal midir
Zaten ilk zamanlar her gün hissedilmiyor. 25. Civarı daha da artıyor hareketler o zamandan sonra her gün saat başı hissediliyor. Hatta göbekten dürtünce cevap veriyor 🥰

Back