Kızlar selam . Ben de doğurdum evde sancımı çekip saat 9 gibi acile geldik 2 cm açıklık var dediler. Yatışımı yaptılar. İlk başta 3 dakikada 1 sancım vardı . Sürekli açıklık kontrol ettiler sonra dakikada bir sonra 20 saniyede bir sancım geldi. 7cm açıklık vardı Dayanılmazdı ya sancı. diyorum kakam geldi. 10-15 dr toplandı suyumu patlattılar. Ikınma hissim var kakam var dedim yap dediler. Ben de kakamı yaptım ilk ıkınmada baya baya
o sırada bebeğin kafası gelmiş ben kalkmaya çalışıyorum kalkma bebeğin kafası geldi dediler. Bir kere daha ıkındım ve bebeği çıkardılar. Çok hızlı ve çok acayip bir doğum oldu. Son ana kadar sancı çektim bağırmadım sancıda ama doğum sırasında öyle bir bağırdım ki asistan doktorlar diyorlar kaç oktav sesin varmış diyorrlar doğum sonrası. Sonra da dikişim oldu olsun sezeryandan kaçınıyordum zaten. Velhasıl sabah nişanım geldi 23.57 de doğdu bebeğim. 3 dakika bekleyemedi ki eşim 23.01.2024 te doğar diyordu. Hastaneye gelişim ve doğumum toplamda 3 saat sürdü. 3340 gram 52 cm 39+2 de doğduk Şuan odamızdayız emiyor maşallah kuzum.
NurrBanuu