2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Aaa gerçekten böyle mi yapılması gerekiyormuş ben de yüksek ateşte hızlıca pişirip bi de vitamin deposu içiyoruz zannediyordum meğer içtiğimiz sadece suymuş

Aaa gerçekten böyle mi yapılması gerekiyormuş ben de yüksek ateşte hızlıca pişirip bi de vitamin deposu içiyoruz zannediyordum meğer içtiğimiz sadece suymuş
Olsun canım enerji yasasına göre yediğin şeyleri kodlamakta mühim mesela kızartma yerken salata yediğinizi kodlayın diyen bir kişisel gelişim uzmanı vardı seninki o misal olmuş
Bebiş için kesinlikle kuzu iliği ve uzun uzun saatlerce pişirme şart

Bu güzel olumlama bilgisi için teşekkürler ek gıdaya geçmeden öğrendiğim iyi oldu burdan sizlerden öğrenecek çok şey var

Emeklemeye başlamadan tasinsak iyi olacak diyorum eşime. Şimdi koyduğum yerde kalıyor en azından. Emeklediklerinde bir kişiyi sadece bebeğe tahsis etmek gerekiyor
Ben şimdiden bir kişiyi tahsis ettim ve gerçekten zor yattığı yerde kalmıyor zaten bi kişide bana bakıyor ortalık yangın yeri

İyi işler toparlanıyor yavaş yavaş, yakınlarının destek olması da çok güzel. Sen ve bebişin iyi olun da gerisi hallolur.

Kızlar artık bıngıl bıngıllıktan bunaldım. Diyet yapmak istiyorum. Erken mi acaba ? Bi de online diyetisyen önerisi olan var mı ?
Ben de aynı durumdayım.Süt olsun diye yiyorum sürekli.Sonuç doğum yaptıktan sonra giden kilolar geri geldi. Hem sütü artıran hem zayıflatan bir diyet var mı acaba?

Eşim dese ben de demem de bizimki pek önemsemez. Gerçi yoktu ortamda. Ben bir de ogluslardan tecrubeli olduğum için önünü almak istedim. Çünkü oğullarımda ben ne yaparsam aynısını yapıyordu. Ortak bebeklerimiz sanıyordu. Ben öpeyim hemen gelir o da öperdi. Severken bile hemem gelip sevmeye o devam ederdi. Çok bunalttı beni. Simdi o zamanlari hayırlatacak bir olay olunca alarm çalıyor benim beyinde

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
North clinic Berna Aydemir. Harika bir doktor.
Kızlar bugün alışverişe çıktık. Nerde küçük bebekli bir kadın görsem acaba bu bizim kızlardan biri olabilir mi diyorum

Allah rahmet eylesin cnm her dönemde kolaylık zorluk oluyo elbette bnm annemde babamın görevi icabı köydeymis ablamla ben 2 yaş var aramzda 18 yaşında 20 yaşında bize bakmış ananem gidip gelmezmis yakın yer halbuki onunda çocukları varmış haliyle ama işte destek olmak isteyen her şekilde imkan yaratabailir bence bende aynıyım annem bı sokak otemde ama 2 cocukla
Tuttuğun kadarini Allah kabul etsin inşallah
Eşim yemek aramaz geçer kendi yapar o konuda sıkıntı yok da ben bütün gün açımdan ölürüm
İyiymiş ozmn sen ne bulsan yersin en güzeli tava yemeği kır yumurtaları ye kolayca mis ,benimki ayağına çayını isteyen tipti şimdi çocuklardan sonra mutfakta sebze doğrama işine bile girişti baktı kadından hayr yok hem yardm hem iş yürüsün misali pek iyi oldu öyle ağam paşam gibii biyere kdr

kiz bugün kanamam oldu
Benimde doktorum hiç kontrole cagirmadi bende devletten randevu almstm özele gitmim diye onada gidemedim kaldı 3 ay olacak nerdeyse bu akşamda akıntım var sandım baktım afedersiniz pat diye bişe düşmüş çamaşırıma akıntım var ama pekte gibi lök diye bide pembemsi niye acaba dedim doktora gitmem gerekiyor artık galiba ağır kaldiriyorum bebek arabası vs zorluyorum braz sanırım dikislerimde kizario ara ara

Benimde amcam aşçı bitane çorbacı var marka orda aşçılık yapıyor usta şef kazan kazan kemik kaynatiyor çorbalara bana ayırır soylucem 1 2 aya inş buzluğa atarım

Olsun bı umut kenarda kalsın haha

Ah canım ya dediğin gibi işte aşılı olup sağlıklı olanda var asisiz olup hastalık gecirende var napcagimizi şaştık valla benim kızımda özel hariç devletin aşılarını yaptırmıştım 4.5 aslında alerjik çocuk ama brazda genetik diolar herkes bişi dio kafa karisio

Ay bunu günler sonra okudum. Tirajikomik olmuş gülümsedim okurken. İlk çocuk acemiliği ya maalesef ben de deneme yanılma gidiyor öyle bi şekilde büyütüyoruz Bana da serum fizyolojikle daha çok sümük üretiyor gibi geldi. Uykusunu da böldüğümle kaldım. Bikaç gün yapmadım daha deliksiz daha iyi uyudu. Şimdi sabahları biraz tıkanıyor sadece. Onu da bahara bağlıyorum artık balgam yok çünkü

Gunaydin kizlar
Bebegimde ara sira hiriltilar duyardim ozellikle derin uyudugunda vs
Dun markete ciktik aksamustu
Donerken hafiften esmeye baslamisti hava
Yuzu ve elleri hafif soguktu eve geldigimizde hemencik sardim emzirdim uyudu ama simdi hiriltilar artmis durumda, sanki bogazinda balgam varmis gibi bi ses üşüttüm mü bebisi ya
Hemen gitsem mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…